Săli de sport din Cluj, în apropierea campusului tău

Home $ Articole $ Săli de sport din Cluj, în apropierea campusului tău

by | Oct 23, 2017 | Articole, Sport, Student

În Cluj studenții cu siguranță au ce face, indiferent de vreme, anotimp, zi a săptămânii sau… chef. Orașul are ca principiu diversitatea, prin urmare specializările facultăților sunt diverse, localurile au tematici diferite, iar despre evenimente… de unde să încep? Totuși, ca student, sunt mari șansele să ajungi la un stil de viață sedentar, mai ales în sesiune. Știm cu toții că studenții circulă mult cu autobuzul, iar dacă urci Piezișa e imposibil să nu observi ce eforturi trebuiesc depuse pentru a ajunge la cămin. Totuși, hai să nu ne rezumăm doar la acest “sport”…

Prin urmare, îți recomandăm ca în timpul liber să te miști puțin. Dacă ai un buget restrâns, îți popunem câteva locuri în care poți să faci mișcare fără un efort financiar aici. Iar dacă ideea de a merge la o sală de sport îți surâde, te ajutăm în continuare, prezentându-ți câteva săli în apropierea campusului tău. Cel puțin așa elimini unul dintre considerende, iar dacă tot nu găsești ceva în apropiere, primul pas știi că l-ai făcut deja.

Dacă ești cazat în Hașdeu, poți încerca să arzi calorii la Olympus My Gym, pe Str. Victor Babeș, nr. 33. Având trei nivele și instrucori ce își propun să mărească eficiența mișcărilor tale, acest centru îți pune la dispoziție mai multe servicii: fitness, saună, antrenamente personalizate și cardio, tae-bo, step sau fat burn. Prețul unei ședințe este de 15 lei, existând și un abonament special pentru studenți. Iar la orice abonament, este incluză intrarea nelimitată la saună.

 

În cazul în care locuiești în Observator, poți să dai o fugă la GG Sport, pe Str. Observatorului, nr. 82-86. Ce poți face aici? Lista e lungă: Aerobic clasic, Step, Body Sculpt, Tae-bo, Fitball, Zumba, Pilates, Fat burn, Yoga și altele. Iar ca student ai parte de abonamente fitness ce includ și sauna, cu prețuri începând de la 70 de lei.

 

Pentru studenții cazați în căminele de la FSEGA, o alegere pentru a practica puțin sport ar fi Gimmy, de pe Str. Pascaly. Aici găsești o gamă variată de cursuri (cardio, dance, posturale, tonifiere, seniori), putând astfel să practici: Kangoo jumps, Tae-bo, Pilates, Strech, Abs&Arms, Strech and Tone și altele. Prețurile abonamentelor încep de la 90 de lei.

 

Dacă ești cazat într-unul din căminele din Mărăști, poți să faci mișcare la Oncos Tonus Gym, pe Str. Scorțarilor, nr. 26. Aici poți să faci Kangoo Jumps, Antrenamente de tonifiere, Functional Training, FIT BALL, Pilates sau Tae-bo. Prețurile încep de la 10 lei intrarea, existând și oferte pentru studenți.

 

#morning #gym #workout #perfectday

O postare distribuită de Diana Vlașin (@diana.vlasin) pe

Cluj Arena Fitness, situată pe Splaiul Independenței, e un loc în care studenții de la Agronomie pot să se miște eficient. Aici poți să te menții în formă prin Step, Aerobic, Zumba, Fitness, Tae-bo sau Body Kombat, iar prețurile încep de la 10 lei ședința, existând mai multe variante de abonamente.

 

Voi ce săli de sport recomandați în apropierea campusurilor studențești?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!