În spiritul Crăciunului. Sau al Clujului? | #baiatulcudistractia

Home $ Articole $ În spiritul Crăciunului. Sau al Clujului? | #baiatulcudistractia

#baiatulcudistractia este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Luna aceasta, Ciprian Nyikita va ieși în Cluj pe cheltuiala noastră și apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole.

Inca 15 zile pana la Craciun…

Se simte deja spiritul, pe oriunde as merge in Cluj. Insa, cel mai bine l-am simtit la Targul de Craciun, din Piata Unirii, alaturi de niste prieteni buni. Dupa ce duminica ne-am permis sa dormim pana dupa ora 12:00, am mai pierdut vremea prin camin cateva ore dupa care am adunat o gasca si am iesit in oras. Unii au folosit deja voucherul Clever.Ciprian, altii nu, deci le-am propus sa se imparta asa incat sa fie toata lumea multumita.

Cu fiecare semafor verde de care treceam, eram tot mai entuziasmat sa gust din toate dulciurile de prin targ si din vinul fiert. Ajungem in sfarsit in Piata Unirii si cu toate ca afara era destul de frigut, parca nu ne afecta atat de tare, atmosfera aceea era unică. Ne era putin foame iar cineva a propus sa mancam la Souper, un local foarte dragut de pe Eroilor, unde se prepara supe creme servite intr-un pahar mare. Poti alege sa iti pui si crutoane. E ceva unic in Cluj, o idee foarte faina, dar pe langa toate acestea, e extraordinar bun si la un pret excelent. Se mai servesc salate si sandwichuri cum niciunde nu se gasesc in Cluj. Am luat o supa crema de branzeturi, geniala; ne-a incalzit asa cum trebuie, dupa care un sandwich bun cu pui.

Dupa ce toata lumea s-a saturat, am luat-o spre prima casuta cu vin fiert. Cat de dor imi era de un vin fiert, si de spiritul asta al Craciunului care se apropie tot mai repede. Am dat cateva ture de centru, cu paharele de vin in mana, sa vedem ce bunatati ascund casutele din jur; ne-am oprit la cateva, pofta de dulce fiind prea mare. Patinoarul de anul acesta e ceva diferit, o idee foarte buna de a folosi statuia ca element in jurul caruia sa se patineze. Voiam si noi, dar un prieten nu stia deloc sa patineze si nu voiam sa il lasam singur, vom reveni probabil in alta zi.

Dupa cateva ore de plimbat, baut si mancat, s-a facut destul de tarziu si am plecat fiecare spre casa. Cum vinul era baut de ceva timp, parca mai mergea o bere. Zis si facut, am ajuns in campus si am intrat pana in Infinity la o poveste inainte de culcare, acompaniate de cateva beri. Cam asa s-a terminat o zi plina de veselie si relaxare.

Cum a fost weekend-ul vostru? Voi ati patinat?

? ? ? ? ? ?

Clever Taxi este singura aplicație de e-hailing ce permite plata cursei cash sau prin card bancar. Tranzacțiile sunt procesate prin MobilPay, iar datele tale sunt în siguranță. Introdu codul Clever.Ciprian pentru a primi prima ta cursă gratuită cu plata în aplicație.

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

#baiatulcudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!