Interviu cu Fica Bălăncan, ambasadoare Gett`s Color Bar Platinia

Home $ Articole $ Interviu cu Fica Bălăncan, ambasadoare Gett`s Color Bar Platinia

Duminică am fost în vizită la Gett`s Color Bar Platinia și, dacă vă gândiți că a fost o alegere înțeleaptă din partea mea, că numai bine îmi încep săptămâna dacă mă bucur de un masaj de relaxare, nu puteți avea mai multă dreptate. Doar că nu acesta a fost motivul… principal pentru care am trecut pe la ei. M-am dus pregătită cu agenda și întrebările, iar unde sunt întrebări, sigur este și un interviu în plan. De data aceasta, cu Fica Bălăncan, ambasadoarea lor, cu care am stat la povești timp de vreo 2 ore, și nici ea, nici eu nu am plecat până nu mi-a spus tot ce era de împărtășit.

Nu sunt străină de numele și activitatea bloggerilor clujeni, așa că era de așteptat că voi pierde noțiunea timpului, dar și șirul întrebărilor, mai ales că pe Fica o urmăresc și apreciez de ceva vreme. M-a cucerit prin zâmbetul ei de copil parcă prins făcând o obrăznicie, felul în care spune lucrurilor pe nume, firea boemă, artistică, îndrăgostită de frumos, completată de atitudinea care denotă o viziune extrem de bine ancorată în realitate. Desigur, aceasta era o impresie formată pe baza a ceea ce văzusem în online, însă și mai mare mi-a fost surpriza când am realizat că e întocmai aceeași, un om deschis și prietenos cu care am putut vorbi orice.

Credits foto: Nelu Cărpineanu

Event Planner la Vanilla Events la momentul actual, freelance model, blogger, dar și ambasadoare Gett`s Platinia, Fica pare să fi descoperit rețeta unei femei de succes. Cine o cunoaște știe că nu îi place să facă lucrurile pe jumătate, să nu se dedice 100% atunci când se implică în ceva, așa că am debutat printr-o întrebare evidentă: cum a convins-o brandul Gett`s să înceapă această colaborare?

În toate aspectele vieții mele eu am abordat problema în felul următor: ca o relație să fie ok, trebuie să te asiguri că ambele părți sunt mulțumite. Dacă faci treaba doar despre tine, s-ar putea să fie a one time only și să nu mai get the second call, iar asta am învățat-o din modelling. Și cumva acest lucru s-a transformat într-o strategie de afaceri la mine: vreau să cunosc oamenii, vreau să cunosc un brand, vreau să văd dacă rezonez cu munca lor, nu îmi place să mă grăbesc să fac afaceri. Pentru că și comunitatea care te urmărește trebuie să aibă încredere în ce recomanzi, în ce arăți, brandul și ceea ce oferă trebuie să fie adaptat stilului meu, pentru că altfel oamenii vor simți imediat că e forțat, e fake. Cred că a fi ambasador pentru cineva înseamnă să dai ce e mai bun din tine, și vei primi, la rândul tău, același lucru.

Prietenia dintre cei de la Gett`s și Fica a început vara trecută, când a fost invitată alături de alte bloggerițe să facă parte dintr-un proiect. Ne-a spus că i-a plăcut mult întâlnirea cu ei, iar apoi au continuat colaborarea într-o notă super friendly, pe principiul – ”Hai să ne vedem și să facem o chestie faină”. Până când, în luna decembrie, și-au dat seama că se potrivesc foarte bine ca vibe și au decis să facă și chestii mai serioase. În plus, relația lor se bazează pe cinste, pe corectitudine, dar în special pe un sentiment de armonie cu ce reprezintă, atât brandul, cât și Fica ca om.

 

Aici chiar generalizez, dar ca femei, noi încercăm să excelăm și în carieră, și pe plan profesional, vrem să avem grijă și de toți cei din jurul nostru, iar uneori, persoana de care uiți ești chiar tu. Anita, de la manichiură, o să-ți povestească că de multe ori vin și îi spun – Ok, numărăm până la 3, iar apoi îți arăt unghiile mele. Curăț foarte multe recipiente, sunt mereu în prima linie cu echipa mea, iar pentru mine cei de la Gett`s sunt ca un fel de recompensă la sfârșit de săptămână. Mai vin la un masaj, sunt mare fan al celui de relaxare, folosesc scorțișoară și portocală pentru că îmi amintește de Crăciun, și voi începe mai încolo să-l fac și pe cel anticelulitic. Iar Larisa îmi pregătește părul pentru evenimente.

