Last of #baiatulcudistractia

Home $ Fata & Băiatul cu distracția $ Last of #baiatulcudistractia

#baiatulcudistractia este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Luna aceasta, Ciprian Nyikita va ieși în Cluj pe cheltuiala noastră și apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole.

Am ajuns si la ultima iesire in calitate de Baiatul cu Distractia, acum cand incepuse sa imi placa si sa ma obisnuiesc ☹.
A 6-a zi de weekend, o zi plina de relaxare dar si cu #dreptate si #patriotism, pentru ca, dupa cum stiti, „cei de sus” isi cam fac de cap acolo prin locul lor de joaca, pentru ca asta e pana la urma, se joaca cu legile, cu noi si cu oamenii ca niste jucarii. Ma rog, #rezistam si iesim in strada in speranta ca vom schimba ceva. In alta ordine de idei, planul pe seara asta era un Allnighter X-MAS edition cu, seria „Home alone”, organizata de OSUT, o organizatie de studenti in care activez ca voluntar. Dar inainte sa ne strangem in campus cu ceilalti voluntari ca sa pornim spre film, am iesit la o bere, asa cum se cuvine, de data asta in Hard Club, un local dragut cu tematica rock, cu un design cel putin awkward dar interesant si creativ in acelasi timp. Te ducea cu gandul la laboratorul lui Frankenstein, borcane care contineau fete umane, umplute cu un lichid de care nu cred ca voiam sa stiu exact ce e, conducte ce veneau de nu stiu unde si duceau spre nicaieri, un fucking om, de fapt umanoid, intr-un scaun cu rotile, atarnat de perete, cu picioarele deasupra mesei noastre. Insa pe langa tematica creepy, beculetele de craciun din geam si de pe mini scena din capat, te faceu sa uiti de faptul ca barmanul era mana in mana cu Franky si ca iti pune ceva in bautura, urmand sa fii disecat =)) . Ne-am asezat la masa, pe niste scaune foarte inalte, si comode in acelasi timp, cu suport pentru picioare care amplifica comoditatea. Am luat tuturor niste beri bune si reci, and let the magic begin. Am stat la povesti cateva ore, ne-am mai jucat cu catelul din local, care alerga mai vesel decat noi dupa mingea lui preferata. Odata era in spate, odata zbura in fata. Era destul de greu de urmarit cu ochii. Deobicei, dupa ce beau, foamea mi se amplifica de 10 ori si nu rezist sa nu mananc ceva inainte sa ma intorc acasa. In cazul acesta, inainte sa coboram spre film, am intrat la Mama Manu, care era chiar in campus, si am bagat clasica Shaworma cu de toate, ca sa ne tina toata seara. Bun… bun. Cand eram aproape gata, am luat telefonul si am chemat un taxi prin aplicatie. Eram sigur ca avem timp sa terminam linistiti pana vine unul, dar a gasit mult mai repede decat ma asteptam. Am infulecat repede, sa nu astepte prea mult soferul.

“La Cinema Dacia, va rog, in Manastur.”
Afara era un frig de nu iti vedea sa iesi din casa, asa ca in taxi a fost raiul pentru noi. In fata cinema-ului in jur de 80 de oameni care intra si isi ocupa locurile. Ajungem sa prindem si noi niste locuri decente, scoatem popcornul si il lasam pe Kevin sa ne incante pentru a mia oara cu nazbatiile lui. Un mod excelent de a intra in spiritul Craciunului, alaturi de prieteni. Nu cred ca exista ceva mai simbolic si prevestitor al Craciunului, decat seria „Singur acasa”.

Din pacate tot ce e frumos are un sfarsit, dar nu regret nimic, prin aceasta campanie am avut parte de multe iesiri misto si oameni faini langa mine, dar ceea ce conteaza cu adevarat a fost ca am putut sa va fiu si voua de ajutor, sper, prin recomandarile mele pentru cele mai misto locuri de iesit in Cluj. Chiar mi-ar placea sa stiu ca am fost de ajutor cuiva prin articolele mele, asa ca, lasa un comentariu daca ai iesit intr-un local pe care l-am descris in vreun articol, de asemenea, scrie si mancarea, bautura sau cafeaua preferata pe care ai incercat-o in Cluj si unde anume, devino si tu baiatul/fata cu distractia pentru o zi. Consider ca aplicatia Clever Taxi a constituit un prieten de nadejde in toata peripetia mea, sunt ferm convins ca si in viitor. Voi folositi Clever Taxi? Daca nu ati facut-o pana acum, puteti sa o faceti pentru prima data GRATUIT, folosind voucherul Clever.Ciprian, in valoare de 20 de lei.

Va doresc sarbatori pline de liniste, bucurii alaturi de familie si multa multa sanatate. Nu uitati ca timpul e foarte pretios, folositi-l cu cap! Invesiti-l in momente speciale alaturi de oamenii care merita! Craciun FERICIT!

? ? ? ? ? ?

Clever Taxi este singura aplicație de e-hailing ce permite plata cursei cash sau prin card bancar. Tranzacțiile sunt procesate prin MobilPay, iar datele tale sunt în siguranță. Introdu codul Clever.Ciprian pentru a primi prima ta cursă gratuită cu plata în aplicație.

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

#baiatulcudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!