Petreceri studențești din Cluj la care trebuie să ajungi cel puțin o dată

Home $ Articole $ Petreceri studențești din Cluj la care trebuie să ajungi cel puțin o dată

by | Dec 7, 2017 | Articole, Student

Îți vine să crezi că aproape a trecut primul semestru de facultate? Dacă ești boboc, cu siguranță ai început să cunoști mai bine Clujul. Ai descoperit până acum că studenția e o viață faină, mai ales dacă nimerești la petrecerea potrivită. În caz că nu ai fost obișnuit până acum cu viața de noapte, dar ai început să prinzi gustul distracției, mai jos ai cinci recomandări de party-uri la care trebuie să participi neapărat ca student. Bring your friends and join the disco club!

Girls’ Night Out – Phi 18

Fetelor, gata de petrecere? Sper că răspunsul este da, căci fiecare zi de marți vă este dedicată vouă în Club Phi 18. La Girls’ Night Out beneficiați de un adevărat… răsfăț: intrare liberă și shot-uri gratis între orele 00 și 01. Voi trebuie să veniți doar cu chef nebun de distracție. Cât despre băieți, nu vă simțiți discriminați. Cred că veți petrece la fel de bine printre atâtea domnișoare.

✨??

A post shared by Melisa Brisc (@melisa.brisc) on

College Party – Euphoria

Dacă mă întrebi pe mine, Euphoria e clubul imposibil de ratat cât timp ești student. Aici distracția e la ea acasă, în special în zilele de miercuri când e College Party. Această petrecere este dedicată celor ce vor să experimenteze studenția din plin, iar pe baza cardului Omnipass, biletul este redus la 5 lei. Sfatul meu este să îți strângi o gașcă cât mai mare și cât mai pusă pe distracție. Dacă nu, oricum vei cunoaște o grămadă de lume nouă. Așa vei avea cui să-i spui a doua zi cum nu ai reușit să te trezești pentru cursul de dimineață. Dar, crede-mă, merită din plin. (Sper ca niciunul din profesorii mei să nu vadă asta vreodată.)

Beer and Tequila Party – Caro Vintage Club

E mișto să fii student, mai ales când ai atâtea party-uri din care cu greu poți alege. Joi, Caro aduce weekend-ul mai aproape cu Beer and Tequila Party. Toată lumea are intrarea liberă până la ora 22, iar dacă deții StudCard sau ESN poți intra gratis până la ora 23. Ai petrecut cam mult în ultima vreme și stai prost cu banii? Nicio grijă, berea și tequila costă doar 2 lei aici.

Cuz is my birthday

A post shared by Vlad Maga (@vlad.maga) on

Virgin Session – Revolution

Am înțeles, poate nu ești cea mai petrecăreață persoană și preferi să stai mai mult în casă. Totuși, măcar într-o noapte de vineri mergi în Revolution și distrează-te până dimineața. Atunci poți spune că ai fost la unul dintre cele mai crazy party-uri din Cluj-Napoca. Fără doar și poate, la Virgin Session vă veți simți în inima distracției. Invitații speciali vin din studio-urile Virgin Radio și știu să facă scena să vibreze. Unde mai pui că între orele 22 și 23 un long drink, shot sau o bere constă 5 lei. All you have to do is to show them your wild dance moves.

Karaoke – Spațiu Music Pub

În Spațiu muzica este live, căci tu o cânți. O sesiune de karaoke poate fi chiar mai distractivă decât să dansezi o noapte întreagă. Nu contează dacă ai sau nu ureche muzicală, mai ales dacă mergi cu un grup de amici. Poate unul dintre prietenii respectivi dorește să arate lumii cât de talentat e el, încă doi au suficient curaj cât să-l susțină, iar tu? Doar nu îi vei lăsa pe ei să se distreze în locul tău. Uite așa vei ajunge să cânți în fața tuturor și să nu dai doi bani pe cât de melodios sună. Până la urmă, acesta este tot farmecul.

#Bachelorette party #inSpatiu. … #karaoke #cluj #clujlife

A post shared by Spațiu Music Pub (@spatiumusicpub) on

Tu la care dintre aceste petreceri ai dansat deja? Impresii?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!