Fata cu Distracția: Maria-Zsuzsanna Szakacs

Împreună cu Clever Taxi, căutăm o fată autentică, cool și cu o viață socială activă, care să ne recomande cele mai hip locuri de iesit în Cluj, cele mai tari concerte și party-uri si de unde nu trebuie să lipsești în weekend.
Pentru #fatacudistractia s-au înscris 7 concurente. Zsuzsanna este una dintre ele iar tu o poți susține să câștige.

Zsuzsanna (Zsuzsi/Zsu/Suzi) – 20 ani, studentă la FSPAC, pasionată de fotografie
Facebook / Instagram

Sunt genul de tipă căreia îi place să încerce lucruri noi, chiar dacă nu sunt mereu conștientă de consecințe. Who cares? Avem de învățat din fiecare „pas” pe care îl facem în viață.. iar dacă nu riscăm, nu câștigăm, RIGHT? Eu m-am convins de asta singură și pe lângă asta mă acomodez destul de repede cu lucrurile noi. Anul acesta mi-am dat seama cât de mult îmi place să călătoresc, să cunosc lumea și aici nu mă refer strict la oameni ci mă refer și la locurile pe care le pot vizita atât în țară cât și în alte țări din Europa. Nici la capitolul petreceri nu mă plâng, îmi place să îmi pierd serile/nopțile prin oraș cu prietenii, să ajung acasă după răsărit ca pe urmă să îmi cânte Smiley „De unde vii la ora asta?” sau doar pentru simplul fapt, de a sta într-un pub până la inchiderea acestuia ca să mai stau la o caterincă cu oamenii rămași.

Articolul Zsuzsannei:

Totul a început dintr-o conversație banală cu o bună prietenă de-a mea și am zis așa:„ Urmează două săptămâni cu trei petreceri (două petreceri într-un weekend iar a treia weekend-ul următor) ce ar fi dacă ne-am mobiliza și am lua parte la toate trei?”. Zis și făcut, dar ceva ne limita la o singură petrecere… Ghici ce? Bugetele noastre de studente.

Luând o hotărâre sigură, dorind să ies din zona de confort și de a experimenta necunoscutul, m-am decis să plec la București la Andrea, să ne petrecem, fără știrea părinților. „Mi-am luat liber” de la facultate ca orice student rebel și profitând de faptul că sunt studentă am fugit în gară, mi-am luat primul bilet de tren de noapte către București și mi-am început primul drum, singură cu un bagaj în care am aruncat multă voie bună și o doză de energie. A fost un drum lung… foarte lung, dar au meritat toate cele 600 de minute. Andrea mă aștepta în gară, fericirea și entuziasmul se citeau în ochii ei. Ne-am comandat un Clever Taxi și am „zburat” spre apartamentul ei. Ajunse în apartament, după ce ne-am odihnit am început să ne pregătim să ieșim în oraș cu colegele Andreei. Ne-am început seara într-un local foarte friendly degustând un vin roșu, sec, GENIAL. Lungindu-ne cu poveștile și cu paharele de vin, ne-am decis să ieșim într-un club, fiind sigure că vom găsi o petrecere mișto undeva în Centrul Vechi.

Ne-am hotărât să colindăm cluburile și pub-urile din zonă. După ce am intrat în primul club, ne-am dus la barman și i-am spus în felul următor: „Te rog să ne impresionezi cu cel mai tare shot pe care îl ai sau dacă vrei, poți să inventezi tu unul acum, dar să fie tare!”. Zis și făcut, shot-urile au stat la rând pe bar după un minut. A fost unul dintre cele mai bune shot-uri din viața mea… și nu glumesc! În schimb muzica nu ne-a impresionat iar oamenii erau preocupați de mediul online în loc să se bucure de compania prietenilor. Acest lucru ne-a determinat să ne luăm hainele și să plecăm într-un alt local.

Știți filmele acelea cu un grup de tipe care vor să se îmbete iar pe urmă vor să plece acasă sau trebuie să își ducă o prietenă acasă pe șapte cărări? Ei bine, nu noi eram acele tipe. Ajunse într-un alt local, am urmat pașii pe care le-am urmat în primul club, abordarea barmanului de a ne face cele mai tari shot-uri posibile. Aici am dat de un barman simpatic, dar puțin neîndemânatic. Intimidat fiind de privirile noastre acesta a scăpat două pahare pe jos care evident s-au spart. I-am zâmbit, înțelegându-i reacția. Pe urmă a turnat o cantitate mai mare de alcool în pahare, stropindu-ne hainele. Nu ne-am supărat, el având noroc că era simpatic iar după toate cele întâmplate băuturile au fost din partea casei.

Am continuat să colindăm în pași de tango cluburile ajungând în Hangover, un club care în vinerea respectivă avea tematica de Hip-Hop Night. Am decurs la aceeași strategie și în clubul respectiv: abordarea barmanului, consumarea celor mai tari shot-uri iar pe urmă au urmat demonstrațiile de dans. Am fost atracția serii, fiind niște „titireze” pe ringul de dans. Zâmbetele pe care le purtam pe fețe erau largi și pline de entuziasm. Seara părea să nu se mai termine atunci când soferul taxiului pe care l-am comandat avea chef de povești și era pus pe vorbă, povestindu-ne despre viața lui de student. Seara noastră s-a încheiat aproape de răsărit pe străzile încețosate ale Bucureștiului. Numele clubului definește perfect starea pe care am avut-o următoarea dimineață.

Poate nu am avut parte de ieșirea din zona de confort la care visam, dar cu siguranță am plecat de acolo cu noi experiențe bifate, cu mai multe curiozități de îndeplinit și cu multe gânduri care s-au transformat în aspirații în vagonul trenului care mă aducea înapoi în iubitul meu Cluj.

? ? ? ? ? ?

Crezi că Zsuzsannei i se potrivește titlul de “Fata cu Distracția”?
Susține-o astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Maria data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 20RON)
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

Dacă va câștiga, Zsuzsanna va ieși trei weekend-uri la rând în Cluj pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This