BreakOut X Eat Your Heart @ Le General

Home $ Articole $ BreakOut X Eat Your Heart @ Le General

by | Jul 11, 2017 | Articole

BreakOut X Eat Your Heart
Maria Suciu
The 4th Battle

“The Battle // Support Your Local Artist” este un concurs muzical dedicat artiștilor locali ce se vor “confrunta” într-o serie de 8 concerte-duel susținute în perioada iunie – septembrie 2017, în Le Général Café-Pub. Bătăliile vor fi deschise de o serie de artiști debutanți, premiile totale fiind în valoare de 1500 de euro.

Vino sa îți susții favoriții!

Maria Suciu –

=BreakOut=– este o trupă de Alternative Metal din Cluj-Napoca înființată în anul 2012. Entuziasmul trupei provine din energia pe care publicul o transmite la fiecare concert, materializându-se într-un show dinamic și antrenant. Trupa este formată din 5 haiduci, mereu pregătiți sa dea tot ce au mai bun pe scenă.

Andi Calin – Vocals
Sebastian Damian – Bass
Dragos Geomolean – Guitar
Mihai Moga – Guitar/Backing Vocal
Gabi Petrean – Drums

Eat Your Heart – este o formație de rock/metal din Cluj-Napoca. Aceasta își face apariția la jumătatea anului 2016 prin lansarea primei piese, numită “Mirrors”. Spre sfârșitul anului trupa începe să se facă cunoscută pe plan local susținând primele concerte live atât în oraș, cât și în țară.

Trupa tânără, ambițioasă și determinată, cu un stil ce îmbină mai multe sub-genuri din rock, metal și nu numai, are un sound modern, dat de agresivitatea screamurilor, combinat cu cleanuri melodice și riff-uri grele, urmarind să se ridice la standarde internaționale și să se autodepășească cu fiecare lansare pe care o fac.

Raiu Alexandru [‘Vex’] – Vocals
Bojan Dan [‘Boji’] – Guitar/Baking vocal
Campean Paul – Bass
Gaciu Paul – Drums

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!