Unde te poţi da cu skateboard-ul în Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ Unde te poţi da cu skateboard-ul în Cluj

by | Jun 21, 2017 | Recomandări, Sport

Ca în fiecare an, odată cu vara apare şi dorinţa aceasta greu de stăpânit de a avea diverse activităţi outdoor, fie că vorbim de lenevitul în hamac (a se observa că am dus lenea la rang de activitate) sau plimbări lungi pe jos, cu bicicleta, cu rolele sau cu… skateboard-ul.

Dacă aveţi un skateboard acoperit de praf în balcon/ mansardă / sub pat sau vă tot gândiţi dacă să vă cumpăraţi unul, v-am pregătit o listă de locaţii unde puteţi merge să vă daţi… mare cu el 🙂

Puteţi merge pe malul Someşului, o locaţie încă nedescoperită de toată lumea, şi aici mă refer ca şi potenţial. Diverse evenimente încearcă să atragă oameni aici, cum a fost Someş Delivery weekend-ul acesta, şi nu degeaba. Pe lângă faptul că zona oferă o privelişte minunată asupra apei care traversează oraşul, există o serie largă de activităţi pe care le puteţi face aici. Fie că alergaţi, faceţi yoga pe iarbă, plimbaţi căţelul/iubitul sau vă daţi pe skateboard, Malul Someşului este cu siguranţă un loc pe care trebuie să-l luaţi în calcul la viitoarele ieşiri. Trotuarul de pe Blvd. 1 Decembrie 1918 e o variantă, dar mai bine treci podul albastru și te dai liniștit pe faleza de lângă Sala Sporturilor.

În continuarea Parcului Sportiv Universitar „Iuliu Haţieganu” se află Parcul Rozelor, cel mai tânăr spaţiu de acest gen al oraşului. Pe lângă faptul că găsiţi aici o pistă pentru biciclete şi una pentru role, există şi un skatepark, numai bun ca să exersaţi sau să vă perfecţionaţi mişcările. Este locul perfect pentru copii şi adolescenţi pentru că este sigur, nu vor deranja oamenii care se plimbă liniştiţi prin parc şi, în plus, pot lua naştere atât de multe prietenii.

Un alt skatepark veţi găsi pe Bariţiu, în Parcul Ion Luca Caragiale. Aţi putea să-l preferaţi pe acesta pentru că este într-o zonă mai centrală decât cel prezentat anterior. Veţi găsi aici un funbox, un rail curbal, ollie box şi două quarter pipe-uri, care probabil ştiţi voi mai bine decât mine ce înseamnă, dacă aţi fost interesaţi să citiţi acest articol.

Ah da, pe pistele de biciclete din oraş. Doar să aveţi grijă să fi trecut puţin de nivelul de începători, ca să nu deraiaţi spre trotuar şi să loviţi oameni şi apoi ei să înceapă cu… ştiţi voi.

Desigur că puteţi fi şi creativi dacă aveţi un skateboard şi fiecare bară pe care o vedeţi, să aveţi dorinţa imediată de a o escalada, de-a face o acrobaţie. Sunt multe astfel de locuri în Cluj, gapuri, seturi de trepte, trepte cu bank, tot felul de nebunii. La Iulius Mall, de exemplu. În Mănăştur, la BIG. Trebuie doar să vedeţi o oportunitate de a vă pune skateboard-ul la treabă acolo unde alţii au văzut doar un loc de tranziţie sau un mijloc de a facilita deplasarea.

#ローソンでスヌーピー #snoopy #skateboard

O postare distribuită de もうすけ (@fumie6272) pe

Mai rămâne să ma decid dacă încerc cu un skateboard sau să ma gândesc totuși la un longboard
Voi unde vă daţi cu skateboard-ul în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!