Câștigă o cină pentru două persoane la Charlie

Home $ Articole $ Câștigă o cină pentru două persoane la Charlie

by | Dec 19, 2017 | Articole

Nu vreau să încep cu clișeul cel mai clișeic din această perioadă și să vă zic că e momentul acela din an când dăruim mai mult timp din timpul nostru celor dragi, când luăm o pauză de la fuga zilnică, când respirăm adânc și cântărim anul ce-a trecut, și tot așa. Dar ups, cred că tocmai m-am contrazis ușor cu începutul. Să reluăm: avem de oferit 3 invitații pentru o cină de două persoane la Charlie Pub, vă povestim mai întâi pe scurt ce ne-a venit să facem așa cadou și mai apoi, în finalul textului, aflați ce trebuie să faceți ca să le câștigați.

Acum câteva săptămâni scriam 5 motive pentru care merită să încerci noul meniu de la Charlie, asta după lungi discuții cu Chef Horia Șimon și managerul Marian Porumb, care ne-au stârnit curiozitatea cum au știut mai bine povestindu-ne diverse aspecte care au stat în spatele conceperii și apariției unor preparate. Noi ne-am scăldat cât am putut în propriile fantezii, ne-am imaginat ce gust au produsele acelea locale atât de lăudate, cum e carnea, câte și mai câte, până duminică seară, când am pus piciorul în prag. În prag la Charlie, că n-am mai putut rezista tentației.

Eu am lansat invitația la cină, eu am întârziat jumătate de oră ca orice domnișoară prinsă într-un protest, dar acestea sunt doar chestiuni administrative și nu are sens să ne încurcăm în ele. Că ne-am încurcat destul în preparatele prezentate în secțiunea feluri de bază, umblând cu privirea de sus în jos și invers și neștiind pe care să-l alegem. Meniul mai are și o parte de gustări și desert, dar de aici puteți comanda contra-cost, voucherul fiind valabil doar pentru dish-urile de la main section. Îl arătați ospătarului de îndată ce vă aduce meniurile și probabil veți fi informat și de către acesta cum stau lucrurile. Nici băuturile nu sunt part of the deal.

Cu chiu-cu-vai ne-am decis asupra pieptului de rață cu piure de varză roșie și miere, ghimbir confit și cremă de portocale, și mușchiulețului de porc în crustă verde, sparanghel sote și cartofi rumeniți cu sos de ardei copți. Da, așa cum ne avertizase Chef Horia când vorbisem cu el, la Charlie nu se merge atunci când sunteți grăbiți și înfometați, pentru că nu vă prepară nimeni nimic în 5 minute. Timpul de așteptare a fost suficient cât să ne țină cu sufletele la gură, dar norocul meu a fost că am avut o companie plăcută și nu mi-a venit să fug și să renunț și la mâncare și la tot. Așa că mare grijă pe cine luați cu voi în caz de câștigați.

Farfuriile ne-au surprins, asta fără loc de discuții. Mai ales pe mine, când am văzut că piureul de varză roșie avea culoarea violet, ultimul lucru la care m-aș fi așteptat. De asemenea, nici nu mi-aș fi pus problema să fie atât de delicios, dar chiar a fost o seară plină de surprize, așa că nu știu ce mă mai miră. Împotriva etichetei, mi-am strecurat furculița și am gustat și din mușchiulețul de porc, doar ca să vă pot garanta vouă că ambele preparate sunt de lăudat. Pentru că sunt.

Zic să nu ne mai lungim cu vorba, că ați înțeles cu siguranță ideea principală: o cină la Charlie e un succes culinar, nu-i nevoie să stați cu emoțiile specifice care vă șoptesc continuu ”O să-mi placă oare?” O să vă placă cu siguranță.

Pentru a vă înscrie la concursul nostru:

Urmăriți-ne contul de Instagram;

Dați tag la ultima noastră postare (cea în care vedeți și mândrele vouchere) persoanei pe care ați invita-o la cină în cazul în care ați câștiga.

Like articolului de față.

Vă urăm baftă și așteptăm povești din partea câștigătorilor, dupa ce-i anunțăm miercuri seara (20 Dec).

Update: Felicitări @alepanainte @mariusmaris.ro @balintzsoldics!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!