Povestea continuă în spatele cortinei | #fatacudistractia

Home $ Fata & Băiatul cu distracția $ Povestea continuă în spatele cortinei | #fatacudistractia

#fatacudistractia este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Luna aceasta, Zsuzsa Szakacs va ieși în weekend-uri pe cheltuiala noastră și apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole.

A fost o sâmbătă interesantă. Am ales să profit de ultima vineri în care am avut ocazia de a fi #fatacudistracția, astfel răsăritul m-a prins din nou în locul de care v-am povestit și în articolelel anterioare, la Midi. După ce am ajuns acasă de la Nastia am mai stat puțin de povești iar pe urmă pot să spun că am avut parte de un somn pe măsură.

Eram puțin confuză în ceea ce privește momentul trezirii. Am dormit puțin și nu mi-am dat seama de asta… era înca lumină afară. Credeam că am destulă energie cât să-mi ajungă până seara, așa că m-am hotărât să mai fug o dată în Piața Muzeului să mănânc niște cartofi prăjiți pentru că vineri i-am ochit, dar atunci am ales să mănânc de la Mr. Cannoli. Nu sunt eu fana fast-food-ului, dar nu am avut de ales când am văzut cât de bine arată iar după ce i-am mâncat ”m-au uns pe suflet”, cum s-ar spune.

După o masă copioasă, nivelul de energie a picat, dar știam de ce aveam nevoie, de o cafea miShto. Mi-a fost dor de local, atmosferă, muzică, oamenii de acolo și de cafeaua casei care este preferata mea. De fiecare dată când le trec pragul simt că mă duc acasă, localul este “funky, friendly, funny” cum ar spune cei care sunt familiari cu locul. La ei te simți altfel, tot ce te înconjoară îți induce o stare foarte bună. M-am făcut confortabilă pe canapea și mi-am savurat cafeaua.

Am avut un “moment de melancolie” în care m-am gândit la săptămânile și weekend-urile trecute, la faptul că am avut ocazia de a întâlni oameni frumoși, deschiși, oameni care mi-au povestit întâmplări din viața lor fără nici o reținere. Am legat noi prietenii, totodată am avut ocazia de a participa la CompetițiAA în cadrul facultății, unde am muncit cu ale mele fete, până ne-au sărit capacele. Să știți că scrierea acestor articole m-au făcut să ies din zona de confort și feedback-ul vostru m-a încurajat să scriu în continuare. Când am citit articolul în care erau pașii de înscriere primul gând a fost ”Clar, eu nu particip, eu nu știu să scriu.” După care a urmat întrebarea ”De ce crezi asta?!” și după o analiză a situației m-am hotărât să scriu. Ei bine, frumoșilor, vă îndemn să faceți și să experimentați lucruri noi, să vizitați cât mai multe locuri, să cunoașteți oameni noi. O să fiți mai fericiți, cel puțin eu am devenit un om mai bun și mai fericit.

După ce mi-am băut cafeaua m-am gândit să trec pe la Târgul de Crăciun, unde am stat puțin și m-am uitat la copii care învățau să patineze, mi-am adus aminte de copilărie, iar pe urmă am colindat căsuțele de unde am cumpărat cadouri de Crăciun pentru cei dragi. A fost o zi melancolică dacă stau să mă gândesc mai bine… a fost frumos. După ce am început să simt frigul m-am hotărât să îmi chem un taxi care să mă ducă acasă. Seara a continuat prin vizionarea filmului “Singur acasă” lângă un vin fiert alături de prietenii mei.

Frumoșilor, mă bucur că am avut ocazia de a împărții cu voi întâmplările mele din aceste trei weekend-uri. Mulțumesc clujlife și Clever Taxi pentru acestă experiență. Vă doresc o vacanță plăcută și Sărbători fericite tuturor!

Cu mult drag, a vostră #fatacudistracția aka Zsuzsi 🙂

? ? ? ? ? ?

Clever Taxi este singura aplicație de e-hailing ce permite plata cursei cash sau prin card bancar. Tranzacțiile sunt procesate prin MobilPay, iar datele tale sunt în siguranță. Introdu codul Clever.Maria pentru a primi prima ta cursă gratuită cu plata în aplicație.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!