Laser Hunt electrizează bucuria pentru copiii din Cluj

by | Dec 21, 2017 | Știri Cluj

În perioada noiembrie – decembrie, Laser Hunt Cluj a desfășurat campania TagJoy, prin care fiecare echipă care s-a jucat Laser Tag a generat 2 jocuri gratuite pentru un copil dintr-un mediu defavorizat.

Prin joacă ne-am propus să oferim bucurie pură la cote maxime copiilor din grupul țintă. Scopul a fost să îi scoatem complet pe copii din mediul lor, să experimenteze altceva decât ceea le oferă contextul social și economic în care trăiesc.

Pentru identificarea grupului țintă au cerut sprijinul organizației World Vision Cluj, un reper al implicării sociale în comunitatea noastră, iar organizația s-a ocupat inclusiv de organizarea grupurilor de copii, transportul lor și consimțământul părinților. Partea logistică a venit de la sine, clienți ai arenei de Laser Hunt oferindu-se să achiziționeze pizza și sucuri pentru toți copiii, iar Cofetăria Petrișor a donat prăjiturile necesare unui răsfăț complet.

Un prim eveniment al campaniei TagJoy a avut loc în 4 decembrie cu vizita a 16 bursieri din programul ‘Vreau în clasa a 9-a’ al World Vision.

Ne-am simțit foarte bine alături de ei și de entuziasmul lor molipsitor. Ne-am jucat LaserTag, LaserSnipper, am savurat pizza și prăjituri, am discutat despre antreprenoriat și valorile care ne ghidează în viață iar oaspeții noștri au pictat cu mâinile un arbore al bucuriei.

Laser Hunt și-a deschis din nou porțile luni (18 decembrie), pentru a aduce bucurie pură copiilor din clasele VII-VIII din comuna Mociu, de asemenea bursieri ai World Vision România.

Ne-am jucat Laser Tag şi Laser Sniper, ne-am răsfățat cu produse savuroase iar copiii ne-au lăsat o amintire din preaplinul sufletului lor inocent si vesel. Un panou din arena Laser Hunt Cluj le este acum dedicat lor și acestei zile pe care nu o vom uita prea curând.

Laser Hunt va extinde campania TagJoy pe tot parcursul anului 2018 și îi încurajează pe toți membrii comunității clujene să li se alăture în efortul de a oferi copiilor mai mult decât cadouri, experiențe de viață, pline de bucurie și răsfăț.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This