De unde comanzi atunci când vrei să dai o petrecere acasă?

Home $ Articole $ De unde comanzi atunci când vrei să dai o petrecere acasă?

by | Jan 12, 2018 | Articole

E weekend, începe distracția! Azi: un subiect tabu – petrecerile acasă. Care nu o să se demodeze niciodată, dar unii își mai dau ochii peste cap când aud de ele. Chiar dacă erau mai în vogă în trecut decât sunt acum, inevitabil vine o vreme (și o vârstă) când pur și simplu nu mai aveți chef de niciun club, numai gândul la dans vă obosește, nici măcar nu aveți chef să vă gândiți cu ce vă îmbrăcați. Pentru toate astea soluția e simplă: party acasă. Hai să vedem cum puteți pune la cale ceva rapid și fără prea multă bătaie de cap, adică de unde să comandați una, alta.

Începem cu băuturile pentru că, în general, ele reprezintă principala grijă. Cine crede că mai e #cool să meargă la supermarket sau oriunde dorește, să se plimbe printre rafturi cu o listă-n mână și să se uite în gol la sticle, we have news! It`s not! Orice om modern, și prin modern vreau să zic cu multe preocupării și câteva ore nedormite la activ la sfârșit de săptămână, nu mai are timp de așa ceva. Și nici chef. Așa că Boozy Delivery vine-n ajutor! Livrarea se face în 30 de minute pentru că produsele sunt aduse de la magazine din Cluj, nici nu apuci să ți se facă sete. Aflați mai multe despre cei care au venit cu ideea acestui business, doi tineri francezi cu care noi am povestit nu demult, aici. Și nu uitați să aruncați o privire pe articolul nostru în care prezentam mai multe locuri de unde poți cumpără online băuturi alcoolice în Cluj.

 

O selecție de aperitive mexicane par numai bune pentru o adunare acasă. Mai ales când sunt comandate de la POKKA. Puteți alege chips, empanadas, mexican spring rolls sau chiar meniuri cu chicken fingers, cheese fingers sau buffalo wings. Din toate câte puțin ar fi ideal, să fie pentru toate gusturile, mai ales că vin cu sosurile acelea delicioase preparate în bucătăria Pokka. Sau, și mai simplu,  alegeți un Party Platter, pentru 4-6 persoane, chiar conține tot ce v-ați putea dori de la un platou mexican. Puteți comanda direct aici.

 

O altă opțiune pentru aperitive ar fi Platoul Gurmand de la Exclusiv Catering, asta dacă vă doriți să rămâneți la ceva tradițional. Este recomandat pentru 3-4 persoane și conține bulete de cașcaval, chiftele din piept de pui, ciuperci ciobănești, minifrigărui chorizo, tartină cu salam și mușchi de porc aromatizat. Nu uitați ca atunci când comandați să menționați la final data dorită pentru livrare și numărul de persoane pe care îl așteptați în vizită.

Ain`t no party without pizza. E cea mai simplă variantă, e pe placul tuturor, nu o să se facă mare dezordine în casă, pentru că la sfârșit totul merge la loc în cutii. La Grande Pizza găsiți 34 de sortimente diferite de pizza, nu aveți cum să nu-i faceți fericiți pe invitați, indiferent de ce alegeți. Doar să nu uitați și de cea vegetariană, căci în fiecare grup există minim o persoană care va rămâne pe lângă întotdeauna, și nu-i frumos din partea gazdei. Să nu mai zic că dacă comandați în momentul în care se adună gașca, până se face toată lumea comodă și se plânge un pic de săptămâna pe care au avut-o, a și sosit pizza! Careful, might be hot!

 

Dacă vreți să condimentați petrecerea cu ceva special, v-ați mutat într-un apartament nou, vreți să faceți un anunț important (new job, new baby, new husband etc.) sau ceva în afara zonei obișnuitului, vă recomandăm să apelați la cei de la Good Taste. Nu aveți cum să dați greș cu ei sau cu wok-urile lor. Vegetarian, cu pui, ghimbir și lime sau cu vită și susan, voi hotărâți. Când vine vorba de mâncare asiatică, trebuie însă să vă cunoașteți foarte bine grupul de prieteni și să fiți siguri că toți vor agrea decizia culinară pe care ați luat-o. And if not, there is always curry! Comandați aici.

 

Pentru desert, există întotdeauna torturile cheesecake de la Marty Restaurants. O să ziceți că atât știu, că mereu recomand doar asta, dar dacă faceți asta… probabil nu le-ați gustat niciodată. Puteți opta și pentru un tort de-un singur fel, cu cel din ciocolată dulce-amăruie probabil nu veți dezamăgi, sau puteți să vă colorați masa cu platoul Rainbow Cheesecake, care conține 10 felii, din 6 sortimente diferite, pe care le alegeți voi. Tempting, no? Order here.

 

Dacă vreți ceva mai light, atunci să fie macarons, brioșe sau tarte de La Bonbonniere. Comenzile trebuie făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de ridicare, de luni până vineri în intervalul orar 10 – 18. Pentru comenzile de minim 300 lei asigură ei livrarea, pentru cele cu valoare mai mică trebuie să mergeți personal la sediul lor pentru a le lua.

 

Niciodată nu a fost mai simplu să organizezi o petrecere acasă, așa-i? Ce ziceți, puneți la cale una pe diseară? #spontan

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!