5 dintre cele mai bune supe creme pe care le poți comanda acasă în Cluj

Home $ Home Delivery $ 5 dintre cele mai bune supe creme pe care le poți comanda acasă în Cluj

Supele creme sunt adevărate delicatese. Au un aspect frumos și o textură fină, iar gustul este atât de puternic încât poți simți fiecare ingredient în parte. Indiferent dacă ești fan sau nu al mâncării sănătoase, aceste supe nu trebuie să lipsească din meniul tău, deoarece conțin vitamine benefice corpului de care ai nevoie mai ales în această perioadă. Datorită variantei #homedelivery, puteți sări peste partea în care vă chinuiți să gătiți și să treceți direct la pasul cel mai frumos: savuratul.

Mai jos aveți 5 dintre cele mai bune supe cremoase și delicioase pe care le puteți comanda acasă în Cluj.

Supă cremă de dovleac
Dacă tot vorbim de Halloween, în această perioadă, leguma vedetă este dovleacul. Îl decorăm în fel și chip și îl transformăm într-un ornament de speriat. Dar ce spuneți de o supă cremă de la Grande care să conțină ingredientul magic? Acest preparat este bogat în vitamina A și ajută la îmbunătățirea vederii. Așa că, nu mai chinuiți bietul dovleac, ci bucurați-vă de gustul lui. Supa o găsiți aici.

Supă cremă de usturoi
Cu siguranță, în copilărie, mama și bunica voastră obișnuiau să gătească cu puțin usturoi fiindcă, spuneau ele, ne ferește de răceală. Rămâne doar o vorbă populară, dar aroma ușor înțepătoare oferă un alt gust mâncării. Dacă simțiți și voi că vi se face dor de păpica de acasă, alegeți supa cremă de usturoi de la Hugo The Office. Acest ingredient conține vitamina C și întărește sistemul imunitar. În concluzie, dreptate aveau părinții noștri. Puteți comanda aici.

Supă cremă de morcov
Morcovul este una dintre legumele mele favorite. Nu are doar beneficii pentru sănătate, ci aduce și o pată de culoare în mâncare. Atunci când vreau să-i simt mai bine gustul, comand o supă cremă de la Livada. Cea mai bună parte e aceea că rețeta conține și ghimbir, astfel aroma rezultată este o combinație între dulce și picant. Yummy! Nu mai stați pe gânduri și comandați aici.

Supă cremă de porumb spicy cu creveți
Yamba Delivery vă propune o supă cremă cu un ingredient care să vă aducă aminte de o vacanță mediteraneeană. Creveții sunt o alegere minunată atunci când vine vorba de fructe de mare, datorită gustului lor suculent și dulce. În combinație cu porumbul spicy, aceast preparat este o adevărată provocare pentru papilele voastre gustative. Vă asigur că nu veți regreta. Comandați aici.

Supă cremă de țelină și cartofi cu bacon crocant și chips de păstârnac
Ultima propunere este cireașa de pe tort, deoarece conține un amestec de legume gătite sofisticat. Good Taste livrează supă cremă de țelină și cartofi cu bacon crocant. Nici nu vă mai trebuie clasicele crutoane, pentru că rețeta conține chips de păstârnac.  Numai când scriu mi se face poftă, așa că nu vă mai rețin și îmi comand o porție de aici.

Voi ce alte supe creme recomandați?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!