7 idei care să te inspire săptămână această în Cluj

Home $ Articole $ 7 idei care să te inspire săptămână această în Cluj

by | Jan 8, 2018 | Articole

Big week ahead of us! Pe lângă faptul că deja începem munca în adevăratul sens al cuvântului și au venit și studenții înapoi la studii, că doar urmează perioada cea mai liberă din semestru pentru ei, orașul s-a trezit ușor din amorțeală și deja e timpul să ne planificăm diverse activități. Că altfel iar trec 12 luni pe lângă voi și vă plângeți la final că ați lenevit mai mult decât era cazul.
Avem noi 7 idei care ar putea să vă inspire pentru această săptămână în Cluj

Știi cum mereu îți spui că de luni nu o să mai amâni diverse chestiuni, nu o să mai găsești scuze, o să faci totul la timp? Ei bine, nu lăsa pe mâine ce poți vota azi! Noi tocmai am dat startul la ClujLife Awards și suntem nerăbdători să treacă luna asta repede – repede și să vedem care sunt rezultatele! Dar până atunci, mai e un pas micuț: voi trebuie să votați, să vă îndemnați prietenii să-și dea și ei cu părerea și să-și aleagă preferații. Regulamentul îl găsiți aici, nu-i mare filozofie – doar vă înregistrați cu o adresă de e-mail validă, alegeți preferații, dați share public pe Facebook, să vadă toți că sunteți cetățean model. Do it, now!

 

#clujlifeawards

A post shared by Gabriel (@gabrielaldea) on

La început de săptămână e oarecum permis să te mai lamentezi că nu ai chef de nimic, dar în zilele de marți ce scuză mai ai? Noi propunem să îți tratezi supărarea așa cum o face orice om matur – comandând ceva de mâncare. Și pentru că nu demult noi ne-am apucat de experimente (era de așteptat să vină și momentul acesta) și am comandat quesadilla de la 5 localuri din Cluj doar ca să vedem care-s diferențele, care-i mai bună, care-i mai specială, te provocăm și pe tine la #quesadillaexperiment. Hai, nu de la cinci, dar măcar de la două. Numai bine chemi la tine o prietenă, comandați și ne spuneți cum a decurs.

 

Miercuri e timpul pentru un concert deosebit, condimentat cu efecte vizuale și lumini speciale, în atmosfera muzicii – Percussion performance. Gergő Reman și Nichita Domide vin pe scena Conservatorului cu un program special: două prime audiții absolute ale lui Domokos Előd, un cvartet Stockhausen și alte piese captivante de E. Carter, E. Séjourné și C. Passeggi. Intrarea este liberă.

 

Joi mergem la film. Mi se pare esențial ca fiecare dintre noi să aibă o zi a săptămânii în care să meargă la cinema, parcă nimic nu te relaxează mai bine ca o porție de nachos sau popcorn. Și un film bun, bineînțeles. Și dacă nu ați fost încă la nicio proiecție din cadrul Cinemateca TIFF, acum e momentul, pentru că de la 20.30 puteți viziona drama The Room.

 

Mult așteptata zi de vineri este, de obicei, rezervată pentru petreceri. Eu cred că unii încă nu și-au revenit prea bine din aventura de la Revelion și și-au promis că beau doar apă plată până-n luna martie, motiv pentru care nu o să recomandăm încă party-uri. În schimb, puteți planifica o ieșire cu colegii de la job, că nu degeaba ați muncit din greu toată săptămâna, meritați să vă lăudați stereo. Uite o listă cu propunerile noastre de localuri pentru astfel de întâlniri.

 

Sâmbăta asta nu o dormiți. Dacă sunt printre voi fani ai serialului ”How I met your mother”, probabil sunt și înnebuniți după laser tag. Noi am fost de curând la Laser Hunt, am crezut că o să fie o joacă de copii, citiți aici cum a decurs. Oh well, socoteala de acasă nu se potrivește cu febra musculară de a doua zi. Ce-i drept, e o distracție pe cinste, fiind o activitate fun, dar și challenging în același timp, puteți merge fie cu grupul de prieteni, fie cu colegii de la job sau facultate, chiar e o experiență energizantă.

 

Iar duminica o petrecem în familie sau alături de cei dragi la Baletul pe gheață din Sankt Petersburg, fie de la ora 16.00, fie de la 19.00, la Opera Națională Română. Veți avea ocazia să vedeți unul dintre cele mai iubite spectacole de balet al tuturor timpurilor, „Lacul lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski. Spectacolul oferit lasă în urmă, de fiecare dată, un public înmărmurit în faţa superbelor producţii care îmbină, într-o manieră unică, aranjamentul simfonic al muzicii cu bogăţia costumelor şi măiestria balerinilor. Dacă nu ați achiziționat încă bilete, au mai rămas locuri disponibile  doar la reprezentația de la ora 19.00, iar tariful variază între 169 și 239 lei.

 

Tonight we were the art ? #lacullebedelor

A post shared by Katerina Torp (@katiatorp) on

Ei, ce ziceți, vă tentează planul nostru? Mai veniți și voi cu niște idei? Leave them in the comments section.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!