Băiatul cu Distracția: Ciprian Nyikita

Home $ Fata & Băiatul cu distracția $ Băiatul cu Distracția: Ciprian Nyikita

Împreună cu Clever Taxi, căutăm un băiat autentic, cool și cu o viață socială activă, care să ne recomande cele mai hip locuri de iesit în Cluj, cele mai tari concerte și party-uri si de unde nu trebuie să lipsești în weekend.
Pentru #baiatulcudistractia s-au înscris 3 concurenți. Ciprian este unul dintre ei iar tu îl poți susține să câștige.

Ciprian – 20 ani, student la Facultatea de Automatică si Calculatoare
Facebook

Am zis să o fac și pe-asta. Incep prin a vă spune câteva lucruri despre mine. Primul și cel mai important aspect este faptul că sunt cântăreț. Am facut și canto, cânt de pe la 13 ani și incă o fac cu plăcere, cu orice ocazie. Pe lângă asta imi place și să dansez, mai ales latino. Sunt o persoana extrem de pozitivă, e foarte greu să mă enervezi, mereu deschis experiențelor noi, in special celor ce contribuie la buna mea dezvoltare. Sunt pasionat de antreprenoriat si marketing, dar incă nu pun accent atât de mult pe ele. Incerc mereu să profit de orice oportunitate, din orice arie de interes și pe baza acestei afirmații am să vă povestesc despre ultima mea experiență din weekend.

Articolul lui Ciprian:

Cu o seară inainte…

Sună telefonul. Stiam sigur ce urmeaza.
Bă. Ce faci mâine seara?
Nu prea am planuri, propui tu ceva?
Uite aici…, incepea sa turuie planul lui, in fundal.. un zgomot, vânt+oameni vorbind+ambulanta. Tot ce am inteles a fost… #ora8 #quizNight #mă-ta-iGrasă #colegiDeLucru #oSăNeDistrăm #Janis #nuBemMult #maxim2-3Beri.
Sună bine.

Seara magică…

Ora 7.20
Ne pregătim. (un duș… in cele din urmă / tricou curat / șosete curate / parfum / adidașii)
Ne vedem in campus Observator.
Coborâm cu 35 spre Piața Muzeului, in London. Fac cunostinta cu colegii lui de la munca, sunt de treabă.
Incepe Quiz Night-ul, prima data pentru mine. Foarte tare ideea. La fel si nachos-ul cu branza. Ne-am simtit bine. S-a facut târziu, vrem sa plecam acasa. Daaaaar.. suna un telefon. Tot ce am auzit de langa urechea lui a fost #Janis.
A fost de ajuns. Ne-am indreptat toti spre Janis. Seara era incă virgină, nivelul de alcool scăzut și cum nouă, băieților, nu ne place să ni se zică ca e mică… ne-am pus la coadă, să il mai creștem oleacă. Am stat 10 minute, pe puțin, la acea coadă iar când am ajuns sa ne primim berile… colac peste pupăză.. bere la doză. Nici măcar la sticlă. -Cred că iti bati joc, zicea colegul meu. Bere la doză imi pot lua si din Sora, si mult mai ieftină. Atunci am stiut. O sclipire a apărut in ochii amândurora. It was that moment when we knew, that night is going to be great. Ne-am savurat acea bere, incet, ca doar am dat 10 lei pe ea, iar după, cu ghiozdănelul in spate ne-am cărat la Sora și am luat 20 de doze de Staro, la fel cum se vindeau in Janis, doar ca de 4 ori mai ieftin. Practic am baut 20 de beri la pretul a 5 beri in Janis. Seara a inceput sa prinda contur, muzica parca era mai buna, miscarile veneau de la sine, am inceput sa dau afară versuri pe care nu credeam ca le stiu. A fost genial. Si cum asta nu a fost destul, am zis sa ne si recuperam niste bani pierduti si sa vindem prin club berea, tot cu 10 lei, dar scutindu-i de statul la coadă. A fost o noapte.. ca niciuna.

Ca de fiecare dată, cele 2-3 beri, mai capătă câte un 0.

? ? ? ? ? ?

Crezi că lui Ciprian i se potrivește titlul de “Băiatul cu Distracția”?
Susține-l astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Ciprian data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 20RON)
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

Dacă va câștiga, Ciprian va ieși trei weekend-uri la rând în Cluj pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

#baiatulcudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!