Karaoke să fie! | #baiatulcudistractia

Home $ Fata & Băiatul cu distracția $ Karaoke să fie! | #baiatulcudistractia

#baiatulcudistractia este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Luna aceasta, Ciprian Nyikita va ieși în Cluj pe cheltuiala noastră și apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole.

Weekend-ul meu a inceput inca de joi, se pare ca am cam obosit, da, baiatul cu distractia mai si oboseste… de la atata distractie. Hai sa facem o mica recapitulare, Joi, prima zi de weekend, degustare de bauturi interesante, cum ar fi shot-urile cu muraturi, bere bruna Oppler, diferite vinuri. Vineri, a doua zi de weekend, concurs toata ziua, dupa care un kebab de la Mac Lewy, facuta cu pita ca la mama acasa, dupa care, Flying Circus, concert Ska-nk. Aici ceva mai clasic, Staropramen cat ducem si zbenguiala pana dimineata. Dupa experienta #baiatulcudistractia o sa fiu obisnuit sa dorm maxim 3-4 ore pe noapte, in weekenduri. Au fost mai intense decat in anul 1 cand experimentam toate localurile.

Sambata, a 3-a zi de weekend am lasat-o mai moale, mai traditional. Planul suna in felul urmator: Alo? Da? Boardgames night? Suna bine, cine mai vine? La ce ora? Da’.. dupa, iesim in centru, ma gandesc, nu? E karaoke in Spatiu Music Pub. Dada, acolo langa Janis. Ok. Ne vedem. Se face 8:30, ora la care i-am spus unei prietene cu care mergeam impreuna din campus, sa fie gata. Cu siguranta.. La ce m-am gandit, oare? Ea atunci iesise din dus. Asa-s fetele. Daca vrei sa fie gata la o anumita ora trebuie sa le spui sa fie gata cu 3 ore mai repede, in felul asta sigur sunt gata la timp. Printesa s-a aratat pana la urma. Am comandat un Clever Taxi si intre timp am mers la un non stop de langa statie sa luam vinuri si ceva de rontait. Primesc notificare ca a ajuns taxi-ul, iesim si plecam spre apartamentul Dianei. Soferul, un om atat de fain, nu credeam ca exista taximetristi asa deschisi, cu care poti vorbi subiecte de actualitate. Dupa cursa l-am si adaugat la „Soferi favoriti”, in speranta ca la urmatoarele curse voi calatori din nou cu el. Restul deja erau acolo, cu o alta sticla de vin deschisa si un pet de Ciucas pe jumatate gol. Sa inceapa seara! Ne-am luat cu povestile vreo 2 ore, dupa care ne-am hotarat sa jucam iPuke. Un joc „de baut”, foarte interactiv care presupune extragerea unor carti digitale pe care scrie o anumita provocare si un numar de shot-uri care trebuiau baute. Daca provocarea ti se parea prea jenanta pentru tine trebuia sa bei. Vrand sa fac mai multe puncte am facut si provocari dar am si baut. De exemplu, Rares trebuia sa iasa pe balcon si sa urle de 3 ori la luna ca un lup. Eu, am fost nevoit sa imi pun ketchup in vin. Weeek. Diana trebuia sa stea cu capul infasurat in hartie igienica 30 de minute ?)) . E un joc tare amuzant. Recomand sa il incercati si voi intr-o seara ?. Il gasiti pe iOS si Android.

Se facu ora 2 si am chemat un taxi sa mergem spre karaoke. Ajunsesem destul de somnorosi la un moment dat, dar ne-am trezit cand am ajuns in Spatiu. Nici nu am intrat bine si m-am indreptat spre DJ pentru a-mi alege o piesa. Oasis – Wonderwall, mi-am asteptat randul, fiind destul de multa lume care voia sa cante, Clujul asta e plin de cantaciosi si oameni talentati. „And after aaaaaaal, you’re my wonderwaaaaaaal”, e o senzatie atat de placuta sa tii microfonul in mana si sa dai tot ce poti pentru a transmite mesajul piesei. Toti erau langa mine si cantau alaturi, regasindu-se in aceasta piesa. O piesa foarte speciala pentru mine de altfel. Jolene a fost urmatoarea piesa pe care am cantat-o, alaturi de Iris, o prietena buna care stie si ea sa cante foarte bine, insa cam are emotii. S-a descurcat de minune. Se face 5 dimineata, am ramas in Spatiu numai noi si cantam de nebuni fiecare, pana ne-au dat afara, dupa piesa „Cade copacul”. Deci, cand voi urma sa va treziti, eu ma duceam spre casa sa imi incep somnul. Ati cantat vreodata la karaoke? E un sentiment foarte fain, fiti curajosi! E karaoke in fiecare Vineri si Sambata, poate ne vedem odata acolo! Saluutare!

? ? ? ? ? ?

Clever Taxi este singura aplicație de e-hailing ce permite plata cursei cash sau prin card bancar. Tranzacțiile sunt procesate prin MobilPay, iar datele tale sunt în siguranță. Introdu codul Clever.Ciprian pentru a primi prima ta cursă gratuită cu plata în aplicație.

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

#baiatulcudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!