Stiri

Instituțiile și organizațiile artelor spectacolului din Cluj au lansat teatruincluj.ro

Cu ocazia formării unui parteneriat unic între mai multe instituții și organizații de artele spectacolului din Cluj, precum Reactor de creație și experiment, Teatrul Maghiar de Stat Cluj, Fabrica de Pensule și organizațiile din Studioul Fabricii: ColectivA și GroundFloor Group, Teatrul Național Lucian Blaga, ZUG.zone și Compania Váróterem Projekt s-a lansat platforma teatruincluj.ro și cardul destinat publicului fidel de teatru: INTERDEPENDENT.

În cadrul conferinței de presă organizate cu ocazia lansării, Kinga Kelemen, coordonatorul proiectului, a vorbit despre necesitatea de apropiere față de publicul iubitor de teatru, dar și despre accesibilizarea informației pe o singură platformă prietenoasă cu utilizatorii, care include și o variantă mobilă. Colaborarea dintre partenerii proiectului face posibil atât schimbul de public cât și o vizibilitate mai mare a activităților partenerilor implicați.

Gândită cât mai prietenoasă și minimalistă, platforma teatruincluj.ro conține informații despre titlul spectacolului, data și ora începerii, locația, limba spectacolului, dacă este supratitrat într-o altă limbă și link-ul către bilete sau rezervări după caz, cu posibilitatea adăugării în propriul calendar google de către utilizator.

Celălalt instrument de colaborare, cardul INTERDEPENDENT este un card de fidelitate care provoacă spectatorul uneia dintre instituțiile/organizațiile participante să exploreze repertoriul celorlalți parteneri. Acesta se poate solicita la cumpărarea unui bilet de teatru în oricare dintre spațiile partenere, este valabil o stagiune, se validează cu o stampilă pentru fiecare spectacol văzut într-o locație și oferă o intrare gratuita la alegere la finalul parcurgerii tuturor spațiilor.

Conferința a fost un prilej pentru a prezenta cele trei premiere care vor avea loc săptămâna aceasta la companiile independente din Cluj. La Reactor de creație și experiment va avea loc premiera spectacolului semnat de David Schwartz cu titlul «Miracolul de la Cluj» (27 și 28 septembrie, orele 20.00) care pleacă de la scandalul mediatic legat de schema piramidală CARITAS şi mărturiile persoanelor direct implicate în această poveste. ColectivA prezintă la Fabrica de Pensule spectacolul «Sclavi» (28 si 29 septembrie, orele 20.00), după un text de Maria Manolescu, în regia lui Theodor-Cristian Popescu, un spectacol inspirat de recentele cazuri descoperite în România despre sclavia modernă. Compania Váróterem Project propune pentru 29 și 30 septembrie orele 20.00 spectacolul «Unpredicted», în regia lui Ferenc Sinkó, un spectacol fără text, despre care autorii spun că va fi exact ceea ce propune titlul: imprevizibil.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 10

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Mon 10

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Mon 10

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Mon 10

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Mon 10

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC