5 cadouri drăguțe de Crăciun pe care le poți oferi anul acesta

Home $ Articole $ 5 cadouri drăguțe de Crăciun pe care le poți oferi anul acesta

by | Dec 8, 2017 | Articole

Deja goana după cadouri a ajuns în punctul ei culminant, iar asta se vede cel mai bine în traficul din oraș. Dar să nu ne amintim de lucruri neplăcute și să revenim la ideile noastre drăguțe de cadouri de Crăciun. Chiar dacă mulți funcționează după principiul ”Gestul contează, nu ceea ce dăruiești”, eu zic că nimic nu-i mai fain decât zâmbetul de pe chipul celui din fața ta atunci când vede ceva ce chiar îi place. Comparativ cu dezamăgirea din privire în caz contrar. Așa că m-am gândit să vin cu câteva sugestii, poate le luați în seamă, poate nu, dar sa știți că-s foarte cuuuute și ați face câțiva oameni fericiți cu ele. Take a look.

E practic imposibil să nu aveți pe listă o persoană înnebunită, poate chiar ușor obsedată de bijuterii. Oricât de mult i-ar plăcea ei, nu-ți mai vine să-i cumperi altele, că doar vezi cum stau toate aruncate prin sertare și nu poartă decât maxim 10 dintre ele. Partea bună în toată povestea asta e că îi poți dărui ceva din aceeași zonă, și care să fie și util: diferite obiecte tip suport pentru accesorii, lucrate manual și care ies din tiparul cutiilor și cutiuțelor obișnuite în care sfârșesc inelele și cerceii la sfârșitul zilei. Anuki Crafts e rezultatul creativității a două persoane care și-au pus ideile laolaltă pentru a crea elemente unice de decor pentru casă și cadouri personalizate. Mai găsim în shop-ul lor ilustrații pictate cu acuarelă, obiecte din lut, felicitări, calendare, toate numai bune de completat cadoul nostru.

Pentru prietenul care nu pierde niciodată niciun eveniment în Cluj, le urmărește mai ceva ca pe reduceri, vânează ofertele de Black Friday pentru biletele de intrare ca să fie sigur că nu va lipsi la deschiderea porților și numără zilele cu entuziasm până la următorul festival, recomandăm cu încredere calendarul Daisler 365. Nu de alta, da-i singurul care vine cu evenimentele lui preferate prenotate. Ăsta da cadou original, right? Și mai răsfoiți shop-ul de la Daisler, ați fi uimiți câte au. Și nu numai în secțiunea ”cadouri”.

Avem ceva și pentru iubitorii de natură, pentru cei care luptă pentru a lăsa în urma lor o planetă mai curată și mai respirabilă decât au găsit-o. OONA Studio este un atelier de design axat pe crearea unor piese funcționale și durabile pentru consumatorii care respectă mediul, iar produsele lor sunt obiecte pe care le utilizăm zilnic și nici nu realizăm impactul lor: huse pentru telefon, portofele etc. Folosesc materialele de cea mai înaltă calitate, naturale și biodegradabile, și încearcă să integreze cât mai multe materiale reciclabile în tot ce fac cu scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la ce provoacă obiceiurile noastre de consum. Aici găsiți accesoriile disponibile în shop-ul lor.

Nimeni nu vrea să recunoască, dar toți avem un prieten care tot timpul doarme. Ai nevoie de ceva, doarme. Vrei să-i povestești ceva, nu răspunde la telefon. Pentru că doarme. Nu ți-a mai dat înapoi bluza roșie și acum vrei să mergi cu ea la party. A promis că ți-o aduce, dar a adormit. Recunoașteți personajul, așa-i? Ei bine, în mod normal vă scoate din sărite cu somnul ăsta continuu, dar de Crăciun suntem mai buni, așa că haideți să le dăruim ceva acestor tipuri de prieteni, măcar să fim siguri că dorm confortabil oriunde ar fi. La birou, de exemplu. Cei de la POUF au cu siguranță cadoul perfect, tot felul de chestii pe care poți sta relaxat, pufoase și colorate. Aruncați o privire aici.

Saaaau… dacă ești genul de om care nu pune mare accent pe lucrurile materiale și preferă oricând să ofere o experiență, am eu una faină pentru tine. Tu să o oferi altcuiva, nu ți-o fac eu cadou acum, ca să fie lucrurile clare între noi, ok? Un voucher cadou de la Flight X, adică șansa de a pilota un Airbus A320. Bine, e un simulator, dar tot te simți incredibil de pilot aflându-te pe scaunul acela sau poate șii pe cineva care are mare frică de zbor și nu a avut curaj niciodată nici măcar să se uite la zburătoarele astea. Ar fi ocazia perfectă să treacă peste, nu crezi?

În ultimă instanță, nu uitați să treceți pe la Cluj Design Days, Dichisar, Galeria de stil, Winter Charity Fair și Târgul de Crăciun din Piața Unirii, că nu plecați nici de acolo cu plăsuța de cadouri goală.

Spor la dăruit să aveți și… orice alte idei sunt binevenite în secțiunea de comentarii, ca întotdeauna.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!