#Giveaway: Mic-dejun pentru două persoane la Charlie Pub

Home $ Articole $ #Giveaway: Mic-dejun pentru două persoane la Charlie Pub

by | Jan 18, 2018 | Articole

În luna decembrie, anul trecut, am organizat un giveaway prin care ofeream invitații duble la cină la Charlie. Pentru că am fost plăcut surprinși de numărul de înscrieri și feedback-ul pozitiv venit din partea voastră, ne-am gândit că nu ar strica să mai facem astfel de #giveaway-uri. Pentru că produse cosmetice și make-up oferă toată lumea, dar mâncare… oh well, here is the real stuff.


Noi am luat micul-dejun la Charlie în dimineața aceasta, că doar știți că nu vă trimitem absolut nicăieri fără să testăm cu propriile papile gustative. Voucherele sunt valabile pentru un singur produs din categoria ”Breakfast” în orice zi, de luni până duminică, până la ora 13.59, până în data de 29 februarie.

Am ajuns în jurul orei 10 și trebuie să vă spun că locul e de nerecunoscut în timpul dimineții. Dacă după-amiezile și serile sunt pline de cocktail-uri delicioase, muzică live și râsete, ei bine, la primele ore ale zilei, Charlie e locul perfect pentru a avea un start productiv și a pune task-urile în ordine, pentru a savura o cafea aromată care să vă trezească, dar și pentru a servi un mic-dejun delicios și consistent care să vă umple de energie. Și nu uitați de băuturile lor calde de sezon, merg perfect în orice moment al zilei. Noi am comandat Hot Apple Lemonade și Hot Cranberry Lemonade, ne-au încălzit excelent dimineața friguroasă.

La secțiune ”Breakfast” veți găsi în principal dish-uri pe bază de ou: omletă cu Năsal, ou poșat cu roșii cherry și creastă de slănină de mangaliță, ouă Benedict cu pâine, bacon și roșii cherry, ochiuri cu ciuperci de sezon și sparanghel – dar și chec cu banane și condimente de iarnă, în caz că aveți poftă de ceva ușor dulceag.

 

Noi am ales omleta și ouăle Benedict, ceva clasic. Nu ai cum să dai greș cu niciunul din preparate, mai ales că în bucătărie e Chef Horia Șimon. Și, exact cum ne-am așteptat, au fost delicioase și extrem de sățioase. Dar nici nu are sens să povestesc mai multe despre asta, voi vă înscrieți și poate-poate câștigați invitațiile de la noi și vă convingeți singuri.

Pentru a vă înscrie la concursul nostru:
Urmăriți-ne contul de Instagram;
Dați tag la ultima noastră postare (cea în care vedeți și mândrele vouchere) persoanei pe care ați invita-o la prânz în cazul în care ați câștiga.

Vă urăm baftă și așteptăm povești din partea câștigătorilor, după ce-i anunțăm miercurea viitoare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!