Băiatul cu Distracția: Claudiu Șulea

Home $ Fata & Băiatul cu distracția $ Băiatul cu Distracția: Claudiu Șulea

Împreună cu Clever Taxi, căutăm un băiat autentic, cool și cu o viață socială activă, care să ne recomande cele mai hip locuri de iesit în Cluj, cele mai tari concerte și party-uri si de unde nu trebuie să lipsești în weekend.
Pentru #baiatulcudistractia s-au înscris 3 concurenți. Claudiu este unul dintre ei iar tu îl poți susține să câștige.

Claudiu – 25 ani, DJ / Social Media Strategist
Localuri preferate în Cluj: Booha, Club Midi, Form Space, Charlie, Casa Tiff, Off The Wall, Atelier Cafe
Facebook / Instagram

Articolul lui Cladiu:

Chiar dacă ne ferim foarte mult să nu devenim acel stereotip de om înscris în câmpul muncii și care are ca lozinca “living for the weekend”, trebuie recunoscut că sfarșitul de săptămână ne oferă cele mai tari evenimente. Spre norocul meu, munca și plăcerea se combină și devin din ce în ce mai conectate pe zi ce trece. Weekend-ul trecut a fost unul foarte “greu” și plin de party-uri de calitate, mai ales vorbind din perspectiva unui iubitor de muzică electronică. Fără să întru prea mult în detalii, și-au făcut simțită prezența artiști de talie internațională precum Fumya Tanaka, Onur Ozer, Simina Grigoriu și să nu uităm desigur de Rhadoo, făcând Clujul să pară chiar ca “micul Berlin”.

Hmmm, decizii, decizii, ce facem sâmbăta aceasta? Până la urmă, fiind împins de curiozitate și de dorința de a vedea un artist pe care nu am mai avut ocazia până acum, am ales “the new kid on the block” și anume, evenimentul celor de la Delir, cu un line-up compact și o locație de care îmi era dor, Hotel Continental. Din motive organizatorice, locația s-a schimbat cu Cluj Arena, dar artiștii au rămas aceași, adică Seme, Tulbure și Onur Ozer. Având câțiva prieteni în vizită, am început seara la Off The Wall, un restaurant cu specific canadian “ascuns” în Piață Muzeului. Experiența te învață că e bine să mergi la party cu bateriile încărcate, iar localul are niște burgeri și o selecție de beri artizanale numai bune de a-ți pregăti mood-ul pentru o seară bună. Chiar dacă am ajuns după în jurul orei 00:00, am prins warm-up-ul cu Seme, un artist care e deja veteran local și care prin selecția să știe să inducă publicului starea necesară. Prețurile la bar mai mult decât decente, public nu așa numeros, dar gustător de muzică bună, iar locația numai bună de rupt teneșii după cum ne-am obișnuit de la Interval. Chiar dacă pentru unii a fost un minus faptul că nu a fost foarte plin, pot zice că după un timp ajungi să apreciezi petrecerile mai aerisite. Odată cu intrarea la butoane a lui Onur Ozer, tempo-ul s-a ridicat și o dată cu el și atmosfera, reconfirmându-mi că e un artist care merită văzut. Știam că a împărțit pupitrul cu artiști precum Valentino Kanzyani, Francesco del Garda, Ricardo Villalobos, Raresh, dar nu mă așteptam la o tehnică atât de impecabilă, un sunet direct din underground-ul berlinez.

S-a lăsat cu zâmbete, mult dans și un pic prea mult gin tonic. Delirul a fost continuat de Tulbure într-un film ecletic, la care s-a alăturat și Seme într-un back to back care a fost întrerupt doar de răsărit.

Și ca să închei cu un sfat don’t forget to “mind your business and drink water.”

? ? ? ? ? ?

Crezi că lui Claudiu i se potrivește titlul de “Băiatul cu Distracția”?
Susține-l astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Claudiu data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 20RON)
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

Dacă va câștiga, Claudiu va ieși trei weekend-uri la rând în Cluj pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

#baiatulcudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!