Herbstfest 2017

Home $ Articole $ Herbstfest 2017

by | Sep 13, 2017 | Articole

Între 29 septembrie şi 1 octombrie, Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord (DWNT) organizează  cea de-a șasea ediție a Festivalului de Toamnă al Economiei Germane, sau mai bine zis, Oktoberfest-ul Clujului. Piața Unirii, Aula Magna a Universității Babeș Bolyai și librăria Humanitas sunt locațiile gazdă, ce vor întâmpina oaspeții cu evenimente diverse.

Programul artistic din Piața Unirii cuprinde momente susținute de Klaudia und die Burzenland Party Band, tradiționala Fanfară din Foieni, concursuri și tombole cu premii, competiția Miss Herbstfest, Dirndl-Show by Irina Silaghi și multe, multe altele. În Aula Magna se întâmplă chestiuni mai serioase, pentru că acolo vor avea loc patru dezbateri tematice cu invitați precum Dacian Cioloș, Emil Hurezeanu, Moise Guran, dar și alții. La librăria Humanitas ne întâlnim cu Cătălin Dorian Florescu, laureat al cărţii anului 2011 din Elveţia, care va susține două lecturi publice, în germană și în română, duminică, 1 octombrie, de la ora 11.00 și 14.00.

Fără dar și poate, toate preparatele vor fi 100% nemțești, așa că dacă suspinați deseori după berea și mâncarea germană, acum aveți ocazia să vă potoliți pofta.

Alte detalii aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!