În cinstea examenului | #baiatulcudistractia

Home $ Fata & Băiatul cu distracția $ În cinstea examenului | #baiatulcudistractia

#baiatulcudistractia este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Luna aceasta, Ciprian Nyikita va ieși în Cluj pe cheltuiala noastră și apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole.

Dacă tot s-a terminat balamucul cu examenele partiale joi, de ce sa nu înceapă şi weekendul mai repede?!

După cum ziceam, joi seara am dat ultimul examen, toată ziua s-a dus pe ultimele pregătiri. Mi-am propus sa fac asta până înainte de examen dar nu am mai rezistat. Fie ce-o fi, eu ies sa mănânc undeva înainte, sa mai uit de prostiile astea. Unde sa mănânc ceva bun si aproape de campus Observator, hmm… Am sunat o prietena şi ne-am dus în Apropo, un local foarte elegant vis a vis de Sigma Shopping Center, cu o combinație de culori ce inspirau libertate. Pentru început ne-am luat o cafea, după care ajunge şi pizza mare, cu un sos de roșii genial, efectiv sos de roșii, nu ketchup. Localul are stil, îmi place.

Gata masa, am mers sa dau examenul, totul bine. Iau telefonul, deschid Clever Taxi si chem o mașină. Oficial a început prima zi de weekend! Taximetristul a parut a fi un om foarte fain, am povestit o despre cum se pregateste de Craciun, cat de mult vrea el sa isi surprinda copiii cu niste cadouri pe care de mult timp acestia si-l doresc. L-am ajutat si noi cu niste sfaturi, de unde poate sa le cumpere.

Am ajuns și începem lejer cu câteva beri. Am ales sa mergem în Soviet, acel local drăgălaș din Piata Muzeului, unde trebuie sa mergi măcar odată a sa iti dai seama ca o sa mai mergi sigur de câteva ori. Ne-am luat ceva tare interesant. Am zis sa incepem usor cu un vin, si niste beri, dar ceva din meniu ne-a facut cu ochiul, Zaitev ii zice. Shot-uri picante cu muraturi, nu cred ca mai gasesti asa ceva in Cluj. Omisesem faptul ca berile si vinul nu au venit inca, si noi nu aveam cu ce sa stingem shot-urile, decat castravetii aceia, care nu prea aveau efect, shot-ul era destul de picant. Soviet e ceva diferit, intr-adevar, exista o stare de spirit care te ia atunci cand intri acolo.

Normal ca nu ne-am limitat la un singur loc si ne-am dus si pe Memo, la Shto, un alt geniu al locurilor faine de iesit in Cluj. Biciclete pe perete, pantofi cu sfori, si alte obiecte pe care sigur nu te asteptai sa le vezi atarnate de un perete. Nonconformist, cu un stil aparte si muzica buna. Tot ce ai nevoie intr-o seara ca sa uiti de orice. Daca tot am inceput seara cu ceva interesant, am zis sa continuam prin a degusta niste beri mai speciale, iar Oppler Pilsner era una bucata bere bruna si gustoasa. Povesti, povesti, povesti, pana paharul se goleste, dar se reumple intr-un minut, n-avem grija. Ziceti-mi si mie niste beri mai speciale, numai bune de degustat, sau daca ati baut ceva ce arata mai exotic, si e si bun, sunt deschis propunerilor.

Voi unde iesiti dupa o zi obositoare? Merge un party sau chilleala la un vin sau o bere buna?

? ? ? ? ? ?

Clever Taxi este singura aplicație de e-hailing ce permite plata cursei cash sau prin card bancar. Tranzacțiile sunt procesate prin MobilPay, iar datele tale sunt în siguranță. Introdu codul Clever.Ciprian pentru a primi prima ta cursă gratuită cu plata în aplicație.

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

#baiatulcudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!