Continuarea maratonului | #fatacudistractia

Home $ Articole $ Continuarea maratonului | #fatacudistractia

#fatacudistractia este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Luna aceasta, Zsuzsa Szakacs va ieși în weekend-uri pe cheltuiala noastră și apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole.

8 Decembrie 2017

E weekend deci începem maratonul, frumoșilor! Nu știu cum a fost săptămâna voastră, dar a mea a fost una foarte aglomerată. Vineri dimineața mă gândesc: oare ce fac astăzi? Pe unde mă prinde noaptea/dimineața? După ce mi-am terminat ”ora de meditație” m-am pregătit și m-am îndreptat spre oraș. Mi-am comandat taxi-ul și până în oraș am abordat diverse teme cu șoferul. După ce m-am întâlnit cu colega mea de apartament, ne-am gândit să trecem pe la cei de la Doo It să mâncăm o supă bună-bună-bunăăă! Este un bistro vegan pe strada Andrei Șaguna nr. 4, care s-a deschis anul trecut în februarie, îi puteți găsi pe Facebook sub numele Doo it Cluj Napoca, unde postează zilnic ce fel de supă au în ziua respectivă. Vă recomand cu căldură să încercați supa Doo it! care este lacto-vegetariană cu ciuperci, cea mai bună! Meniul lor se mai mândrește și cu burgeri și salate. Personalul este foarte amabil, vorbăreț și plin de energie pozitivă.

Între timp ne-am lungit cu poveștile și ne-am hotărât să mergem sa bem o cafea împreună cu o altă colegă de-a mea, astfel ne-am continuat drumul spre Livada. De ce Livada? Sinceră să fiu, mi-au stârnit interesul pozele făcute acolo și reclamele pe care mereu le vedeam pe Facebook. Am vrut să mă duc la ei să mă conving singură de faptul că au o cappucino bun și un tiramisu și mai bun. A fost prima experiență la Livada și sunt sigură că nu și ultima. E genul acela de local în care ți-e mai mare dragul să stai, atmosfera este una plăcută, lumea e liniștită, prietenoasă. Localul era plin, dar am fost norocoase și am găsit o masă liberă. Știam deja ce vrem să consumăm: cappucino și câte un desert. Eu mi-am comandat un tiramisu iar colegele mele și-au comandat câte un cheese cake. Și ce credeți? Tiramisul meu arăta mai bine în realitate decât în poze, iar gustul a fost unul pe măsura așteptărilor mele.  Din vorbă în vorbă ne-am făcut planul pe seară și ne-am hotărât să mergem în Midi, unde se anunța o petrecere pe care nu trebuia să o ratăm: MRR Showcase: Priku / Arapu / Mihigh.

Seara, odată ajunși în Midi vedem zâmbete în față, în spate, în dreapta și în stânga. Lumea aștepta cu nerăbdare să înceapă distracția. Mihigh s-a ocupat de warm-up-ul petrecerii, după care Arapu a întreținut atmosfera până spre dimineață când și-a făcut apariția Priku. Zâmbetele n-au întârziat să apară nici din partea acestora, când vedeau clubul plin de oameni. “Astă seară dansăm în familie” scria pe brățări, ei bine… așa a și fost, am dansat “în familie” cu toți prietenii și cunoscuții.

It's all about friendship ? #cluj #clujnapoca #midi #priku #nights #friends #studlife #happyfaces

O postare distribuită de Zsu ? (@szsuzsiiii) pe

Spre dimineață energia s-a epuizat iar eu mai aveam de dormit câteva ore până la prima mea sedință foto… sooo mi-am comandat un taxi și m-am îndreptat spre casă. Somnul m-a răpit, iar povestea continua peste câteva ore … ZzzZZzz ?

? ? ? ? ? ?

Clever Taxi este singura aplicație de e-hailing ce permite plata cursei cash sau prin card bancar. Tranzacțiile sunt procesate prin MobilPay, iar datele tale sunt în siguranță. Introdu codul Clever.Maria pentru a primi prima ta cursă gratuită cu plata în aplicație.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!