7 idei care să te inspire pentru această săptămână

Home $ Articole $ 7 idei care să te inspire pentru această săptămână

by | Dec 11, 2017 | Articole

Ne apropiem cu o viteză tulburătoare de finalul de an, iar presiunea de a mai prinde încă câteva evenimente de excepție în 2017 e incredibilă. Cel puțin eu așa simt. A fost un an memorabil, nebun, îi puteți spune cum vreți voi, dar e pe sfârșite și merită să mai bifăm câteva nume pe lista lui. Hai să vedem cu ce ne umplem timpul săptămâna aceasta în Cluj.

Luni mergem la film. Cred că putem să cădem de acord că a fost un weekend nebun și sper că ați ieșit din el mai bine decât mine, care m-am trezit azi dimineață cu febră și frisoane. Eu sunt de părere că numai un film bun într-o seară de luni poate repara dezastrul lăsat în urmă de un weekend petrecut ca la carte. Așa că, de la 19.30 vă puteți îndrepta spre Cinema Victoria, unde veți putea viziona Planeta Petrila: proiecție (ne)specială la Cluj! Eu am văzut documentarul vara asta în cadrul TIFF Sibiu și chiar merită atenția voastră, îl recomand.

Dacă nu mă fac bine până mâine, sigur îmi trec toate durerile la Street Food Festival Christmas Goodies. Da, marți mâncăm în Piața Muzeului. Pentru mine ăsta e evenimentul mult așteptat al lunii decembrie. Și când vine Moș Crăciun e drăguț, dar când se adună băieții de la Cimbru, Drunken Squid, Stradale, Camionetta și mulți alții laolaltă… e cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi iarna aceasta burticile noastre pofticioase. Pe lângă asta, s-au gândit organizatorii că ar merge perfect și niște muzică live cu bunătățile preparate, așa că ne întâlnim acolo și cu Digitalove, FUNKorporation, Le Minion și Ana Munteanu Trio. E de bifat, vă zic cu seriozitatea cu care comand un burger.

Bang! Awesome food! #cooking #foodtherapy #foodporn #food #vegetables #wok #ilovefood

A post shared by Street Food Festival (@streetfoodfestivalromania) on

Miercuri dansăm la ultimul College Party din acest an. Pentru că ne-am petrecut nenumărate nopți de miercuri în Euphoria în 2017 și pentru că-i vom duce dorul până-n ianuarie 2018, dar și pentru că ne plac la nebunie petrecerile lor, profităm de ultima din an. Înainte ca distracția să înceapă, puteți trece pe la OmniPass Prom Awards, după care desfacem manșetele, suflecăm mânecile și primim vibe-urile bune lansate de DJ Alex Tripon cu DJ NRB și Mc Rosso. Who is in?

Joi încheiem ziua cu o cină. Pentru că e sezonul în care ne desfătăm cu fel de bunătăți, nu poate lipsi tradiționala Cină a porcului de la Bistro Sorriso. Va fi o seară cu muzică live, bunătăți ”porcești”, vorba lor, vin fiert și multă voie bună, iar de asta din urmă trebuie să vă ocupați voi. Prețul este de 70 lei per persoană, iar dacă vă întrebați cam care ar fi atmosfera la un eveniment de genul, am fost noi luna trecută și puteți citi aici cum a decurs seara. Delicios, să știți.

?

A post shared by Caro (@carolina.m_r) on

Vineri participăm la primul eveniment marca CreativeMornings desfășurat la Cluj. Vorbim practic de o serie de prelegeri adresate comunității creative care au loc în fiecare lună, iar vineri vom explora tema ”contextului” alături de mentalistul Cristian Gog. Nu se percepe o taxă de intrare, însă pentru a participa trebuie să vă înregistrați aici până joi. Evenimentul are loc la Cluj HUB, iar dacă dimineața ne-o petrecem într-un mediu plin de inspirație, e normal ca seara să lăsăm toate ideile să zboare and dance them out. În club Midi, la petrecerea de closing, cu Nastia, Mihigh și Paul K. Noi avem și concurs cu invitații, nu uitați să vă înscrieți.

Sâmbătă ne relaxăm. Propun să mai bifați câteva lucruri și pe lista cu cadourile de Crăciun, iar dacă nu mai aveți habar ce să cumpărați, am scris noi câteva idei drăguțe în articolul de aici. Poate vă ajută, merită să aruncați o privire. Și musai e de trecut pe la Cluj Design Christmas Edition, la Muzeul Etnografic, acolo sigur va ploua cu daruri pentru toată lumea. Nu de alta, dar cu produse de la peste 40 de designeri români prezenți, vă puteți închipui și singuri că opțiuni aveți destule. Spor la dăruit!

Duminică te încălzești cu o băutură caldă de sezon. Nu-i cazul să te îmbufnezi că deja la al cinci-lea local în Cluj ți-au spus că nici măcar ciocolată caldă nu au, am analizat noi puțin… piața și am descoperit câteva ponturi și unde puteți merge atunci când vreți să beți un vin fiert sau alte băuturi extravagante concepute special pentru perioada asta a anului. Și nu uitați să treceți pe la Târgul de Crăciun dacă nu ați făcut-o încă, că motive aveți destule.

Unde ne vedem săptămâna asta în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!