4 localuri din Cluj potrivite pentru ieșiri cu colegii după job

Home $ Articole $ 4 localuri din Cluj potrivite pentru ieșiri cu colegii după job

by | Jan 3, 2018 | Articole, Ieși cu prietenii

Sper că aveți colegi faini la locul de muncă. Și sper că nu vă aflați printre aceia care numără secundele de chin petrecute alături de camarazii de echipă, gândindu-se cât e ziua de lungă doar la momentul în care vor ieși pe ușă și nu-i vor mai vedea pentru tot restul zilei. Pentru că ar însemna că aveți o viață destul de grea and ain`t nobody got time for that. Așa că voi presupune că ați legat prietenii frumoase la job și nu vă e groază să petreceți timp cu colegii, ba din contra, sunteți primul care spune ”da” ieșirilor, petrecerilor, picnicurilor, ce vreți voi cu ei.

Hai să vedem 5 localuri din Cluj potrivite pentru ieșiri cu colegii după ce ați finalizat toate task-urile.

Pentru zilele în care v-a mers excelent, ideile v-au fost mai aplaudate ca niciodată și ați simțit că sunteți invincibili, recomandăm Charlie Pub. Nu de alta, dar ceva trebuie să vă tempereze avântul acesta și nimic nu liniștește mai bine firea umană decât un pahar de whisky excelent. Acesta fiind doar un exemplu, pentru că atunci când vine vorba de băuturi bune, localul acesta a știut cu siguranță cum să se claseze în top. Ce-i drept, au ajutat enorm și cunoștințele pe care le deține fiecare membru al echipei, care au noțiuni avansate despre distilate și despre cocktail-urile din meniu, fiecare putând să-ți recomande ceva exact pe gustul tău.

 

How many #whisky labels do you think you know?

A post shared by Charlie Pub (@charliepub) on

Mai sunt și acele zile în care productivitatea grupului tinde spre zero și toată ziua povestiți despre mâncare. Într-un final, decideți că nu se poate munci cu stomacul gol, abandonați mai devreme proiectul și stabiliți să veniți cu o oră înainte mâine, că doar îi dați voi de capăt. Pentru early dinner propunem sala din spate de la Livada. E mai retrasă, puteți veni un grup mai numeros, mai schimbați locurile, idei, știți voi. Meniul este potrivit oricăror gusturi și dacă tot ați fugit de la birou, profitați și bucurați-vă de un pahar de vin. Iar dacă cumva ați lăsat distracția pentru final de săptămână, e numai bine, pentru că vinerea au și muzică live.

 

Am mai observat o tipologie în companii: sportivii. Sunt aceia care mereu au pregătită geanta de sală în mașină, care vin cu gramele de mâncare cântărite de acasă, care refuză politicos tortul când e ziua de naștere a colegei de la HR. Îi știți și voi cu siguranță. Dacă majoritatea în grupul vostru de colegi se înscrie în acest tipar, recomandăm Marty sports & grill. Ei vor fi fericiți doar să audă cuvântul ”sports” și oricum tuturor ne place la Marty, so win-win. Nici nu are cum să refuze cineva așa propunere, iar dacă încearcă, pomeniți de preparatele din noul meniu. Și trimiteți-le link-ul acesta, să vadă că merită făcută o vizită. Și băut un pahar de prosecco cu ocazia aceasta.

 

Cheers lovely girl @alinamorar89 ? #happybirthday #cheers

A post shared by • Sandra Bendre • (@sandrabendre) on

Revenind la preferata noastră… ”Numa` bere craft” găsiți și la Klausenburger, iar vara, pe terasă, locația e la mare căutare, căci priveliștea asupra orașului te face să uiți și de deadline-uri, și de stres, și de tot. Dar nici când e vremea mai rea localul nu poate fi cu ușurință îndepărtat de pe lista opțiunilor, pentru că e cu adevărat confortabil înăuntru, meniul de mâncare este unul ofertant, nu o să plece niciun coleg nemulțumit acasă. Iar berile au un gust amețitor. Și la propriu, și la figurat.

 

Cluj its so wonderful #home #restaurant #night #klausenburg #city

A post shared by Ajtai Robert (@robertattz) on

Voi unde plănuiți să mergeți la următoarea ieșire cu colegii de birou?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!