Băiatul cu Distracția: Ciugudean Lucian-Mihai

Home $ Fata & Băiatul cu distracția $ Băiatul cu Distracția: Ciugudean Lucian-Mihai

Împreună cu Clever Taxi, căutăm un băiat autentic, cool și cu o viață socială activă, care să ne recomande cele mai hip locuri de iesit în Cluj, cele mai tari concerte și party-uri si de unde nu trebuie să lipsești în weekend.
Pentru #baiatulcudistractia s-au înscris 3 concurenți. Lucian-Mihai este unul dintre ei iar tu îl poți susține să câștige.

Lucian-Mihai – 20 ani, student la Universitatea Tehnică
Facebook / Instagram

Articolul lui Lucian-Mihai:

Nu stiu exact ce seara sa aleg din acest weekend deoarece fiecare a avut ceva aparte.

Weekend-ul meu a inceput inca de joi seara, cand am fost la after party-ul de la Balul Bobocilor UTCN, organizat in Euphoria. Inainte de club, ca orice student fara prea multi bani de stricat, am iesit cu prietenii la bere in Infinity in campus.

1…2…3…4…

In drum spre club, „cine a pus carciuma-n drum?”, trecand pe faimoasa Piezisa, ne-am mai oprit odata in infinity la bere ca mno…csf ncsf.

5…6…

Ajunsi in club, am inceput sa ne strangem cat mai multi prieteni, colegi si am inceput delir-ul. Shot-uri peste shot-uri, beri peste beri pana in jur de 3-4. Nu ne-au ajutat picioarele asa ca am luat taxi-ul. Somn instant.
End of Thursday night

Ziua de vineri a inceput la 7(adica ~3ore de somn) pentru ca am lucrat la bar la polivalenta tot weekend-ul, avand loc campionatul mondial de karate.
Am lucrat pana la 9 seara. Am mers de acolo direct la un coleg la apartament, am inceput sa bem Sambuca si pet-uri cu inca 3 prieteni.

Vineri seara=club
Am mers in Euphoria la concerul Suie Paparude, ne-am zbenguit in primul rand, am baut, am facut poza cu Bean, iar pe la 2 am plecat. Cum sa mergem acasa asa devreme?! Am mers in /Form, chiar dupa concertul Macanache, fiind intrare gratis dupa ora 1. Am ajuns, am mers direct in fata si am inceput sa sarim si sa ne rupem pe Drum and Bass. Pe la 4, eram super obositi si am luat taxi-ul catre camin. Somn instant din nou.
End of Friday night

Ziua de sambata, a inceput din nou la 7 dimineata (in jur de 2 ore si ceva se somn-mai ca nu incepeam sa plang de oboseala, dar mna…asa-i cand esti student si ai nevoie de bani). Dupa 12 ore epuizante se lucru, am ajuns la camin. Am dormit o ora.

Sambata seara=club
Am inceput sa beau cu o colega in camera. Pe la 11 ne-am intalnit cu niste prieteni in drum spre Midi, la concertul celor de la Fratii Grime, K-LU si Dj Sauce. Ne-am oprit pe necrutatoarea Piezisa.
6 shot-uri la 12 lei+2 beri
Ajungem in Midi, luam bratarile si incepem sa topaim, sa sarim, sa bem si sa dansam cat mai ciudat posibil. La un moment dat incepea sa se rupa filmul si am decis in jur de 3 sa plecam. Ne era foarte foame asa ca ne-am oprit la Mama Manu. Am ajuns pe la 4 fara in camin. Somn instant cu hainele pe mine.
End of Saturday night

Duminica dimineata, ora 7, am crezut ca nu e real ce se intampla. Am fost un zombie la bar pana pe la amiaz. Eram EXTREM de obosit. Pe la 8 am plecat si am ajuns cu un coleg si o colega in Irish la bere de 1l si Pizza. Dupa 2l de bere am ajuns la camin in jur de 11. Am facut dus foarte greu si am luat shut down pana la amiaz.
Asta a fost weekend-ul meu in care am dormit foarte, foarte putin, am baut destul de mult, m-am distrat la maxim siiii am facut si bani. Nu sunt toate weekend-urile asa hardcore, dar nu m-ar deranja daca ar fi.

Sper ca v-a placut si ca nu v-am plictisit prea tare cu viata mea.
Sunt recunoscator si iti multumesc ca ai citit pana la final!

? ? ? ? ? ?

Crezi că lui Lucian-Mihai i se potrivește titlul de “Băiatul cu Distracția”?
Susține-l astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Lucian data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 20RON)
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

Dacă va câștiga, Lucian-Mihai va ieși trei weekend-uri la rând în Cluj pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

#baiatulcudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!