4 localuri din Cluj potrivite pentru evenimentul tău privat

Home $ Articole $ 4 localuri din Cluj potrivite pentru evenimentul tău privat

by | Dec 7, 2017 | Articole, Ieși cu prietenii

Să trecem la lucruri mai serioase. Azi povestim despre evenimente private și locații potrivite pentru acestea în Cluj. Din simplul motiv că am realizat că se organizează pe bandă tot felul de petreceri, întâlniri, conferințe, și altele din sfera asta și mă întrebam cam cât de greu sau ușor e să te decizi într-un oraș cum e acesta. Plin de posibilități, I mean. S-a trecut de mult de faza aceea în care doar ziua de naștere era un pretext de a muta petrecerea de acasă, acum avem motive la tot pasul: party-uri tematice pentru a-i face pe angajați să se cunoască mai bine sau pentru a sărbători o reușită a firmei, meeting-uri, conferințe sau training-uri într-o ambianță mai… prietenoasă, lansări (de carte, de album etc.), și practic orice motiv de reuniune vă puteți imagina.

Noi am luat la rând cinci localuri din Cluj pe care poate nu v-ați gândit niciodată să le rezervați pentru un eveniment privat.

Sper că nu a mai rămas nimeni în orașul acesta mare care să nu știe de Charlie Upstairs, extensia Charlie de la etaj. Funcționează pe ofertă de produse, ceea ce înseamnă partea de mâncare și open-bar, fără costuri de închiriere, personal etc. Sunt în jur de 75 locuri la mese și până la 200 în condițiile în care se stă mai mult în picioare și la mese înalte. În cazul conferințelor și a diverselor meeting-uri se procedează la fel în ceea ce privește oferta, doar că se discută despre coffee-break-uri și eventual gustări. Spațiul e dotat cu sistem de sunet, sistem de lumini, proiector, ecran de proiecție, microfoane, toată logistica de care ai avea nevoie pentru o prezentare. Sala e extrem de flexibil de amenajat, se poate face set-up de amfiteatru, set-up de mese, dispune de terasă cu loc de fumat, garderobă. Ei funcționează pe bază de flexibilitate maximă, cam asta ar fi ideea, dacă nu ați apucat până acum să vedeți noul spațiu, eliberați ceva în agendă și treceți pe la ei.

 

@charliepub .

A post shared by Charlie Pub (@charliepub) on

La Bistro Sorriso deja știm că evenimentele private au un aer aparte, că doar am fost la Cina Gastronomică nu de mult. Restaurantul are 52 de locuri la mese, iar dacă alegeți un eveniment cu bufet suedez, încap maxim 60-65 de persoane în local. E foarte important de știut că pentru a închiria întreg spațiul e nevoie să aveți minim 35-40 de oameni doritori să participe la adunarea pe care o organizați, dar asta și în funcție de meniul și bugetul agreat. Se plătește doar meniul, nu și închirierea propriu-zisă. În această perioadă la ei puteți planifica un Christmas party, o petrecere Microrevelion, unde vă sunt puse la dispoziție meniuri personalizate în funcție de cerințele voastre.   

 

Ciao Bella… _________________ #travel #Cluj #romania #europe

A post shared by ? Robert Cadar | romanticu (@romanticu) on

Livada nu putea lipsi de pe această listă, mai ales luând în considerare capacitatea destul de generoasă. Sala din spate este disponibilă pentru evenimente mai restrânse, având 50 de locuri pe scaune, iar cea din față este destinată adunărilor mai largi, cu 90 de locuri. În cazul unui cocktail party, când nu se doresc locuri jos, încap și până la 200 de persoane. Se poate închiria și tot restaurantul, meniurile se fac personalizate pentru nevoile și bugetul clienților, sunt extrem de flexibili în acest sens. Poate părea o sintagmă deja clișeică, dar doar pentru că localurile menționate pe lista noastră fac asta, nu înseamnă că toată lumea o face și ați fi surprinși să vedeți câți nu. Se pot ocupa și de partea de muzică, live sau DJ, dacă doriți să vă mai luați o grijă de pe cap. Nici la ei nu se percepe taxă de închiriere a spațiului, ci doar pentru meniuri.   

 

Care for a coffee? 🙂 #newspace #smokefree #livadacluj #cluj

A post shared by LIVADA (@livadacluj) on

Încă o idee și după vă decideți voi ce și cum alegeți: Hugo. La The Office sunt 100 de locuri pe scaune, iar la Hugo City 70, ambele locații sunt centrale, așa că doar numărul de participanți v-ar putea ajuta să vă hotărâți ce restaurant alegeți. Ei organizează orice fel de petrecere, de la nunți, botezuri, cocktail-uri, majorate, până la corporate și tot ce mai e posibil, iar condițiile de închiriere se discută cu fiecare client în parte. Nici în cazul lor nu aveți de-a face cu plata efectivă pentru închirierea sălii, ci doar pentru partea de consumație, care trebuie să atingă un prag minim. Dacă aveți birourile la The Office e foarte simplu să faceți și o petrecere surpriză pentru angajați: toată lumea stop, haideți la party! Ar fi apreciat gestul, credeți-mă.

 

Restaurant

A post shared by Hugo Restaurants (@hugorestaurants) on

Care ar fi alegerea voastră pentru un eveniment privat?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!