Ce ne-a făcut cu ochiul din noul meniu de la HUGO

Home $ Articole $ Ce ne-a făcut cu ochiul din noul meniu de la HUGO

by | Jan 11, 2018 | Articole

Ce-i drept, noi abordăm subiecte diverse și fiecare ne place într-un anume fel. Dar nimic nu ne-a cucerit inimile ca articolele cu recomandări de mâncare, localuri, degustări, și practic orice include prezența unor arome delicioase care să ne gâdile papilele gustative. Să nu mai spunem de schimbările de meniu, care sunt asemenea completării weekend-ului cu încă o zi liberă.
Inspirați de poftele celor care le trec pragul, cei de la HUGO The Office au decis să îmbogățească meniul cu câteva noutăți, iar azi vă povestim pe scurt care sunt preparatele care ne-au atras nouă atenția.

Selecție de humus
Obișnuiam să strâmb din nas de fiecare dată când auzeam de humus, chiar dacă nu-l încercasem niciodată. Până când am intrat într-o fază de #healthylifestyle și cum toți nutriționiștii vorbeau despre minunea această numită năut, I gave it a chance. Și a fost dragoste la prima lipie cu humus. HUGO a adăugat în meniu o selecție pe baza acestui preparat făcut în casă, doar din ingrediente naturale, cu sfeclă de roșie, ardei copt, vinete și roșiii uscate. Sounds so healthy I lost one kilo just thinking about it. Plus că este o opțiune foarte bună și pentru vegetarieni.

Supă cremă de cartofi dulci cu bacon crocant
Ok, cred că tocmai am găsit cea mai frumoasă combinație de cuvinte care ar putea fi rostită de om. Recunosc că și simpla supă cremă de cartofi dulci mi-ar fi captat interesul, dar când adaugi baconul în discuție, și nu de oricare, ci crocant, ziua tocmai devine mai bună. E cremoasă și hrănitoare, iar cei de la HUGO spun că e perfectă pentru zilele reci de iarnă. Și chiar dacă nu-i zăpadă afară și temperaturi cu minus, sunt sigură că vi s-a făcut și vouă poftă. Nu așteptați iarna, încercați-o cât mai repede.

Chicken Fajitas
Un preparat gustos și sățios. Nu avea cum să lipsească din selecția noastră, mai ales că we love mexican food și a devenit atât de normal că mâncăm și să comandăm dish-uri bazate pe rețete mexicane, încât nici nu ne mai dăm seama. Probabil, în vreo câțiva ani, când copiii noștri vor fi întrebați la școală ”Părinții voștri ce mâncăruri tradiționale gătesc Crăciunul acesta”, ei vor răspunde ”Fajitas cu pui, trei tipuri de burrito și quesadilla sau chilli con carne, încă nu s-au pus mama și tata de acord asupra ultimului fel, dar probabil mama o să facă ce vrea ea până la urmă.

Fettucine cu sos de trufe
Probabil o farfurie care va face din ochi multora dintre voi, din simplul motiv că toți ne dăm în vânt după paste. Având în vedere că acestea sunt și home-made (și știm că diferența dintre ce cumpărăm de pe rafturi și ce face mâna omului e uriașă), cu ciuperci, smântână și parmezan, în completarea cărora vine aroma fină a sosului de trufe, nu pot decât să vă urez poftă bună. Știu că deja v-ați anunțat prietenii că luați masa acolo azi.

Mousse de ciocolată și caramel sărat
Era practic imposibil să nu mă opresc și câteva minute asupra desertului, mai ales că tot ce am văzut la prima privire pe lista de preparate noi era ceva de genul ”bla bla ciocolată bla bla”. Știu ce-o să ziceți, că se contrazice cu #healthylifestyle această opțiune dar, în apărarea mea, dessert doesn`t go to the stomach, it goes to the heart. Iar spuma fină și cremoasă de ciocolată este însoțită contrastant de caramelul sărat, who am I to say no to this?!

Printre preparatele noi se mai numără și chilli con carne cu chipsuri de tortilla, salată cu piept de rață și rodie și un nou burger, după o rețetă proprie și originală HUGO, cu ceapă crocantă și carne din antricot de vită și chiflă home-made.

Rândul vostru. Vouă ce v-a făcut cu ochiul din noul meniu de la HUGO. Și, mai important, când mergeți să vă satisfaceți poftele culinare? Sau preferați să comandați?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!