Fata cu Distracția: Alexandra Turian

Împreună cu Clever Taxi, căutăm o fată autentică, cool și cu o viață socială activă, care să ne recomande cele mai hip locuri de iesit în Cluj, cele mai tari concerte și party-uri si de unde nu trebuie să lipsești în weekend.
Pentru #fatacudistractia s-au înscris 7 concurente. Alexandra este una dintre ele iar tu o poți susține să câștige.

Alexandra – 22 ani, masterandă, lucrează la Yonder
Facebook / Instagram

Patruzeci de ore pe săptămână scriu cod, vreo zece merg la facultate, mai mint ca merg cinci și la sală și dorm doar câte “2 minute”. Ce fac in rest? Sunt fata cu distracția pe care o cauți. Îmi place să dansez, să descopăr lucruri noi de încercat în oraș și să nu fie nevoie să îmi mai pun zahăr în cafea. Unde îmi place să merg? În Club Midi, la Livada, Casa Tiff, Narcoffee Roasters, Beams și acasă, daca este pizza de la Express Chef.

Articolul Alexandrei:

Povești de weekend

În unele weekend-uri sunt fata cu somnul, în acesta ce abia a trecut am ales să fiu fata cu distracția. Nu de alta, dar adun cu seriozitate povești de spus nepoților. Nu înainte de culcare, ci în momentele în care li se va părea lor că nu aș fi suficient de cool.

Imediat ce a bătut ora 17.00 vineri, am ieșit de la birou pusă pe fapte mari. Am realizat că nu va urma un sfârșit de săptămână ușor, așa că am început cu… o pauză de cafea și povești la Casa TIFF. Nu a durat mult până mi s-a făcut foame, așa că am zis că-i timpul și pentru cină. Somonul lor, pe care îl găsești în meniu sub denumirea Pink Floyd The Wall…NUT, și în farfurie lângă un pic de orez sălbatic, a fost o minciună frumoasă pentru stomacul meu, care a crezut că nu va avea un weekend deloc zbuciumat.

Și pentru că, după cum v-am anunțat încă de la început, am tendința de a fi și fata cu somnul, a urmat un power nap de 30 de minute, din care m-am trezit fresh și gata să cuceresc cât mai multe cocktail-uri la Charlie. Mai ales că îmi place la nebunie să-mi testez teoria conform căreia ospătarii de acolo citesc gânduri. Altfel nu-mi explic cum primesc mereu o băutură gândită parcă fix pentru mine, după mofturi și preferințe. De data aceasta, pornind de la cât de mult îmi place mie romul, eu și băiatul cu ideile de la bar am ajuns la un pahar cu cognac, niște scorțișoară, totul învelit (nu e o metafora, chiar era paharul învelit) într-un strat de cacao cu zahar.

Seara a continuat, căci era abia ora 02.30. Nu vă speriați, nu m-am dus din nou la somn, ci am mers direct în Midi. Noaptea nu-i chiar tânără, dar muzica-i chiar bună. Unu, doi, trei pași de dans. Una, două, trei ore trecute de când ne mișcăm pe ritm fără oprire. Pe când nu ne mai țin picioarele și ne gândim să mergem acasă, deja vedem mesaje de bună dimineața. E posibil să fi pierdut numărătoarea?

Când mă trezesc fac calculele. Nu numărăm bani, că s-au dus și nu mai are sens. Altceva mă frământă… câte calorii are romul? Atâtea câte să mă convingă să merg la sală. Am de ales între 50 de minute de zbenguială la zumba (dar mă gândesc că mi-a ajuns) și un antrenament complex la TRX. Să fie TRX, pentru că amânăm pe diseară dansul, când o luăm de la capăt la petrecerea de salsa la Bailarte. Antrenoarea îmi spune că am voie o ciocolată dupa antrenament. Eu trec de la o idee la alta, fac câteva conexiuni care să-mi mulțumească sufletul și decid că e timpul pentru un mic desert, sper sa nu trec și de la o masură la alta. Cine mai ține socoteala acum? Fac un stop delicios la Livada, unde nu duc lipsă de opțiuni, dar aleg iar, pentru a nu știu câta oară, papanașii Livada.

Duminică e cu poftă de cultură. Biletele în locurile mele preferate de la balcon sunt deja pregatite. Unde merg? La teatru. Și abia aștept. La ce piesă? La Procesul, pentru care am recitit cartea, doar ca să pătrund în universul care a fost recreat pe scena. Vă recomand piesa, vă recomand cartea și autorul. La terminarea spectacolului artistic stau și mă gândesc cu ce s-ar asorta cel mai bine criticile pozitive după piesă, dacă nu cu ceaiul meu preferat, și anume cel verde cu iasomie? Îl găsesc cam peste tot în oraș, dar mie-mi place mult la Beams, alții spun că ar fi cel mai bun acasă, sub pătură.

Cu gândul la următorul weekend, fata cu distracția se transformă duminică seara în “fata cu munca”. Ea își va servi în următoarea dimineață cafeaua favorită la Narcoffee, așteptând cuminte urmatoarea seară de vineri.

? ? ? ? ? ?

Crezi că Alexandrei i se potrivește titlul de “Fata cu Distracția”?
Susține-o astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.AlexandraT data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 20RON)
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

Dacă va câștiga, Alexandra va ieși trei weekend-uri la rând în Cluj pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This