6 motive să alegi Wedding Box. Interviu cu Vlad Zileriu, co-fondator

Home $ Articole $ 6 motive să alegi Wedding Box. Interviu cu Vlad Zileriu, co-fondator

by | Nov 28, 2017 | Articole

Pare o zi potrivită să povestim una-alta despre planificarea unei nunți, nu? Well, sure it isn`t for me, dar ce nu scriu eu pentru voi? Lăsând gluma la o parte, am stat de vorbă cu Vlad Zileriu, co-fondator Wedding Box, o platformă unde găsești cam toți furnizorii care te-ar interesa pentru, hai că o zic, ”ziua cea mare”. Wedding Box a apărut acum doi ani și jumătate, atunci când sora lui Vlad s-a găsit în postura de a-și organiza nunta, iar la finalul aventurii a realizat că e imposibil ca în acest secol să nu ai o platformă unde poți identifica furnizori, unde poți vedea review-uri legate de aceștia și să-i găsești pe toți la un loc, fără a fi nevoie să intri pe o sută de site-uri.

Și mai jos am pus în ordine și câteva motive pentru care te-ar interesa să arunci o privire pe site-ul lor.

Câștigă o nuntă gratuită!
Dacă ai deja nunta planificată pentru anul următor și ai deja locația confirmată, atunci te poți înscrie la concurs aici.

Am vrut să facem un concurs în care nimeni nu are de pierdut, așa că orice persoană înscrisă va primi 3 vouchere cadou, în valoare de 50 de euro fiecare. Vorbim de 150 de euro care pot fi folosiți la furnizorii de pe site în momentul în care semnează contract cu ei. Câte 50 de euro la fiecare, miri își aleg cu cine lucrează. Asta este doar pentru cei din Cluj.

Poți vedea furnizori din orașul care te interesează
Mai există platforme asemănătoare, însă majoritatea sunt la nivel național și e foarte greu să găsești furnizori locali. Wedding Box este structurată pe județe, în prezent figurând în trei orașe – Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, și funcționează pe principiul: furnizori locali – promovare locală. Și atunci găsești strict furnizorii din Cluj-Napoca, care sunt promovați pe piața din Cluj-Napoca.

În momentul în care ne-am extins în Timișoara și Iași, am luat-o de la zero. În Timișoara ne-am lansat acum 6 luni, iar în Iași acum 2 săptămâni, însă tot pornind de la furnizori locali și piața locală. Și vrem să ne extidem pe fiecare județ după același model, mai ales că am avut parte de o perioadă în care am testat și am văzut cum merg lucrurile.

Îți oferă o listă completă a pașilor pe care trebuie să-i parcurgi pentru a avea un eveniment pe măsura așteptărilor tale
Nu își doresc să se limiteze la statutul de simplu site, unde mirii găsesc furnizorii de care au nevoie, așa că au mai pus la cale anumite beneficii. Unul dintre ele este ”to-do list-ul”, care de fapt este o agendă electronică, unde clienții, dacă se conectează în cont, vor găsi 58 de pași predefiniți, pe care trebuie să-i facă ca să-și organizeze nunta. Task-urile pot fi bifate, editate, se poate solicita ofertă la întrega categorie de furnizori, facilitând și procesul de comunicare. Pașii sunt dinamici, în sensul că te trimit la articole de pe blog dacă nu ai inspirație sau îți recomandă furnizori care te pot ajuta să îndeplinești punctulețul respectiv. Scopul listei este să ușureze partea de organizare și să ofere o privire de ansamblu – ce am făcut și ce mai am de făcut.

De obicei, când organizezi o nuntă, nu-ți pune nimeni pașii aceștia în față și mai întrebi tu în stânga-dreapta prieteni care au trecut prin asta. Dar mai tot timpul rămân aspecte la care nu te-ai gândit, mai ales pe ultima sută de metri. Și astfel sunt generați nervii, stresul, iar noi tocmai asta încercăm să evităm. Exemplu de pas la care nu te-ai putea gândi din timp e rezervarea cazării pentru cei veniți din afara orașului în care are loc nunta. Nu te poți lăsa pe momentul în care ai confirmările, căci locurile disponibile sunt limitate, mai ales pe timpul verii, când cel mai probabil va avea loc evenimentul.

Facilitează legătura cu furnizori de încredere, aleși cu rigurozitate
Platforma are un singur scop: de intermediere, de a pune oamenii în contact direct cu furnizorii. Dar, pentru că țin foarte mult la credibilitatea și calitatea serviicilor oferite de cei pe care îi promovează, au ales doar furnizori activi. Acesta este și motivul pentru care nu au toți furnizorii dintr-un județ, în fiecare categorie fiind maxim 12.

Sunt filtrați, testați, aleși, recomandați, iar în cazul în care apare un al 13-lea, aceasta este pus pe lista de așteptare. Înainte de a alege să le susținem activitatea și să ne asociem cu ei ne uităm la cum arată site-ul, la activitatea lor de pe rețelele de socializare, întrebăm piața… La momentul actual, pe județul Cluj, avem 10 categorii și 94 de furnizori. La început eram axați doar pe rochia de mireasă, costumul mirelui, florile, foto-video și muzica, dar ulterior am adăugat săli de nunți, event-planneri, saloane de înfrumusețare, bijuterii și încă o categorie pe care am denumit-o ”specials”. Aici intră… te mai miri ce fel de servicii: porumbei, photo-booth, ice-cream bar, gheață carbonică, artificii, chestiuni care sunt drăguț să le ai la o nuntă.

Blogul
Nu-i greu să ne imaginăm câte idei poți avea atunci când organizezi un astfel de eveniment. Sau, din contra, poate n-ai niciuna. Blogul Wedding Box vine în ajutorul mireselor care caută idei, iar aici poți găsi absolut orice fel de informație, de la trenduri, la lucruri mai speciale, la informații extra legate de anumiți furnizor – ce fac unii și nu fac alții.

Sunt articole de interes general, pentru inspirație, sau legate de furnizori, pentru a vedea cum se diferențiază între ei. Iar în Cluj, în 2018, vor fi în jur de 4500 de nunți, îți dai seama că ideile sunt la mare căutare.

Secțiunea de promoții
În fiecare lună, furnizorii care doresc își prezintă promoția lunii respective. Și vă puteți închipui câte costuri se adună pentru așa ocazie, chiar și o nuntă mică pornește de 3000-4000 euro, nu-s de lepădat niște oferte speciale. În momentul de față, pe site găsiți și un concurs unic în România ce are ca premiu o nuntă gratuită. Pentru a putea să vă înscrieți trebuie să aveți nunta în 2018, în Cluj-Napoca, și să aveți data și locația stabilite. Și de restul se ocupă ei. Extragerea are loc în 6 decembrie, ce mai așteptați?

Eu-s prea tânără să mă gândesc la nunți, dar știu de cei de la Wedding Box de multă vreme și văd că am suficiente motive să apelez la ei când o fi vremea. Voi ce credeți?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!