Stiri

România îşi apără la Cluj titlul mondial la Karate Fudokan

România îşi apără la Cluj titlul mondial la Karate Fudokan. Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduieşte, între 3 şi 5 noiembrie 2017, a 7-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Fudokan, unde sportivii noştri au de apărat performanţa excepţională obţinută în urmă cu doi ani la Belgrad, când România a obţinut locul 1 în clasamentul pe naţiuni.

Pentru a îndeplini acest obiectiv şi a reedita performanţele de la Belgrad, karateka români au de înfruntat adversari extrem de puternici. 2.000 de sportivi din 45 de ţări vor lupta pentru cele 900 de medalii puse în joc de organizatori la Campionatul Mondial de Karate Fudokan – Cluj 2017. Principalele contracandidate ale României în lupta pentru titlul de campioană pe naţiuni sunt Rusia, Polonia şi Slovenia.

În afara confruntărilor de pe tatami, Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj va avea şi alte momente ce vor rămâne în amintirea spectatorilor din Sala Polivalentă, printre care şi un spectacol fusion între karate şi balet.

De remarcat şi faptul că cel mai tânăr participant în competiţie este un român. Radu Ştefan Ciutacu (antrenor Camelia Vâlceanu) are doar 5 ani şi va participa la probele de Kata individual, Kihon individual şi Kihon Kumite individual. Seniorul competiţiei este un reprezentant al Germaniei, care are venerabila vârstă de 70 de ani.

Iată şi câteva cifre relevante legate de Campionatul Mondial de Karate Fudokan, care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3-5 noiembrie 2017:
– Ediţia cu numărul 7
– Ţări participante: 45
– Sportivi participanţi: 2.000
– Medalii puse în joc: 900
– Lupte: 600
– Cel mai tânăr sportiv participant: 5 ani (Radu Ştefan Ciutacu, România – ACS KAMI-DO – Școala de Karate Tradiţional Camelia Vâlceanu)
– Cel mai în vârstă sportiv participant: 70 de ani (Germania)

A 7-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Fudokan este organizată la Cluj de Federația Română de Karate Tradițional în colaborare cu Asociația Județeană de Karate Tradițional Cluj, Asociaţia Clubul Sportiv Fortuna Cluj, Hampton by Hilton Cluj-Napoca, cu sprijinul Primăriei şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi al Consiliului Judeţean Cluj.

Biletele sunt disponibile online pe ghidlocal.com. Un bilet pentru o zi de concurs are preţul de 12 lei, iar un „tournament pass”, abonament valabil pe toată durata competiţiei, costă 30 de lei.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 10

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Mon 10

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Mon 10

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Mon 10

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Mon 10

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC