Unde poți petrece Revelionul în Cluj dacă nu te-ai decis până acum

Home $ Articole $ Unde poți petrece Revelionul în Cluj dacă nu te-ai decis până acum

by | Dec 28, 2017 | Articole

Cum, nu te-ai decis? Stai liniștit, unii nu o să știe nici când bate miezul nopții în noaptea de Revelion unde sunt. Ce-i drept, motivele sunt diverse aici, dar ideea de bază e: nu te panica dacă încă nu știi unde vei fi la trecerea dintre ani. Cu toate acestea, noi, drăguți ca de obicei, ne-am gândit să-ți venim în ajutor și am pus la cale o listă pe care o vom intitula ”Revelion last minute Cluj”, și unde găsiți câteva idei. Poate vă salvează, poate-l preferați, after all, pe Dan Negru.

În capul listei se află Charlie’s New Year Party. Zic asta pentru că dacă vă doriți un Revelion unde să fiți siguri că mâncarea, băuturile și muzica nu vă vor provoca emoții, aceasta ar fi prima opțiune. Calling Memphis live și DJ, un pahar de prosecco la miezul nopții, servire la masă, meniu de băuturi a la carte și opțiunea de a alege între pește, rață și porc ca fel principal în momentul în care faceți rezervarea. Petrecerea va avea loc atât #downstairs, cât și #upstairs, you just choose your most wonderful dress or suit and… dance!

Bubbles, many bubbles for this Monday. @charliepub .

A post shared by Charlie Pub (@charliepub) on

Tot în zona de restaurant puteți opta și pentru New Year`s Eve Party la Livada, undeva va fi o petrecere cu DJ și open bar. And food. Adică ”all you can eat”. Puteți vedea aici meniul de mâncăruri și băuturi, totul sună delicios și îmbietor. Prețul este de 390 de lei/ persoană, iar locuri, oricât de mare ar fi localul, au mai rămas foarte puține. Mai puțin de 10, așa că dacă încă vă întreabă soția / prietena unde petreceți Revelionul, poate ar fi cazul să-i faceți o surpriză.

Și dacă vreți musai ca… aproape să vă prindă Anul Nou într-un restaurant, puteți merge la Off the Wall în intervalul 17.00 – 21.00. După ora 21 se pregătesc și ei pentru noaptea de Revelion. Nu se plătește intrarea, ci doar ceea ce se consumă și se primește un pahar de prosecco din partea casei, însă toate locurile au fost rezervate, așa cum era și de așteptat.

Și pentru că tot anul ați petrecut în club, e clar că lucrurile nu vor sta altfel în 2018 și nici în noaptea dintre ani. O primă variantă ar fi Caro Club, unde veți avea parte de bufet suedez cald / rece și meniu de băuturi. Rezervarea trebuie făcută personal și trebuie plătit un avans de 50%. Prețul este de 250 lei / persoană, grupurile de minim 10 persoane au parte și de un discount, iar tariful include și voucherele pentru băuturi, în valoare de 90 lei. Spumantul de la miezul nopții va fi din partea casei.

#martini ??

A post shared by CaroVintageClub (@caroclub) on

Dacă vrei să ai parte de un an revoluționar, nu poți merge decât într-un singur loc: Revolution Club. Ei zic că, pe lângă distracția garantată, vă oferă voucher de 50 lei pentru diverse sortimente de băuturi, bufet suedez, prăjituuuuuri și șampanie din partea casei la ora 00.00. Tariful de intrare este de 170 lei și se plătește un avans de 50 de lei la club pentru a confirma rezervarea. Am vorbit noi cu ei, mai au câteva locuri, sunați-i.

порхай как бабочка. жаль, что скоро экзамены.

A post shared by Anastasia Iarovoi (@nasteaiarovoi) on

Știm bine că în ultimii ani un singur lucru ne-a ținut în picioare nopți nenumărate: petrecerile cu muzică electronică. Era de așteptat să avem câteva opțiuni și pentru cei care nu se pot despărți de ea nici în seara de Revelion. El Comandante este primul exemplu care ne vine în minte atunci când ne gândit la organizatori care au optat pentru stilul acesta. Just D’light, Horace Dan D. și GUARD14 sunt DJ-ii care vă vor în-cânta, iar prețul unui bilet este de 100 de lei, din care 70 în puteți folosi pentru a bea ce doriți și ce poftiți voi. asta în afară de paharul de prosecco de la miezul nopții, care e din partea lor. Mai au locuri, hurry up cu rezervările.

Dacă rămânem tot la muzica electronică, avem și petrecerea de Revelion organizată în fosta Kharma, NYE with M.A.T. & RQZ. Pe lângă faptul că locația este una excelentă și vă va oferi o priveliște inedită asupra focului de artificii de la ora 12 din Piața Unirii, veți fi întâmpinați cu bufet suedez și open bar, tariful fiind de 250 RON. Au mai rămas în jur de 30 locuri disponibile, zic să adunați amicii și să… petreceți.

Dacă aveți chef de ceva disco, sper că v-ați luat bilete la Midnight Disco, la Studio 26, pentru că evenimentul e sold-out.
În ultimă instanță, dacă nici una din aceste propuneri nu v-a captat atenția, dar nici nu doriți să petreceți noaptea de Revelion pe canapeaua din living, puteți să scoateți gașca de prieteni în Piața Unirii, unde programul începe la ora 22.00 cu DJ Project și Mira, urmând ca la ora 23.00 să vină cei de la trupa Hara. La miezul nopții, ca în fiecare an, va avea loc spectacolul de lasere, lumini și artificii, iar la 00.15 vor urca pe scenă Ro-Mania. Veți putea bea șampania, vizitați pentru ultima dacă cele 75 de căsuțe din cadrul Târgului, cumpărați niște migdale și plecați acasă. La mulți ani, 2018!

Voi ce faceți de Revelion? Let`s all complain in the comments section!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!