5 situații în care ne regăsim cu toții și avem nevoie de Boozy Delivery

Home $ Articole $ Recomandări $ 5 situații în care ne regăsim cu toții și avem nevoie de Boozy Delivery

by | Oct 2, 2017 | Recomandări

Urmează să vă povestesc despre o chestie foarte faină. Și dacă nu v-am atras atenția cu asta, vă mai zic că atunci când am intrat pe site-ul celor în cauză mi-au pus marea întrebare: ”Are you over 18 years old?” Bine, nici nu e extraordinar de greu să vă prindeți despre ce e vorba, că doar cuvântul ”boozy” poate veni de la un singur lucru, și acela e ”booze”. Pentru cei mai martiri dintre voi, sau care nu agreează folosirea cuvintelor împrumutate din limba engleză, ”booze” înseamnă băutură, iar alăturarea acelui ”delivery”, înseamnă fericire și luarea a multe griji de pe cap. Practic, Boozy Delivery îți livrează în 30 de minute bătura comandată.

Vă zic și 5 motive pentru care am scris ce-am scris, că-s trează-trezuță, pentru că n-am comandat nimic. Încă.

Scena 1: Nimeni nu vrea să meargă la magazin
De câte ori vi s-a întâmplat să vă adunați la cineva acasă ca să beți ceva înainte să ieșiți în oraș cu același scop bine definit, cunoscut și ca warm-up? E o practică comună și normală și nimic nu se compară cu întâlnirile dintr-o cameră de cămin sau dintr-o garsonieră înghesuită, unde îți aduni toată gașca și stați la povești înainte de a porni înspre club. Doar că uneori se întâmplă să fi subestimat setea amicilor tăi sau trei dintre ei să vină cu o prietenă care și-a mai adus încă două prietene și uite așa s-a dus tot alcoolul înainte să apuci să-ți torni măcar și ție un pahar. Partea și mai faină e că ești deja agitat, că doar tu ai fost și ai cumpărat o dată tot ce trebuia, iar acum nici nu vrea nimeni să meargă. Ce noroc că vor băieții ăștia de la Boozy Delivery să vină ei la ușa ta cu alcool, cu tot.

Scena 2: Magazinul e departe și toți ați consumat deja alcool
Tot de atâtea ori se întâmplă să rămâneți fără alcool și nici să vreți nu puteți merge la un Liquor Store, pentru că ar trebui să conduceți până acolo. Nu o faceți nici dacă ați băut doar o bere, vă rog, că nu e pont deloc. Nici amenda, nici să-ți pui viața în pericol, nici să lovești cine știe ce sau pe cine pe stradă. Știți destule despre implicațiile condusului sub influența băuturilor alcoolice, n-are sens să mă lungesc eu cu asta. Cel mai bine intrați pe Boozy Delivery și se ocupă ei. Singurul aspect la care trebuie să fiți atenți e că își încheie activitatea la miezul nopții, așa că mai bine vă dați seama până atunci de cum stau treburile, de cât alcool mai aveți, dar și oameni disponibili să meargă să mai cumpere.

Scena 3: Tot timpul beți aceleași băuturi
Și există un singur motiv pentru treaba asta: voi numai băuturile alea le știți. Mergeți la magazin, nu aveți niciodată timp să vă uitați atent pe acolo, vă presează privirile celui care urmează după voi, sfârșiți prin a cumpăra singura chestie cu care sunteți familiar. Aceeași, de 5 ani de când ați pus prima dată gura pe alcool. De ce să nu stați frumos acasă, dați scroll prin lista asta, comandați, iar la sfârșitul procesului vă șocați prietenii cu all the new stuff you have discovered?

Scena 4: Vă uitați de 30 de minute la prețuri
Și începeți să vă simțiți prost, e inevitabil. Chiar dacă nu e nimeni în jur, chiar dacă nu a trecut nici urmă de om pe la raionul de băuturi alcoolice de o oră, tot o să ajungeți să vă simțiți inconfortabil în momentul în care de jumătate de oceas voi luați o sticlă de pe raft, faceți 3 pași, găsiți alta, o lăsați pe prima, faceți încă 3 pași, dați de alta, iar renunțați la cea din urmă. Băăăăi băieți, că voi mergeți de obicei la cumpărături de genul, eu sper că nu sunteți la fel și cu domnișoarele, că nu mai ajunge lumea asta nicăieri. Ideea e că pe site-ul de la Boozy Delivery poți să stai 15 zile și să te decizi în a 16-a ce vrei să bei, compari prețurile cât vrei, îți faci de cap total. Bere, gin, lichior, rom, tequila,vodkă, whiskey, vin, serios, ce vrei tu. Au și băuturi răcoritoare, că știu și ei că vrei să combini tăria aia cu ceva soft. Doar gheață mai trebuie să livreze și… e perfect, nu știu ce le-ai mai putea cere, sincer.

Scena 5: Îți este incredibil de lene
Asta e situația, trebuie să recunoști. Uneori pur și simplu nu ai chef. Și de ce ai avea, dacă poate să vină băutura singură la ușa ta? Ai tu vreo vină că sunt atâția oameni inventivi pe lumea asta și știu ei exact ce nevoi ai? Niciuna, așa că bucură-te de avantaje!

Ce părere aveți de Boozy? Ați testat serviciul?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!