În cinstea examenului – partea a 2-a | #baiatulcudistractia

Home $ Fata & Băiatul cu distracția $ În cinstea examenului – partea a 2-a | #baiatulcudistractia

#baiatulcudistractia este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Luna aceasta, Ciprian Nyikita va ieși în Cluj pe cheltuiala noastră și apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole.

Dupa cum ziceam in articolul trecut, simt ca trebuie sa o zic din nou: am terminat in sfarsit cu examenele partiale si deja simt vacanta. Saptamana ce urmeaza nu mai are niciun rost pentru mine in ceea ce priveste facultatea, eu deja ma vad impodobind bradul impreuna cu fratiorii mei. Vinerea aceasta a avut loc EBEC, un concurs de inovatie unde am participat cu niste prieteni. Tema a fost Eco Campus si consta in a gasi solutii pentru reducerea consumului de apa si electricitate din campusul Observator.

Ideile au curs, ziua a fost foarte productiva, la fel si dupa lasarea noptii. Am mancat fiecare cate o pizza, am comandat de la Pizza Factory prin aplicatia hipMenu, care e foarte practica si poti partaja plata cu colegii direct din aplicatie. Fiecare poate sa plateasca comanda proprie cu cardul lui. Dupa ce toata ziua ne-am ars creierii pentru a rezolva un studiu de caz, ajungem si la premiere, din pacate am acumulat doar experienta dar cu siguranta una folositoare in viitor.

Acuuum sa inceapa etapa a doua a zilei! Dan a propus sa mergem in Flying Circus pentru ca urma sa vina cei de la SKANK, baietii aia de canta „Arata-i c-oiu…besti”. Ooo ce fain, chiar voiam sa ii aud si live, nu doar sa le cant piesele la karaoke, sigur mergem, ce daca corpul zice nu! La sfarsitul competiei inca ne era foame asa ca inainte de concert am mers la Mac Lewy pentru ca au un kebab foarte bun, cu pita facuta de ei. Am deschis aplicatia Clever Taxi si hop apare un taxi. O masina eleganta, calduroasa, sofer misto, asa da. Ne simteam importanti intr-o asemenea masina. Cel mai bun kebab mancat pana acum, chiar daca nu am mancat eu foarte multe la viata mea, a fost foarte buun. Se pare ca si alti prieteni stiau de acest loc, m-am intalnit acolo cu inca cativa prieteni mai vechi, care la randul lor savurau ba o pizza, ba un kebab, fiind specialitatea casei. Mac Lewy e in spate la Sora, intri prin complex si iesi pe usa din spate, e chiar la iesire. Sigur ati trecut pe acolo, ati gustat kebabul acela traditional? Alex, celalalt prieten, statea chiar langa local, asa ca dupa ce am mancat am intrat pana la el sa ne facem incalzirea. Cateva pahare de Jack ne-au pus pe picioare, pentru moment. Hai in Flying – Alex, nerabdator. Hai!

Am plecat, coboram scarile, primim bratarile, directia spre bar. Dau eu berile! 4 Staropramen te rog. Hai noroc. Inca era trupa de deschidere, niste pusti de liceu care aparent stiau ce fac, suna foarte bine. Ne strecuram prin multime si aruncam priviri prin toata sala sa vedem daca mai cunoastem pe cineva. Dupa 2 minute grupul nostru se mareste, am mai cules cativa cunoscuti care la fel ca noi, aveau sticlele aproape goale. Ce e de facut oare? Inca 7 beri te rog. *ciocnim*. Noroc! Apar intr-un final si cei de la Skank in forta, cu o energie uimitoare pe care o transmit si in sala. Avem oare pe aici fain Skank? Cantam, de fapt mai mult urlam versurile si saream ca niste descreierati prin multime, tineam bine de beri sa nu se verse nici un strop. O alta seara geniala se incheie, in cazul asta cu „Arataaaaa-i c-oooooooiuuu…beeeesti”. Scot repede telefonul cu 4% baterie si comand un taxi. Abia astept sa ajung in camin, la 4 dimineata nu prea mai ai chef de ocolisuri, mai ales dupa o zi plina. Voi la ce ora ati ajuns cel mai tarziu de la un party?

Data viitoare cel mai probabil o sa ies la o seara de boardgames cu niste colegi, dupa care, vedem unde se indreapta seara noastra. Weekend placut!

? ? ? ? ? ?

Clever Taxi este singura aplicație de e-hailing ce permite plata cursei cash sau prin card bancar. Tranzacțiile sunt procesate prin MobilPay, iar datele tale sunt în siguranță. Introdu codul Clever.Ciprian pentru a primi prima ta cursă gratuită cu plata în aplicație.

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

#baiatulcudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!