Suburbia 11 @ Flying Circus

by | Jul 6, 2017 | Articole

Doar un an i-a luat trupei Suburbia11 să ajungă de la Sibiu la Sziget Festival – unde vor cânta vara asta în august!

Muzica lor e un shot de andrenalină: chitara, bass-ul, trompeta, trombonul, melodica, tobele și vocea rezultă într-o combinație de Ska, Reggae, Punk și Rap la care se adaugă un sound intens balcanic. Sună a vară și a party, a Manu Chao, Dubioza Kolektiv, The Cat Empire.

Cântă în română, engleză și spaniolă, și îți vor imprima în memorie ritmul lor ”original ska from Sibiu” prin piese ca Ziua Inconstienței, Porn FM, Babylon, Extraña.

Concertul e unul caritabil, iar cauza e cea a băieților de la Doi la pedalepedale: doi Andrei, EcoAmbasadori la Electric Castle, vor traversa Transfăgărășanul în drumul lor spre Bonțida pe o bicicletă tandem. Nu pare mare aventură, până nu afli că unul dintre cei doi Andrei e nevăzător, și că mergând pe tandem aproape 400 de km el vrea să ne transmită și nouă ceva ce foarte des uităm: poți face orice dacă vrei și ai oamenii potriviți alături de tine.
Un eveniment susținut de aplicația Urby .

Recomandăm o donație de 10 lei la intrare, iar banii strânși vor fi folosiți pentru a cumpăra două biciclete tandem pe care le vor dărui Liceului de Nevăzători din Cluj.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This