5 motive pentru care să alegi Wedding360

Home $ Articole $ 5 motive pentru care să alegi Wedding360

by | Dec 5, 2017 | Articole

Credeți voi că nunțile acelea de basm, decorațiunile care parcă-s rupte dintr-un norișor, culorile zâmbărețe și video-urile prin care poți atinge emoțiile oamenilor din ele sunt detalii puse la punct cu o zi înainte de eveniment? Think twice. Pe lângă faptul că majoritatea mireselor știu de când s-au născut cum vor să fie totul, Pinterest mai și arată femeilor de pretutindeni numai fotografii cu idei peste idei, din care nu mai știi ce să mai alegi și dacă mai vrei să te măriți cu așa stres. Eu zic că nu-i loc de panică, important e să alegi partenerul care trebuie. Și să aveți amintiri frumoase din ziua respectivă, bineînțeles. Adică să vă hotărâți de pe acum cine filmează totul.

Avem noi o idee, nu ca Pinterest, care vă înnebunește cu o sută. E vorba de Wedding360, iar mai jos am pregătit și o listă cu motive pentru care i-am ales. Check it out!

Primii din România care filmează nunți și evenimente în format 360º 3D
Știm bine că nu tot ce-i nou e neapărat și inovativ, dar chiar nu-i cazul băieților ăstora de la Wedding360. Ei sunt primii din România care filmează nunți și evenimente în format 360º 3D și surprind momentele cele mai așteptate într-un mod realist, de la pregătirea mirilor dinaintea nunților până la tăierea tortului și diverse clipe de la petrecere. Toate acestea pentru ca mirii și prieteni acestora să experimenteze vizionarea nunții într-un mod interesant, ce le oferă posibilitatea de a retrăi experiența din nou.

Filmări 360º 3D Ultra High Definition 8K
Wow! Ce fain sună și ce tare trebuie să fie! Dar ce înseamnă asta? Păi, să le luăm pe rând. În primul rând e vorba de filmatul la 360 grade, în care este cuprins tot ce avem în jurul nostru, în toate direcțiile, fără a lipsi nici cel mai mic detaliu. La asta se poate adăuga tehnologia 3D, care deja ne este cunoscută tuturor și prin care obiectele dobândesc adâncime și putem observa poziționarea lor în spațiu față de noi. Urmează rezoluția, un alt amănunt important. Filmările panoramice au o rezoluție de-a dreptul uluitoare, de până la 8K sau 4K + 3D. Împreună cu un sistem de microfoane speciale sunt capturate toate clipele pentru a putea reconstrui complet experiența vizuală și auditivă.

Poți retrăi momentele nunții tale oricând
Să te uiți la poze și să spui ”awww” sună destul de… clișeic, dacă mă întrebi pe mine. Mai ales când ai posibilitatea să retrăiești momentele din cadrul nunții tale prin ochelari sau căști de realitate virtuală. Atunci când simți că nu mai suporți o altă șosetă aruncată prin casă, doar apasă play și revezi momentul când ai spus ”da”, pentru că atunci ai acceptat să-l iei și cu bune, și cu șosete. Atunci când o colegă de la muncă îți bate apropouri subtile că mâncarea nu a fost pe gustul ei, invit-o la tine și arată-i cum a mâncat și din farfuria prietenului ei câte puțin. Și exemplele sunt nenumărate. Să nu mai spunem de faptul că peste ani, chiar copiii voștri vor putea vedea aceste video-uri ca și cum ar fi fost acolo.

Clipurile 360º sunt ușor de vizualizat
Recunosc că acesta a fost și primul meu gând: ”Da, totul e impresionant, dar unde pot să văd video-urile astea, merg la cinema și-i rog să-mi ruleze nunta în loc de filmul de la 8? Ar fi fain, dar probabil nu se va întâmpla.” Ei bine, clipurile 360º pot fi vizualizate folosind orice tip de tehnologie smart, de la telefon, până la tabletă, laptop, dar în special headset-urile VR, doar cele 360º 3D necesită în mod obligatoriu ochelari sau căști VR.

Transmiterea live în 360º 3D a evenimentului
Mi se pare că a devenit chiar destul de simplu să organizezi o nuntă, comparativ cu zbuciumul de a aduna toate persoanele dragi în aceeași sală. Cei mai mulți dintre noi, fii și fiice a noii generații am plecat de acasă la un moment dat pentru studii sau oportunități mai bune de job, am cunoscut un Făt-Frumos sau o Ileana Cosânzeana și hop! ne-am decis că vrem să ne petrecem viețile împreună. Până aici totul e perfect, doar că nunta va trebui făcută ori în orașul ei de origine, ori într-a lui, ori undeva pe teritoriu neutru, să nu se supere nimeni. Imaginați-vă că, orice variantă ați alege, nu toată lumea va putea ajunge în ziua respectivă oricât de mult v-ați dori voi să-i aveți alături. Wedding360 poate transmite live pe Facebook, Youtube, unde vreți voi în 360º 3D, și oricine poate fi ”acolo” cu ajutorul unor ochelari sau căști VR. How cool is that? Chiar dacă nu-i veți putea strânge în brațe, ei vor fi lângă voi pe tot parcursul evenimentului.

Știai că? Wedding360, pe lângă serviciile de filmare și fotografiere a nunții tale în 360º, îți poate oferi inclusiv transmiterea LIVE în 360º 3D a evenimentului. Poate ai unele persoane din familie care nu pot participa la nunta ta. Poate ai prieteni peste hotare care nu vor ajunge. Poate vrei pur și simplu ca oricine să poată "participa"! Nimic mai simplu! Wedding360 poate transmite LIVE pe Facebook, Youtube etc. în 360º 3D, iar cu ajutorul unor ochelari/căști de realitate virtuală oricine poate fi acolo, în mijlocul evenimentelor, în timp real. Pentru detalii, prețuri, demo-uri, programări nu ezita să ne contactezi printr-un mesaj direct pe Facebook. #nuntă #filmare #360degree #momenteunice #aminitiri #de #neuitat #retraieste #oricand

A post shared by @wedding360.ro on

Au și un concurs aici, dacă vă simțiți norocoși. Ce ziceți, interesant – da sau ba? Ați fi tentați să aveți astfel de filmări la nunta voastră? Let`s debate in the comment section.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!