Stiri

Laser Hunt electrizează bucuria pentru copiii din Cluj

În perioada noiembrie – decembrie, Laser Hunt Cluj a desfășurat campania TagJoy, prin care fiecare echipă care s-a jucat Laser Tag a generat 2 jocuri gratuite pentru un copil dintr-un mediu defavorizat.

Prin joacă ne-am propus să oferim bucurie pură la cote maxime copiilor din grupul țintă. Scopul a fost să îi scoatem complet pe copii din mediul lor, să experimenteze altceva decât ceea le oferă contextul social și economic în care trăiesc.

Pentru identificarea grupului țintă au cerut sprijinul organizației World Vision Cluj, un reper al implicării sociale în comunitatea noastră, iar organizația s-a ocupat inclusiv de organizarea grupurilor de copii, transportul lor și consimțământul părinților. Partea logistică a venit de la sine, clienți ai arenei de Laser Hunt oferindu-se să achiziționeze pizza și sucuri pentru toți copiii, iar Cofetăria Petrișor a donat prăjiturile necesare unui răsfăț complet.

Un prim eveniment al campaniei TagJoy a avut loc în 4 decembrie cu vizita a 16 bursieri din programul ‘Vreau în clasa a 9-a’ al World Vision.

Ne-am simțit foarte bine alături de ei și de entuziasmul lor molipsitor. Ne-am jucat LaserTag, LaserSnipper, am savurat pizza și prăjituri, am discutat despre antreprenoriat și valorile care ne ghidează în viață iar oaspeții noștri au pictat cu mâinile un arbore al bucuriei.

Laser Hunt și-a deschis din nou porțile luni (18 decembrie), pentru a aduce bucurie pură copiilor din clasele VII-VIII din comuna Mociu, de asemenea bursieri ai World Vision România.

Ne-am jucat Laser Tag şi Laser Sniper, ne-am răsfățat cu produse savuroase iar copiii ne-au lăsat o amintire din preaplinul sufletului lor inocent si vesel. Un panou din arena Laser Hunt Cluj le este acum dedicat lor și acestei zile pe care nu o vom uita prea curând.

Laser Hunt va extinde campania TagJoy pe tot parcursul anului 2018 și îi încurajează pe toți membrii comunității clujene să li se alăture în efortul de a oferi copiilor mai mult decât cadouri, experiențe de viață, pline de bucurie și răsfăț.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 10

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Mon 10

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Mon 10

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Mon 10

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Mon 10

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC