7 locuri unde poți să te bucuri de un masaj de relaxare excelent

by | Feb 12, 2018 | Articole, Servicii

Oricât de mult ne-am dori, nu putem să scăpăm de zilele stresante. Uneori, alergăm dintr-o parte în alta. Nici să mâncăm așezați la masă nu mai avem timp și ne cumpărăm veșnicul covrig de la patiseria din colț. Abia seara, când ajungem acasă și ne trântim în pat, realizăm cât de încordați și obosiți ne sunt toți mușchii. În asemenea situații, e absolut necesar să luăm o pauză și să mergem la… masaj! Mai jos vă recomandăm 7 saloane de masaj, unde puteți să spuneți adio stresului și să vă lăsați pe mâinile profesioniștilor. La propriu!

Thai Therapy

Dacă nu putem noi să ajungem în Thailanda pentru bine-cunoscutul masaj, Thai Therapy aduce tehnicile specifice mai aproape de plaiurile noastre. Primul centru de acest gen din Transilvania vă promite clipe de relaxare datorită masajului care destinde atât trupul cât și mintea. Un secret constă în ierburile aromate specifice thailandeze care ajută la refacerea stării de bine a întregului organism. Din cele 19 servicii oferite, cu siguranță îl veți găsi pe cel de care aveți nevoie. De asemenea, puteți opta pentru un pachet ce include mai multe ședințe.

Adresă: str. Emil Racoviță, nr. 5
Orar: L-V: 09-21; Sâmbătă: 12-20; Duminică – închis
Contact: 0364 737 829

Bishōjo

Lista este completată de către cei de la Bishōjo. Poate că încă nu ați apucat nici să aflați, dar da, și aici vă puteți bucura de un masaj de relaxare excelent, fetele nu sunt experte doar în înfrumusețarea feței, ci și calmarea minții, așadar. Programările pot fi făcute aici site-ul lor sau la numărul de telefon ‭0774 043 561‬.

Adresă: Str. Romulus Vuia, nr 18
Orar: Luni-Marți, Joi: 11-19; Miercuri: 09-19, Vineri: 12-19, Sâmbătă 9-13
Contact: 0774 043 561

SunGarden Resort and Spa

Din listă nu poate lipsi SunGarden Resort and Spa, un loc în care relaxarea oricum e la ea acasă, iar masajul este doar un plus. Pe lângă numeroasele camere spa în care puteți uita toate grijile de pe pământ, ei vă oferă și servicii de masaj și terapii: masaj aromaterapeutic, masaj de detensionare profundă, masaj sportiv, reflexoterapie, drenaj limfatic, masaj cu rocii, și multe altele. Dacă copiii sunt cei care vă preocupă în ecuația dată și ce vor face ei cât voi vă răsfățați cu puțin timp pentru voi, aflați că au și masaje pentru copii, cu uleiuri parfumate. Detalii despre oferta lor aici.

Adresă: Poiana Cerbului, nr. 1000
Contact: 0735 888 000

Privée

Un alt salon pe care îl recomandăm este Privée. Pe lângă masajele terapeutice sau de relaxare despre care am menționat și în paragrafele de mai sus, aici mai puteți beneficia și de servicii speciale. Aș fi curioasă să încerc un masaj cu bambus, ventuze sau cu pietre calde. În plus, dacă vreți să învățați câteva tehnici prin care să vă relaxați mușchii acasă, puteți să participați la un workshop de automasaj. Prețurile sunt între 40 lei și 110 lei (pentru un masaj complet). Dacă vă place să vă răsfățați mai des, un abonament este cuprins între 400 lei și 550 lei, în funcție de pachetul pe care îl alegeți.

Adresă: str. Republicii, nr. 14
Orar: L-V: 08-20; Sâmbătă: 07-16; Duminică – închis
Contact: 0787 804 849

Ramada

Atunci când mergeți la masaj, toată atmosfera creată contează pentru a vă relaxa cât mai bine. Dacă alegeți centrul oferit de Ramada, atmosfera e deja asigurată. Spun acest lucru deoarece SPA-ul și salonul de masaj sunt situate la ultimul etaj, loc de unde puteți admira întreg orașul. Să nu mai vorbim despre pozele demne de Instagram pe care le puteți face. La Ramada opțiunile variază de la masaj de relaxare, terapeutic, anticelulitic sau reflexoterapie. Prețurile nu depășesc 120 lei și diferă în funcție de timpul pe care doriți să îl petreceți în compania maseurilor profesioniști.

Adresă: Calea Turzii, nr 43-49
Orar: L-D: 09-21
Contact: 0372 743 143 Programările se fac cu minim 2 ore înainte, în limita disponibilității, la numărul de telefon sau prin e-mail la [email protected]

??

A post shared by ancajilovan (@ancajilovan) on

Biosenses

Biosenses este un centru unde puteți găsi mai multe servicii dedicate masajului terapeutic, dar și servicii de întreținere corporală sau pentru gravide. De asemenea, oferă ședințe de kinetoterapie și fizioterapie. Eu vă sfătuiesc să urmăriți pagina lor de Facebook, căci așa puteți să prindeți oferte pentru tipul de masaj dorit.

Adresă: Str. Septimiu Albini, nr. 23, ap. 4
Orar: L-V: 08-21; Sâmbătă: 08-15; Duminică – închis
Contact: 0736 305 076

Lavanda Sky

Despre Lavanda Sky aș putea să scriu foarte multe, deoarece este un centru care oferă servicii complexe de înfrumusețare sau remodelare corporală. Însă, aici vorbim doar despre masaj. Eu, personal, numai când aud numele deja mă gândesc la starea de relaxare, îmi imaginez o cameră primitoare parfumată cu flori de lavandă. În plus, oferta de masaj la 4 mâini sună atât de bine, mai ales după o zi agitată. Nici un masaj facial nu ar strica… Vă las pe voi să alegeți din lista de servicii și îmi puteți spune într-un comentariu care v-a plăcut mai mult.

Adresă: str. Ciocarliei, nr. 40A
Orar: L-V: 09-21
Contact: 0799 431 800

Voi unde mergeți atunci când doriți să vă bucurați de un masaj excelent?

Evenimente viitoare

Thu 21

Les Nuits de la Lecture – Nopţile Lecturii

21 January, 7:00 pm - 24 January, 10:00 pm
Feb 06

TEDxZorilorSalon Human : kind

6 February, 6:00 pm - 9:00 pm
Mar 06

We Love Retro Anii 2000

6 March, 9:00 pm - 7 March, 5:00 am

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This