Ultima strigare | #fatacudistractia

Home $ Fata & Băiatul cu distracția $ Ultima strigare | #fatacudistractia

#fatacudistractia este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Luna aceasta, Zsuzsa Szakacs va ieși în weekend-uri pe cheltuiala noastră și apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole.

Frumoșilor, e ultimul meu weekend pentru #fatacudistractia… astfel mi-am propus să fie unul memorabil!

O zi de vineri care părea să fie una ca oricare alta, una obișnuită. Aveam programul plănuit de la începutul săptămânii. Îmi savurez cafeaua de dimineață și mă pregătesc să mă duc la pensat. Fetelooor, dacă vă doriți niște sprâncene superbe atunci eu vă recomand cu cel mai mare drag să mergeți la Andreea Rusu, nu o să vă pară rău! Vă las aici Facebook-ul ei. Am fost pentru a doua oară la ea și nu pot să zic altceva, decât că sunt foarte mulțumită de munca ei și sunt foarte mândră de sprâncenele mele. Pe lângă pensat, puteți găsi și alte servicii, cum ar fi: tratementul facial și make-up-ul. Salonul se află pe Calea Turzii nr. 103-105 și este foarte ușor să ajungeți la el.

Ei bine, după ce era să fac?! Să dau o fugă până-n oraș pentru că știam că în Piața Muzeului este Street Food Festival Christmas Goodies și eram sigură că voi găsi ”di tăti bunătățurile” până în data de 17 decembrie. Dacă nu ați fost până acum, vă rog să o faceți! M-am plimbat printre food truck-uri și Mr. Cannoli mi-a atras atenția în mod special, pentru că până acum am tot auzit de ei și voiam să le ”testez” produsele. Mi-am luat un cannoli de vanilie iar colega mea și-a luat un cannoli cu fistic, ambele având brânză ricotta ceea ce le dădea un gust mmm, foarte bun! Au fost super și mega bune.

După ce ne-am potolit pofta de dulce am hotărât să mergem într-un local să bem o cafea pentru că știam ca avea să urmeze o seară lungă și dansantă. Nu am stat mult pe gânduri și ne-am îndreptat pașii către Charlie. Zâmbărețe am intrat, iar la final am ieșit și mai zâmbărețe, și nu pentru că am fi consumat alcool, ci pentru simplul fapt că am fost primite de către personal și servite cu mult drag. Un local liniștit care mi-a devenit foarte drag într-o oră și sunt sigură că mă voi întoarce la ei cât de curând. După ce mi-am terminat treaba prin oraș, mi-am comandat un Clever Taxi și am zburat acasă, pentru că știam că mă așteaptă o seară lungă și o zi și mai lungă sâmbătă.

Știați că Nastia a fost la Cluj și a avut ocazia de a încheia petrecerile din acest sezon din Midi? A fost nebunie… și la propriu și la figurat. Mihigh și Paul K s-au ocupat de warm-up-ul petrecerii, după care tipa mișto aka Nastia a avut grijă ca nimeni să nu stea jos. Au fost un trio excelent și au încheiat un alt sezon cu mii de pași de dans.

Știți povestea cu „Oare este prea târziu pentru noi sau prea devreme pentru alții?”. Ei bine a fost, decideți voi ce și pentru cine. Am intrat repede pe aplicație, mi-am comandat un taxi și m-am îndreptat spre casă.

O altă seară memorabilă cu noi povești pe care le pot trece în ”cartea vieții”. Sper că ați avut și voi parte de o zi superbă, frumoșilor!

? ? ? ? ? ?

Clever Taxi este singura aplicație de e-hailing ce permite plata cursei cash sau prin card bancar. Tranzacțiile sunt procesate prin MobilPay, iar datele tale sunt în siguranță. Introdu codul Clever.Maria pentru a primi prima ta cursă gratuită cu plata în aplicație.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!