Stiri

Începe sezonul carierei: Târgurile de Cariere Cluj Global și Cluj IT aduc peste o sută de companii angajatoare la un loc

Săptămâna viitoare începe Târgul de Cariere la Cluj-Napoca, cu două ediții ce anunță un număr record de participanți și oportunități de carieră.
Peste 80 de companii și organizații participă la Târgul de Cariere Cluj Global, pe 24-25 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar pe 26-27 oc-tombrie urmează Târgul de Cariere în IT, unde vor fi prezente 40 de companii și organizații.

Noutățile ediției de toamnă a Târgului de Cariere sunt multe. Pentru prima dată vom amenaja Photo Booth TdC, locul unde toți participanții vor beneficia de o ședință foto, pentru a-și pregăti poza de CV. În acest demers suntem spri-jiniți de partenerii noștri de la Hola Media, alături de Gett’s Color Bar Platinia, care vor oferi gratuit și servicii de make-up și hair styling la fața locului. Apoi, VR Zone este marea surpriză a ediției din acest an și este locul unde poți explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. Mai mult, cei prezenți se vor putea bucura de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziție jocuri arcade – declară Mihai Cotos, fondatorul Târgului de Cariere.

Cei mai importanți angajatori vin la TdC Cluj Global

Pe 24-25 octombrie, cele mai importante companii vin la Târgul de Cariere Cluj Global pentru a oferi mii de oportunități de carieră. Emerson, Bom-bardier, Genpact, Steelcase, Lidl, Thomsons, Bosch, Terapia, Bosch Rexroth, Plexus, Vodafone, DeLonghi, Banca Transilvania, Energobit, Electrolux, SMR – Automotive, Star Transmission sunt doar câteva dintre echipele care își caută viitori colegi. Angajatorii caută atât persoane cu experiență, cât și fără experi-ență. Spre exemplu, unele companii, cum este TenarisSilcotub, oferă programe de burse și practică în proiecte cu impact real. De asemenea, compania Bosch oferă programul working [email protected], dedicat doar studenţilor.

Sunt căutați ingineri cu diferite specializări (mecanică, electromecanică, elec-trică, electronică, automatizări), specialiști în domenii ca design, financiar, ad-ministrativ, HR, marketing, sales, vorbitori de limbi străine, șoferi, specialiști în industria farmaceutică, servicii clienți, IT, marketing și multe altele.

Speed Challenge: ansamblarea unei cutii de viteze în 10 minute
Star Transmission și Star Assembly aduc la TdC Cluj Global o cutie de viteză, iar marea provocare este asamblarea ei în doar 10 minute. Este vorba de o cut-ie de viteză de ultimă generație, cu 9 trepte de viteză. Concurenții care obțin timpul cel mai bun și realizază asamblarea corect vor fi premiați.

Workshop gratuit Bosch
Compania Bosch Cluj organizează în cadrul târgului, pe 25 octombrie, de la ora 14.00, workshopul gratuit “Latest Trends in Surface Mounting Technology (SMT)”
Ești student sau absolvent de facultate și te pasionează Electronica, Inginerie, sau orice altă specializare asemănătoare? Trainerii specialiști în SMT te așteaptă la workshop, unde vei afla mai multe despre tehnologia de populare cu componente (procesele implicate) în vederea fabricării subansamblelor elec-tronice din industria auto. Înscrierile se fac aici.

Târgul de Cariere în IT: 40 de angajatori din domeniu
După Cluj Global, va urma Târgul de Cariere în IT, pe 26-27 octombrie, la Sa-la Polivalentă. De data aceasta vor fi prezenți cei mai importanți angajatori din domeniul IT, care vor aduce laolaltă pasionații de tehnologie. BlackRock, 3Pillar Global, Bertrandt, Magnetti Mareli, Siemens, Catalysts, BG Soft, Hal-cyon sunt câteva dintre companiile angajatoare. Mai multe detalii aici.

Vizitează Standul de Demisii
În cadrul TdC, vizitatorii se pot adresa specialiștilor în recrutare și psi-holologilor de la Standul de Demisii. Candidații pot cere sfaturi despre proce-durile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 21

Expoziție foto: Franța-România, perspective încrucișate

18 April, 12:00 am - 25 April, 12:00 am
Mon 22
Mon 22
Mon 22
Mon 22

Monday Quiz’n’ROOM

22 April, 8:00 pm - 23 April, 12:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.