Idei de relaxare după o noapte de petrecere

Home $ Diverse $ Idei de relaxare după o noapte de petrecere

by | Dec 21, 2017 | Diverse

Știți și voi că nimic nu se compară cu o noapte de distracție! La fel de incomparabilă e și starea de a doua zi, durerea de cap, de picioare, cheful acela de a nu face nimic și de a sta în pat pentru următoarele 3 zile. Degeaba există zeci de variante de relaxare, spa, bowling, și alte nebunii, dacă voi efectiv nu puteți renunța la confortul patului vostru. Sigur ați trecut măcar o dată prin asta și știți despre ce vorbesc.

Așa că azi venim cu câteva idei de relaxare… online, adică niște lucruri pe care le puteți face chiar în pijamale, din locuința voastră, fără a face nici cel mai mic efort, asta după ce v-ați consumat toată energia dansând până-n zori.

Te pui la curent cu tot ce ține de pariuri
Mai ales dacă ai cheltuit mai mult decât de așteptai cu o seară înainte. O să vrei să acoperi rapid gaura aceea din buget. Și chiar dacă pariezi pe ceea ce simți tu, tot trebuie să deții niște informații de bază, cum ar fi noutățile din sport și legislația jocurilor de noroc la distanță. Site-ul Ponturi bune s-ar putea să fie chiar un, scuzați repetiția, pont bun pentru cei interesați. Găsești aici analizele celor mai importante evenimente sportive, bilete și recomandări utile. În plus, îți este prezentată în detaliu fiecare promoție la pariuri online, dacă merită să te înscrii la o anumită agenție sau dacă mai bine o lași baltă. Dacă ați mai interacționat cu acest tip de activitate, știți prea bine că diferența de cote contează, motiv pentru care la ei găsiți cele mai bune cote la pariuri. Știți voi, ca să câștigați mai mult. Vedeți mai multe detalii aici.

#week? #superbet #pariuri #activityofday #money #green

A post shared by Marius Pana (@mariuspana) on

Comandă ceva de mâncare
Cred că m-am grăbit să vă spun de pariuri și cum să faceți bani și mi-a scăpat ceva din vedere. Inevitabil, când veți deschide ochii, vă veți verifica telefonul (dacă îl mai aveți), veți constata că sunteți într-o formă excelentă și mai apoi, că sunteți mort de foame. Nu o să vă apucați de făcut omlete și nici vreun mic-dejun englezesc, în primul rând pentru că stomacul vostru cu siguranță nu va suporta astfel de mirosuri. Așa că aveți o singură variantă, și cea mai simplă: să comandați ceva de mâncare. Pe HipMenu găsești tot ce vrei și ce nu vrei în materie de delivery, e o aplicație care reunește aproape toate localurile și restaurantele din Cluj, dar dacă ești mai #oldschool, poți să suni și să plasezi comanda. But just so you know, nobody does that anymore.

Shop, shop, shop
Shopping-ul online a devenit ceva normal pentru generația noastră, motiv pentru care o zi petrecută în pat e numai bună ca să studiezi atent piața, să vezi cele mai noi gadget-uri apărute, dar și noile colecții de haine, să vezi ce-ți mai lipsește prin casă etc. Acum poți cumpăra orice online. Orice. De la cărți, la cosmetice, perdele, baterii de baie, like literally orice și procesul de comandă e extrem de simplu, sunt oameni care n-au mai călcat într-un magazin fizic de ani de zile. Cam toate brandurile au shop online, iar acum până și supermarket-urile. Dacă până mai ieri mai ieșeai din casă să-ți cumperi niște roșii și o apă plată, acum nu mai e nevoie să te deranjezi nici măcar pentru atât. Un astfel de serviciu de livrare este Bringo, poate ați auzit sau nu de ei.

Îți faci ordine în viață. Și-n dulap
Nu puțini sunt cei cărora le vine să facă niște schimbări dramatice după o noapte de petrecere. Nu știu de unde dorința asta, dar ea există. Așa că, după ce v-ați comandat alte perdele și v-ați schimbat garderoba de iarnă, o să vă apuce un chef nebun să faceți ordine în casă. Nu o să vă țină mult starea asta, probabil doar veți reuși să băgați câteva haine la spălat. Dar e un prilej bun să vă pregătiți pentru săptămâna ce urmează și să trimiteți niște cămăși la călcat, de exemplu. Mai ales că există servicii specializate care vin și vă iau hainele de la ușă și vi le aduc înapoi chiar a doua zi. Călcate și pe umeraș. Garrom Art este un exemplu în Cluj, fac o treabă foarte bună, am auzit personal laude la adresa lor.

Cauți următoarea petrecere
Ca orice petrecăreț care se respectă trebuie să fii mereu la curent cu viața orașului. Nu contează că aproape ai murit cu o noapte în urmă din cauza alcoolului, important e să rămâi optimist și să nu renunți. The next awesome party may be just around the corner. Și în calendarul nostru, cu siguranță.

Voi cum vă relaxați după o noapte de petrecere?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!