6 recomandări pentru meniul zilei în Cluj

Home $ Articole $ 6 recomandări pentru meniul zilei în Cluj

by | Nov 28, 2017 | Articole, Ieși la masă

Recunoașteți, de câte ori nu v-ați gândit: Eu ce mănânc astăzi? Pe cât de necesară este mâncarea, pe atât de mult dă bătăi de cap în încercarea de a găsi un meniu nou în fiecare zi. Când ai o astfel de dilemă, cea mai bună soluție este aceea de a te bucura de un prânz în oraș. Cu această ocazie, poate vei fura câteva idei de preparate pentru prânzul viitor.

Mai jos prezentăm 5 localuri pe care le recomandăm pentru meniul zilei și un serviciu de delivery. Nu vei găsi variantele cele mai ieftine, nici cele mai mari porții, ci recomandări care să te inspire pentru atunci când ești în zonă, nu ai prea mult timp de pierdut și ai vrea să încerci ceva bun.

Bistro Sorriso
Am o întrebare pentru iubitorii preparatelor cu specific italian: Ați putea să vă săturați vreodată de o asemenea mâncare? Nu, nici eu. Paste, salate sau fructe de mare, toate sunt niște adevărate delicatese. Am scris și aici care sunt restaurantele unde te poți bucura de adevărata „cucina italiana.” Imaginați-vă, însă, un meniu al zilei doar cu gustări din această bucătărie! O veste mai bună este aceea că Bistro Sorriso oferă doua variante de meniuri 100% italienești. Prețurile pentru meniul zilei variază între 18 și 23 lei. Dacă vreți să fiți informați cu meniurile din fiecare zi, puteți să vă abonați la newsletter-ul lor.
În fiecare zi supa diferă și puteți la alege felul principal între preparate pe bază de carne sau paste / risotto. Pontul nostru este pentru Joia de Lasagna 😉 Uneori s-ar putea să primiți și desert…

Adresă: Calea Dorobanților, nr. 48
Orar: L-V: 08-22, Sâmbătă: 18-23, Duminică: închis
Contact: 0786 041 444

 

Risotto al tonno fresco e zucchini

O postare distribuită de Sorriso Bistro (@sorriso_bistro) pe

Frank the Tank | Strada Emil Isac, nr. 25
Dacă ora prânzului vă prinde pe nepregătite și nu știți ce să mâncați, cei de la Frank the Tank vin cu o opțiune perfectă din toate punctele de vedere. Bucătarii pregătesc cu atenție emblematicul prânz Frank, un adevărat deliciu pentru papilele gustative am îndrăzni să spunem. De asemenea, aceștia au grijă ca preparatele să fie pe gustul tuturor pofticioșilor, la prețuri cât se poate de accesibile. Cu sau fără supă, cu desert sau nu, meniul vă potolește în mod sigur foamea și partea bună este că acesta va costa doar 30 de lei, indiferent de varianta pentru care opteați Cum ar spune și ei… mănânci ce îți pică bine, iar ziua poate continua fără probleme. Astfel, de luni până vineri în intervalul orar 12-16 vei uita de grija preparării prânzului, căci cei de la Frank the Tank vin să vă dea o mână de ajutor.

Adresă: Strada Emil Isac, nr. 25
Orar: L-J 10:00 – 01:00, V-D 10:00 – 02:00
Contact: 0771 332 211

Hugo
Business, dar casual. Așa aș putea descrie restaurantul Hugo. Este locul perfect pentru masa de prânz, în timp ce vă gândiți la un plan pentru acele proiecte pe care le tot amânați. Puteți alege dintre multele preparate pe care le au ei în meniu, însă între orele 11.30 și 16 (Hugo the Office), respectiv 11 și 16 (Hugo City), oferă un serviciu de auto-servire. Acesta a fost creat special pentru angajații flămânzi care vor să se bucure de îndată de mâncăruri calde și hrănitoare, fără a pierde prea mult timp.

Hugo the Office
Adresă: The Office, Bulevardul 21 decembrie
Orar: L-V: 08-23, Sâmbătă: 11-23, Duminică: închis
Contact: 0755 024 000

Hugo City
Adresă: Bulevardul 21 decmbrie, nr 13-15
Orar: L-V: 08-22, S-D: 10-22
Contact: 0752 133 546

Lunchbox
Câteodată, cea mai bună alegere pentru un prânz consistent sunt preparatele simple, dar gustoase. Pentru o mâncare #CaLaMamaAcasă, vă îndemn să încercați meniul zilei (supă, fel principal, salată, chiflă) de la Lunchbox Mărăști. Pentru mine, acest local reprezintă o pauză de la agitația zilnică, fiindcă bucătarii gătesc tradițional și mă ajută să-mi potolesc pofta atunci când am poftă de ceva românesc.

Adresă: Bd. 21 Decembrie, nr. 128-130 (alee comuna cu sediul CTP)
Orar: L-V: 11-16
Contact: 0264-453.141

 

Livada
Știu, știu, puteți să mă învinuiți de faptul că aproape în fiecare articol am scris despre Livada, dar pur și simplu nu pot să sar peste el. Ambianța, mâncarea, design-ul, toate acestea te conving să-ți petreci orele de prânz așezat la o masă din acest restaurant. De curând, la Livada poți opta pentru un business lunch diferit în fiecare zi a săptămânii. Pretul este de 25 RON și poți alege între supă și fel principal, sau fel principal și desert. În ce zi te gândești să-ți programezi următoarea întâlnire la prânz?

Adresă: Str. Clinicilor, nr. 14
Orar: L-V: 9-23.30, S-D: 12-23.30
Contact: 0722 111 115

 

Și ca o mențiune suplimentară, în cazul în care task-urile v-au mâncat mai mult timp decât vă așteptați și nu prea mai aveți vreme să ajungeți la masă, puteți oricând alege varianta livrării direct la birou. Pentru acest scenariu noi vă recomandăm Expand Catering, mie îmi place tare mult de ei pentru că poți să îți alegi cu o săptămână înainte tot ce vrei să mănânci, iar ei îți aduc. Să nu mai spunem că au o gamă largă de preparate, dar și opțiuni pentru vegetarieni și lacto-vegetarieni, astfel încât nimeni nu poate fi nemulțumit de opțiunile lor.

Telefon: 0722 18 86 92
[email protected]

Voi unde obișnuiți să mergeți în Cluj pentru meniul zilei?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!