Am ales Fata & Băiatul cu Distracția

Home $ Articole $ Am ales Fata & Băiatul cu Distracția

“Fata & Baiatul cu Distractia” este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi.

Săptămâna trecută v-am prezentat înscrierile pentru #fatacudistractia și #baiatulcudistractia, iar voi v-ați susținut favoriții.

Punctajul concursului de popularitate a fost calculat astfel:
40% nr. de like-uri per articol
60% nr. de prieteni care au folosit codul unic de voucher Clever Taxi

Cele mai multe like-uri au fost strânse de către Monica și Lucian, iar Maria-Zsuzsanna și Ciprian au avut cele mai multe coduri / vouchere #clevertaxi folosite de către prieteni. În urma deliberării juriului și punctajului obținut, anunțăm Fata & Băiatul cu Distracția: Felicitări Maria-Zsuzsanna și Ciprian!

În următoarele weekend-uri veți ieși în Cluj pe cheltuiala noastră, iar Clever Taxi face cinste cu transportul în fiecare seară.

În fiecare sâmbătă și duminică, #fatacudistractia și #baiatulcudistractia își vor povesti jurnalul de weekend și experiențele lor prin articole pe clujlife, ne vor recomanda cele mai hip locuri de ieșit în Cluj și cele mai tari evenimente. De asemenea, ne lăsăm contul nostru de Instagram pe mână lor 🙂

Clever Taxi a decis să ofere câte un premiu de popularitate pentru Monica și Lucian, oferindu-le 28 de curse gratuite.

? ? ? ? ? ?

În continuare vă puteți susține favorita/ul și veți putea folosi codurile de voucher #clevertaxi Clever.Maria și Clever.Ciprian pentru prima cursă cu plata în aplicație. La finalul campaniei, vom oferi un bonus de 100€ persoanei cu cele mai multe utilizări ale codului de voucher.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!