O zi din viața Deliei @ Librăria Humanitas

Home $ Cultural $ Carte $ O zi din viața Deliei @ Librăria Humanitas

by | Jul 6, 2017 | Carte

Vă așteptăm cu drag duminică, 23 iulie, de la ora 11.30, alături de invitații noștri, Delia Calancia și Florin Bican, la prezentarea cărții “O zi din viața Deliei. Așa cum le-a povestit-o trimișilor noștri speciali” cu ilustrații de Delia Calancia.

„Primiți cu melcul? Eu zic să primiți, că rău n-o să vă pară… Delia e o colindătoare-beton, iar melcul ei cu ștaif franțuzesc îi ține isonul de minune.“ (FLORIN BICAN)

DELIA locuieşte în Vaslui, este elevă în clasa a treia, cititoare împătimită şi artistă în toată puterea cuvântului. De desenat, desenează de când se ştie, iar de citit, citeşte de la 5 ani cam tot ce-i pică sub privirile curioase.

Nu-i de mirare că, împletindu-şi cele două mari pasiuni, până la urmă a ajuns să deseneze ce citeşte şi să născocescă istorii incredibile pe care apoi le ilustrează. Pe deasupra, Delia este mare iubitoare de călătorii de-adevăratelea sau cu gândul: şi-a propus de mică să viziteze toate muzeele lumii, însă unde nu poate ajunge cu trenul sau cu avionul îndrăzneşte să ajungă cu imaginaţia.

Aflând despre toate acestea, ne-am hotărât să o cunoaştem şi s-o rugăm să ne povestească mai multe despre ea, ca să facem împreună o carte. Iar Delia ne-a povestit – cu talent, cu haz şi cu desene de o nemaipomenită bogăţie a amănuntelor – o palpitantă zi din viaţa ei. Şi ne-a cucerit pe loc!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!