Stiri

Edge Design Talks #3

Luna februarie a anului 2018 aduce cea de-a treia ediție a Edge Design Talks, prima conferință din Cluj-Napoca dedicată designului grafic, digital, UI și UX. Evenimentul va avea loc între 16 și 18 februarie, iar pe lângă conferința din data de 17, mai sunt pregătite și workshopuri livrate de speakerii conferinței, concert și o mini-conferință cu designeri locali.

Despre speakeri

Spre deosebire de primele două ediții a Edge Design Talks, de această dată speakerii invitați vin și din mai multe țări din Europa, cum ar fi Olanda, Austria, Danemarca, Germania sau Italia și fac parte din cele mai bune agenții și studiouri de design din Europa și din lume.
Dintre numele agențiilor amintim: Grapefruit (Iași), Hello Monday (Copenhaga), Endenspekermann (Berlin), Monogrid (Florența), Tellart (Amsterdam), Wild (Viena).

Program

Pe lângă conferința din 17 februarie, weekendul începe în forță cu o întâlnire a publicului cu designeri locali, urmată de o mică petrecere în care să ne cunoaștem și să ne împrietenim.

În cea de-a treia zi, 18 februarie, vor avea loc workshopuri livrate de speakerii de la conferință. Mai multe detalii despre acestea veți putea găsi pe siteul Edge – School for Applied Arts.

Important de menționat este faptul că evenimentul va avea loc în limba engleză, dat fiind speakerii invitați din afara țării.

Mai multe detalii legate de conferință, speakeri, program și bilete găsiți aici.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Wed 16

Seafood & Bubbles

16 January, 12:00 pm - 11:00 pm
Wed 16

Social beats #4

16 January, 6:00 pm - 9:00 pm
Wed 16

Tips&Tricks Sesiune

16 January, 6:00 pm - 8:00 pm
Wed 16

Don Quijote – Ludwig Minkus

16 January, 6:30 pm - 9:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC