Cum a fost la Laser Hunt | #LaserTag #Cluj

by | Dec 19, 2017 | Articole, Cum a fost la

Fiind iarnă, parcă se lasă o amorțeală peste activități (mai ales că intrăm în febra sărbătorilor). Printre cumpărături, vizite și tradiționalele mese cu familia și prietenii, ar fi cazul să ne mai mișcăm puțin. Iar o activitate pe care o poți face cu cei dragi și care te va umple de adrenalină e laser tag. Noi am încercat-o la Laser Hunt (Piața 1 Mai nr. 1-2) și am fost încântați de experiență, chiar dacă am râs de febra musculară ce ne-a ținut două zile…

Când am intrat, am descoperit un mediu friendly, cu canapele, mese și un simulator la care puteai exersa trasul cu o pușcă cu laser. Primul meu gând: O sa fie o joacă de copil. 🙂 (NU a fost!)

Apoi ni s-au explicat regulile jocului și ni s-a arătat un video cu detalii despre joc. Vocea naratorului și muzica din fundal începeau să mă intrige tot mai mult. Iar ca să intrăm cu adevărat în spiritul jocului, am aflat restul de informații la bază, unde se aflau și vestele jocului. Aici atmosfera te făcea să intri în gardă. Lumina difuză, animată de culori și muzica misterioasă erau doar o mostră din ce urma.

Ne-am luat fiecare vesta, am exersat puțin cum ar trebui să tragem și eram gata de atac. Prima rundă urma să fie una solo (fiecare era pe cont propriu), de 15 minute. Părea puțin… așa am crezut atunci. Ni s-a deschis ușa și ne-am grăbit să ne găsim fiecare un loc pentru start. Aveam câteva secunde până să înceapă lupta. Când am intrat, simțeam cum adrenalina mă ghidează printr-un labirint întunecat. Faptul că se auzea GO GO GO îmi amintea de filmele cu mascați care vin să prindă un criminal. Mereu empatizam cu acele situații tensionate.

Și a început! Muzica energizantă și lumina colorată m-au hipnotizat. Inițial ne mișcam foarte repede prin labirint, stând în gardă pentru a nu fi împușcați și trăgând de fiecare dată când vedeam pe cineva. Era o senzație de adrenalină, ce a făcut timpul să se dilate. Deși nu alergam, ne mișcam foarte mult. Iar dacă atunci când eram mică jocurile de genul ăsta mă secau de energie, vă dați seama ce efect a avut să fiu chiar eu în joc. Când ritmul a început să scadă am intrat în a doua încăpere, cu un grad de dificultate mai mare. Aici pereții erau mult mai mici și mulți dintre ei aveau ferestre. Și ca bonus, aici era și fum. Prin urmare, trebuia sa fii mult mai atent la fiecare pas. Ne-am împușcat reciproc aici, până când am auzit un mesaj care ne spune să ne întoarcem la bază.

Dacă atunci când am intrat eram toți încrezători și în plină forță, când am ieșit, eram 8 oameni traspirați și obosiți. Dar ne-am distrat? Cu siguranță! Deși ni se spusese că cele 15 minute nu o să se simtă ca fiind doar atât, nu mă așteptam ca timpul petrecut acolo să fie atât de intens. Parcă trecuse o oră, având în vedere că era necesară o concentrare continuă.

Ce a urmat? O scurtă pauză ca să ne tragem sufletul, iar apoi a doua rundă. De data aceasta o rundă pe echipe. Ne-am împărțit în două echipe și GO, GO, GO! Fiind puțin mai experimentați, am ales să începem direct din încăperea mai dificilă. Și s-a lăsat cu multe lasere. Aceleași reguli, doar că de data aceasta trebuia tras doar în inamici. Problema apărea în cele câteva secunde în care vestele persoanelor ce au fost împușcate nu erau colorate. Și te întrebai: O fi prieten sau dușman? După încă 15 minute intense ne-am întors la bază, unde am schimbat impresiile fiecăruia. Concluzia: mai venim!

Ți se activează simțurile, adrenalina crește la maxim și, oricât de SF sună, timpul se dilată. Spun asta pentru că 15 minute se simțeau ca o ora. Mai mult decât orice alt joc, lasertag-ul, m-a făcut să uit de orice de orice era în afara labirintului ăla întunecat. – Marius, Red Team

Experiență inedită și momente pline de adrenalină. Am fost foarte plăcut surprinsă. Am avut parte de un joc intens și energizant. Este o locație extraordinara pentru diferite evenimente cu grupuri de oameni, chiar și mai mari, perfect pentru team-building-uri sau zile de nasteri. Distracția este garantată! – Anita, Blue Team

Ce mi-a plăcut cel mai mult la laser tag a fost faptul că te provoca să stai în gardă și să reacționezi prompt. Iar dacă îți amintești că măcar o dată te-ai jucat un joc cu împușcături pe calculator, atunci trebuie să îți iei prietenii și să încercați laser tag.

Pentru noi a fost cel mai tare joc de team-building prin care am trecut pana acum, o experiență nouă și mai fun decât ne-am așteptat. Ție ce alte jocuri în echipă îți plac?

Laser Hunt este cel mai performant centru de laser tag din Cluj, unde prietenii și familia se pot distra împreună!
Dacă v-am stârnit curiozitatea, puteți face rezervări la 0740 037 007 sau laserhuntcluj@gmail.com.

Tags: Laser Hunt

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This