Fata & Băiatul cu distracția

#baiatulcudistractia

Pe scurt: te scoatem din casă, îți asigurăm transportul și-ti dăm și bani de buzunar!

Împreună cu Clever Taxi, căutăm un băiat amuzant, sociabil, cu o viață socială activă și cu prezență pe social media, care să ne recomande cele mai hip locuri de iesit în Cluj, cele mai tari concerte și party-uri si de unde nu trebuie să lipsești în weekend.

Dacă abia aștepți sfârșitul de săptămână și obișnuiești să le spui prietenilor tăi tot felul motive să ieșiți din casă, s-ar putea să fii băiatul pe care îl căutăm. Îți oferim 150€ cash pentru a ieși în oraș!

Vrei să fii #baiatulcudistractia și să ieși în oraș pe cheltuiala noastră? Trimite un mail pe [email protected] și spune-ne mai multe despre tine. Vrem să vedem și cum scrii, așa că nu uita să atașezi un document în care să ne povestești ultima ta seară de vineri / sâmbătă. Practic va fi primul tău articol pe clujlife 🙂

Înscrierile se fac până duminică, 19 noiembrie a.c. Din totalul persoanelor înscrise juriul va alege 5 – 10 concurenți finaliști ce vor participa la un concurs de popularitate. Jurnalul lor de weekend cu care s-au înscris pe mail va fi publicat pe clujlife.com, astfel că fiecare concurent va avea o pagină dedicată unde va putea fi susținut. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

#baiatulcudistractia va ieși trei weekend-uri la rând pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole pe clujlife.com

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 19

International Youth Summit of Transylvania

17 March, 9:00 am - 22 March, 6:00 pm
Tue 19

Expoziție: Micul Pământ

18 March, 10:00 am - 24 March, 8:00 pm
Tue 19

CariereInIT 2019

18 March, 2:30 pm - 21 March, 4:00 pm
Tue 19

MUZE – Expoziție

18 March, 7:00 pm - 24 March, 7:00 pm
Tue 19

Create-Break-Innovate @ ClujHub

19 March, 6:00 pm - 8:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.