Despre beauty cu specialiștii Gett`s Color Bar Platinia

by | Nov 17, 2017 | Recomandări

De curând ne-am dat de gol și am recunoscut că și noi, ca tot omul, suntem interesați de partea asta de beauty, iar acum vrem să dezvăluim și publicului cât mai multe secrete. Problema în toată ecuația asta e că noi nu știm prea multe despre subiect, așa că cel mai bine apelăm la sfaturile specialiștilor. Better safe than sorry, cum ar fi. Și pentru că tot notasem la un moment dat 6 motive pentru care să le treci pragul celor de la Gett`s Color Bar Platinia, am zis că numai bine povestim direct cu ei, că sigur au multe de împărtășit.

Așa că azi începem o serie nouă de articole, în care prezentăm sfaturile de beauty ale specialiștilor Gett`s.
Prima temă: despre și pentru păr, cu Larisa și Dan.

Momentan, suntem prinși într-o lume în care se așteaptă ca femeia să fie frumoasă 24/24 și oricât ne-am strădui să ne rupem de influențele și criticile societății, putem accepta ca adevăr universal fapul că toate ne dorim să fim more flawless than Beyonce. Larisa Conțiu, specialistă pe colorit (vopsit) Wella și pe coafuri, cu peste 5 ani de experiență, ne-a spus că produsele de îngrijire pe care le folosim sunt vitale în acest context, nu se compară cele pe care le găsim în magazine cu produsele profesionale.

O femeie care se respectă ar trebui mereu să se aranjeze la salon. Asta și pentru că nu are calificarea și cunoștințele necesare să obțină rezultate incredibile făcând lucruri singură, dar și pentru că stiliștii nu sunt simpli coafori, ci dau sfaturi și joacă rolul de beauty couch.

În afară de importanța produselor, Larisa ne-a spus că există și câteva tips & tricks pentru întreținerea părului în ceea ce privește aparatele și accesoriile de îngrijire. Pentru păstrarea mai bună a culorii este de evitat să folosiți feonul, placa de păr, odulatorul și toată gama aceasta pe temperatură maximă. Cel mai bine vă uscați natural sau pe temperatură mai rece. În cazul în care vă grăbiți, puteți să optați pentru cea medie, dar rețineți că doar în cazuri excepționale. În plus, mare grijă să nu abuzați de placă sau ondulator, acestea fiind recomandat să le folosiți de maxim 2 ori pe săptămână, nicidecum zilnic, cum bine știți că obișnuiți multe dintre voi. Și e interzis să puneți mâna pe ele atâta timp cât nu ați aplicat un produs pentru protecție termică.

Frigul, vântul și aerul uscat sunt factori care agresează firul de par. În astfel de condiții, fără protecție și îngrijire adecvată, părul devine mai uscat și se despică mai repede. Așadar, are nevoie de ulei pentru hidratare, pentru a recapăta aspectul mătăsos, pentru că la fel ca și în cazul pielii, părul are tendința de a deveni mai uscat odată cu scăderea temperatuii. Un alt sfat ar fi folosirea balsamului și măștilor pentru hidratare care din punctul meu de vedere sunt esențiale pentru un par sănătos. Doamnelor care au parul vopsit sau care doresc sa îl vopsească le recomand sa folosească produse speciale pentru părul vopsit, pentru menținerea nuanțelor și pentru hidratarea acestuia.

Nu vă gândiți că la băieți ar fi lucrurile mai simple. Tunsoarea se face după forma capului, trebuie scoase în evidență anumite aspecte, indicat ar fi să vă spună cineva cum v-ar sta bine, nu să vă tundeți cum credeți voi sau cum ați văzut că se poartă sau stă bine la alții. Un frizer din cartier vă va tunde de 15 lei și poate veți fi mulțumit, însă nu veți ști niciodată cât de bine ați putea arăta cu o frizură potrivită fizionomiei voastre, ne-a explicat Dan Mureșan, specializat pe tuns. El tunde și fete și băieți, însă oscilează să meargă pe o specializare, cum ar fi barber sau coafor.

Nu puteam să încheiem înainte să aflăm care ar fi recomandările lor pentru tunsori pe timp de zi, pentru mersul la birou sau la școală. Larisa ne-a spus că ea preferă și recomandă coafurile foarte lejere, naturale, cu puțină placă sau ondulator și mai mult făcute din perie, ceva cu multă mișcare, nu chestii fixe, care i se pare că de obicei îmbătrânesc persoana. În plus, e mult mai sănătos pentru păr să-l usuci cu o perie rotundă sau plată decât să-l degradezi cu placă. Plus că are un aspect mai frumos, mai relaxat.

Pe timp de noapte, weekend, petreceri sau în alte condiții asemenea, merg pe aceeași idee. Mi se pare că sunt de domeniul trecutului buclele tip sarmale și ”coafurile de nănașă”. Îmi place mișcarea și dacă ai o viață dinamică, trebuie să se vadă și în părul tău. În același timp, și cocurile lejere sau împletiturile sunt o opțiune pentru evenimentele de seară.

Revenim curând cu noi sfaturi. Până atunci, în fiecare zi a săptămânii, până la 10 seara, oricând puteți apela cu încredere la sfaturile specialiștilor de la Gett’s Color Bar Platinia.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This