Cum să te relaxezi în Cluj după o noapte de distracție la Untold

Home $ Articole $ Cum să te relaxezi în Cluj după o noapte de distracție la Untold

by | Aug 3, 2017 | Articole, Recomandări

Bine ai venit în Cluj-Napoca, străine! Suntem atât de distractivi pe cât se spune despre noi, iar asta vei experimenta pe propria piele în câteva ore. Dacă deja ești la a doua sau a treia participare la festival, știm că ești mai mult decât pregătit. Oricare ar fi cazul tău, suntem siguri că deja ești sau mâine cu siguranță vei fi în căutarea câtorva sfaturi utile legate de cum poți să-ți reîncarci bateriile după o noapte de distracție la Untold sau ce poți vedea frumos și demn de povestit prin oraș.

O postare distribuită de bali (@dj_bali_d) pe

First things first, aveți nevoie de câteva arme de atac. Cele pe care vi le oferim noi luptă contra furiei provocate de a nu cunoaște modalitățile de deplasare cele mai optime prin oraș și întârzierea la concertul artistului preferat, frustrării de a nu ști de unde să comandați mâncare atunci când vă lovește foamea, nervilor irosiți pe întrebări care inevitabil pot apărea la un moment dat, cum ar fi: Unde găsesc un non-stop? Ce altceva se mai întâmplă în orașul acesta? Suntem invizibili sau care-i faza cu chelnerii de aici? Așa că citiți rapid articolul acesta și downloadați-vă aplicațiile necesare supraviețuirii unui turist în Cluj.

Happy Sunday! #UberOn

A post shared by Uber Romania (@uber_ro) on

Se poate spune despre locuitorii orașului acestui oraș orice, însă un singur lucru niciodată, în nicio combinație de cuvinte: că nu luăm în serios băutul cafelei. Pfai, când noi am așeza-o pe un piedestal, o venerăm în fiecare dimineață, câteodată și de mai multe ori pe zi, suntem atenți la originea ei, mirosim tot orașul în căutarea celei mai bune, facem topuri cu localuri după ce am bătut străzile în lung și-n lat și am ales localuri în care ne simțim ca acasă, iar cafeaua… nici nu mai sunt cuvinte. Sfatul nostru? Nu plecați din Cluj fără să faceți o vizită celor de la Let`s coffee.

looking forward to that morning coffee #coffeeshop #letscoffeecluj #coffeespecialty #ilovecluj #viataincluj #clujlife

A post shared by Let's Coffee (@letscoffeecluj) on

Un alt lucru pe care ar trebui să-l știți despre noi e că suntem creativi, iar când ne vine o idee mai bună, o așternem pe pereți. Nu mă credeți? Vedeți aici despre ce vorbesc. Și faceți o plimbare la pas pe străduțele din centru, veți fi cuceriți de oraș.

Pentru cei cu extrem de multă energie, cărora nu le ajung 4 zile de festival pentru a pleca acasă epuizați, există varianta de a petrece câteva ore la piscină, în bătaia soarelui. Și așa e prea mare căldura și vă veți topi în casă, măcar vă răcoriți cu un cocktail rece lângă apă. Nouă ne plece La Villa Hill Resort, unde intrarea e doar 30 lei indiferent dacă mergeți în weekend sau în timpul săptămânii și include și șezlong. Ca idee, sunt doar 5 km de la Cluj Arena până la locație, iar zona este liniștită și veți putea admira frumosul peisaj din împrejurimi. Alte opțiuni pentru bălăceală și relaxare găsiți aici.

Summer days be like ??? @andra_dragan

A post shared by Sonia Runcan (@soniaruncan) on

La fel de bine, puteți merge la o plimbare prin Grădina Botanică. Pentru sutele de specimene de flori, pozele din Grădina Japoneză și răcoarea pe care nu o mai găsiți în niciun alt loc din oraș. Dar ați putea încerca și să scoateți hamacul la o agățare, mai ales că deja avem pregătit un articol cu câteva ponturi unde vă puteți ascunde. Ați crede că Parcul Central e singura locație în care ieșim cu hamacul, însă mereu avem un plan de rezervă pentru atunci când, ei bine, parcul e sub ocupație untoldiană.

Vegetație luxuriantă

A post shared by Tudorache Vlad (@vladuts_among_people) on

De câte ore pe zi vă surprindeți zicând: “Ce-aș bea o bere pe căldura asta!” Eu niciodată, dar mă gândesc că poate or fi alții care zic. La festival veți putea bea Ursus din plin, propun să încercați și altceva odată ce ieșiți de pe tărâmul magic. Cum ar fi berea artizanală, de care vă veți îndrăgosti instant dacă sunteți la prima întâlnire cu ea. Aici găsiți câteva localuri unde puteți savura această minunăție, iar dacă îi alegeți pe cei de la Off the Wall, nu faceți prostia de pleca fără a mânca un burger. Face bine la starea de fericire.

În ultimă instanță, dacă chiar nu puteț sta locului, vă recomandăm o escapadă rapidă în afara orașului. Aveți destule locuri în apropierea Clujului din care puteți alege și vă garantăm că oricare dintre ele vă va aduce extrem de multe like-uri pe rețelele de socializare. Și bucurie interioară, bineînțeles.

Sunday trip ?⛰?? #lake #summer

A post shared by Zsuzsánna Balázsi (@zsuzsanna_b) on

Acestea au fost ideile noastre. Dacă locuitorii Clujului mai au și altele, îi rugăm să împărtășească în secțiunea de comentarii. Distracție plăcută să aveți!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!