6 motive pentru care să mergi la Gett's Color Bar Platinia | CLUJLIFE - Te scoate din casă!
Recomandări

6 motive pentru care să mergi la Gett’s Color Bar Platinia

Azi abordăm un subiect nou. Pentru că ne-am dat seama că nimeni nu recunoaște asta în online, dar… pe o scară de la 1 la 10, cât de mult vă doriți un salon de înfrumusețare care să vă satisfacă până și cele mai nebănuite și nespuse capricii? În jurul numărului 12 ne situăm toți, stați liniștiți. Si nu vă fie teamă să recunoașteți că puneți mare preț să aveți un loc de parcare care să vă aștepte, să nu trebuiască să cutreierați tot orașul doar pentru o oră de relaxare (chiar dacă aceasta merită), să fie primitor și… multe alte aspecte. E normal să vrem. E și mai normal să existe locuri care să ne satisfacă toate doleanțele.

Cum e Gett`s Color Bar Platinia, pe care aveți câteva motive întemeiate să-l alegeți.

 

Amplasare
Puși în fața faptului împlinit, și anume deschiderea unui nou centru comercial în Cluj, părerile s-au împărțit ca de obicei. Dar fie vorba între noi, indiferent de tabăra aleasă, cu toți ne-am ”pierdut” pe acolo de câteva ori și trebuie să recunoștem de ce: pentru că e aproape, la doar câteva minuțe de km 0 al orașului și în imediata vecinătate a mijloacelor de transport în comun. Ce noroc că în interiorul complexului și-au găsit un loc, la etaj, și cei de la Gett`s. Îi găsiți deci pe Calea Mănăștur, numărul 2-6, în cadrul Platinia Shopping Center (etaj 1).

Parcare
Locul de parcare e printre frica mea numărul 1 atunci când ies din casă. Am coșmaruri noaptea că mă învărt pe toate străzile Clujului până mi se termină combustibilul și tot nu reușesc să parchez. Ugh. Momentan la Platinia parcarea e gratis, tot timpul e ridicată bariera. How cool is that? Mi se pare normal ca atunci când merg la salon să nu-mi smulg tot părul din cap până ajung acolo sau să-mi rod unghiile de nervi. Știu că treaba lor e să mă facă frumoasă, dar nu-i nevoie să-i sperii când intru. Mai ales că la ei totul arată atât de #cool.

Brandul Gett’s
Apărut în anul 1997, brandul Gett’s înglobează o nouă lume a frumuseții, fiind un trend-setter în domeniul serviciilor de înfrumusețare din România. Lider pe piața locală de profil, deținător al unui lanț de 10 saloane amplasate strategic în diferite zone premium ale Bucureștiului, acesta a ajuns de curând și în Cluj cu un concept de salon ce îmbină stilul high tech cu imaginea modernă. Avântul spre un oraș nou nu a fost singura premieră, aceasta fiind prima franciză a lor. Cu toate acestea, serviciile se ridică, fără dar și poate, la aceleași standarde.

Servicii
Și am ajuns la momentul în care vorbim și despre ce să întâmplă practic la Gett’s și cu ce ocazie ați putea să le treceți pragul. În primul rând, pentru o tunsoare nouă sau o coafură îndrăzneață, dar dacă vine vorba de păr, cele mai… tentante aș spune că sunt tratamentele lor de netezire, hidratare, reparare, volum, colorsave sau strălucire.  Și partea bună e că nu există niciun fel de discriminare, iar bărbații se pot bucura de servicii calitative de barbering & grooming în timp ce doamnele se răsfață la cosmetică sau la manichiură și pedichiură. Win-win, right?

Orar
Un loc ca acesta deschis de luni până duminică în intervalul orar 10.00 – 22.00 mi se pare o binecuvântare. Atât pentru genul feminin, cât și pentru cel masculin. Niciodată nu știi când iei marea decizie de ați schimba viața, implicit de ați schimba culoarea părului. La fel cum niciodată nu știi când vine marele moment, te uiți în oglindă, și-ți spui – ”Nevastă-mea avea dreptate, trebuie să mă tund”.

Promptitudine
N-aș vrea să-i laud prea tare, cu toate că vedeți că am motive. Dar când am aflat cum stă treaba cu preluarea clienților la ei, m-au convins. Au 12 stații de lucru, din care 2 pentru barber și, fiind un salon mare, puteți ajunge acolo și să fiți preluat pe loc sau să vă faceți programare peste 2 ore, nu peste 2 săptămâni, cum am pățit în alte locuri. Programarea rămâne totuși sfântă: 0786 994 480, [email protected] sau printr-un mesaj pe pagina lor de Facebook.

Cred că am zis destule, dar nu mă opresc. Pentru că încă nu am pomenit de partea mea preferată – orașul pe care-l puteți admira prin geamurile mari în timp ce sunteți răsfățați de către o echipă de profesioniști.

Voi ați fost la Gett`s Platinia? Cum vi s-a părut?

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.