Abia așteaptă vara și festivalurile, ne-a spus că plănuiește să aibă niște ținute incredibile, care vor fi cu siguranță completate de coafuri pe măsură. Spune că Larisa deja s-a obișnuit cu preferințele ei, mereu părul și orice coafură trebuie să arate cât mai messy, mai natural. În salon au colecția Salon Professional de la Wella, iar șamponul miroase ”a rai”, după spusele Ficăi, care îl folosește on a daily basis. În plus, recunoaște că investește mult în produsele de păr, iar momentan e îndrăgostită de un ulei de păr din aceeași linie menționată anterior, care lasă părul heavenly good looking. Să nu mai spunem că salonul a surprins-o chiar și la capitolul unghii, unde nu te gândești niciodată că ai mai putea descoperi ceva nou. Dar cu Anita, chiar nu se știe niciodată.

M-am îndrăgostit de o culoare de aici, se numește Natural Beauty 04 și am de gând să o transform în sinonim cu Fica Bălăncan. E un roz pe care îl folosesc destul de des, ojă semipermanentă, dar foarte naturală și confortabilă, în sensul că se vede unghia prin ea când e aplicată. M-a scos Anita un pic din zona mea de confort, de Revelion mi-a pus foiță de aur și eram atât de sceptică la început, dar mi-a plăcut foarte mult rezultatul final, așa că de atunci o las mereu cu toată încrederea să facă ce vrea.

Apropiindu-ne de finalul discuției noastre, am profitat că eram ”ca între fete” și am întrebat-o pe Fica care e secretul ei pentru un look perfect, nu de alta, dar să mai aflăm și noi unele tips and tricks.

Secretul e să fii odihnită și să fii în armonie cu tine, să te trezești și să-ți spui că va fi o zi bună. E vorba despre un somn bun și mindset-ul potrivit, iar de acolo începi să construiești. Pe lângă asta, am folosit o bună perioadă de timp bigudiuri electrice și economiseam foarte mult timp. Le rulam și între timp mă hotăram cu ce mă îmbrac, mă machiam, îmi făceam toată rutina de dimineață. Iar buclele de azi, a doua zi erau un coc lejer. Părul hidratat e, de asemenea, foarte important. Eu cred mult în chestia aceea, că ce mănânci se vede – pe piele, pe păr, pe unghii, așa că am mare grijă și la asta.

 

 

Și când pui o întrebare îți mai amintești una și tot așa, dar asta chiar a fost ultima. Pentru că Fica e și owner al unui blog personal, despre care mi-a povestit din primele minute ale întâlnirii că a apărut dintr-o nevoie firească, ea având nevoie de un mediu în care să se extindă pentru a arăta oamenilor mai mult din ceea ce făcea la vremea când era concentrată doar asupra modelling-ului, am vrut să știm și cum vede ea toată treaba aceasta cu blogging-ul și cum e să fii blogger în Cluj.

Blog-ul îl văd ca pe o pasiune, și prin urmare este la nivelul la care este, mai micuț. Am observat că în momentul în care atingi un număr de like-uri, atragi și tipuri de conturi mai mult sau mai puțin dubioase. Din acest motiv prefer să rămân la statutul de micro-influencer, pentru că mulți par să uite că 3000 de oameni e foarte mult. Îmi plac multe fete bloggerițe din Cluj și din România, le admir și le apreciez, dar pentru mine este un hobby în care investesc atât timp cât îmi permit. Încerc să fac tranziția spre video, sau cel puțin asta mi-aș dori, dar încă sunt în proces de învățare. Pentru mine cifrele nu contează, sunt mai fericită când primesc un mesaj în care sunt întrebată ceva, în care cineva îmi oferă o recomandare, când generez reacții pozitive. De asemenea, dacă îți place de mine, bine, dacă nu, unfollow, eu chiar încurajez chestia asta.

Oh well, eu mai aveam întrebări, dar a trebuit să mă opresc undeva. M-am decis să trec mai des pe la Gett`s Color Bar Platinia, voi ați încercat serviciile lor?

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!