Articole

7 locuri unde poți să te bucuri de un masaj de relaxare excelent

Oricât de mult ne-am dori, nu putem să scăpăm de zilele stresante. Uneori, alergăm dintr-o parte în alta. Nici să mâncăm așezați la masă nu mai avem timp și ne cumpărăm veșnicul covrig de la patiseria din colț. Abia seara, când ajungem acasă și ne trântim în pat, realizăm cât de încordați și obosiți ne sunt toți mușchii. În asemenea situații, e absolut necesar să luăm o pauză și să mergem la… masaj! Mai jos vă recomandăm 7 saloane de masaj, unde puteți să spuneți adio stresului și să vă lăsați pe mâinile profesioniștilor. La propriu!

Gett’s Color Bar Platinia

Nouă ne place mult de cei de la Gett’s. Am spus-o în multe dintre articolele noastre și o vom spune de fiecare dată când vom avea ocazia. Cum să nu îți placă, dacă oferă o gamă largă de servicii, de la hairstyling până la beauty sau barber? Bineînțeles, din această listă nu avea cum să lipsească masajul. Specialiștii de la Gett’s vă vor oferi o oră de răsfăț în care să uitați de grijile zilnice. Fica Bălăncan ne-a povestit de curând care sunt aromele ei preferate atunci când merge la masaj, voi pentru ce optați?

Adresă: str. Calea Mănăștur, nr. 2-6 (în Platinia la etaj)
Orar: L-D: 10-22
Contact: 0264 701 245

Thai Therapy

Dacă nu putem noi să ajungem în Thailanda pentru bine-cunoscutul masaj, Thai Therapy aduce tehnicile specifice mai aproape de plaiurile noastre. Primul centru de acest gen din Transilvania vă promite clipe de relaxare datorită masajului care destinde atât trupul cât și mintea. Un secret constă în ierburile aromate specifice thailandeze care ajută la refacerea stării de bine a întregului organism. Din cele 19 servicii oferite, cu siguranță îl veți găsi pe cel de care aveți nevoie. De asemenea, puteți opta pentru un pachet ce include mai multe ședințe.

Adresă: str. Emil Racoviță, nr.5
Orar: L-V: 09-21; Sâmbătă: 09-15; Duminică – închis
Contact: 0364 737 829

Wonderland Resort

Din această listă nu putea să lipsească Wonderland Resort, pentru că pare a avea servicii pentru multe dintre nevoile noastre. Vreți să vedeți orașul de sus dintr-un balon cu aer cald? Apelați la Wonderland! Vreți să luați cursuri de echitație? Găsiți la Wonderland! Ați vrea să vă bucurați de o sesiune sau de un abonament la masaj? Din nou, Wonderland e răspunsul. Aici puteți alege între mai multe tipuri de masaj, de relaxare, terapeutic sau anticelulitic. Prețurile și ofertele le puteți găsi pe site-ul lor.

Adresă: Feleacu, nr. 5
Orar: L-V: 16-22; S-D: 10-22
Contact: 0740 966 337

Privée

Un alt salon pe care îl recomandăm este Privée. Pe lângă masajele terapeutice sau de relaxare despre care am menționat și în paragrafele de mai sus, aici mai puteți beneficia și de servicii speciale. Aș fi curioasă să încerc un masaj cu bambus, ventuze sau cu pietre calde. În plus, dacă vreți să învățați câteva tehnici prin care să vă relaxați mușchii acasă, puteți să participați la un workshop de automasaj. Prețurile sunt între 40 lei și 120 lei (pentru un masaj complet). Dacă vă place să vă răsfățați mai des, un abonament este cuprins între 225 lei și 630 lei, în funcție de pachetul pe care îl alegeți.

Adresă: str. Republicii, nr. 14
Orar: L-V: 08-20; Sâmbătă: 07-15; Duminică – închis
Contact: 0787 804 849

#lovelymoments ???

A post shared by Ionela Cozonac (@ionelacozonac) on

Ramada

Atunci când mergeți la masaj, toată atmosfera creată contează pentru a vă relaxa cât mai bine. Dacă alegeți centrul oferit de Ramada, atmosfera e deja asigurată. Spun acest lucru deoarece SPA-ul și salonul de masaj sunt situate la ultimul etaj, loc de unde puteți admira întreg orașul. Să nu mai vorbim despre pozele demne de Instagram pe care le puteți face. La Ramada opțiunile variază de la masaj de relaxare, terapeutic, anticelulitic sau reflexoterapie. Prețurile nu depășesc 110 lei și diferă în funcție de timpul pe care doriți să îl petreceți în compania maseurilor profesioniști.

Adresă: Calea Turzii, nr 43-49
Orar: L-D: 09-21
Contact: 0372 743 143

??

A post shared by ancajilovan (@ancajilovan) on

Biosenses

Biosenses este un centru unde puteți găsi mai multe servicii dedicate masajului terapeutic, dar și servicii de întreținere corporală sau pentru gravide. De asemenea, oferă ședințe de kinetoterapie și fizioterapie. Eu vă sfătuiesc să urmăriți pagina lor de Facebook, căci așa puteți să prindeți oferte pentru tipul de masaj dorit. Mai multe informații despre servicii și tarife găsiți aici.

Adresă: Str. Septimiu Albini, nr. 23, ap. 4
Orar: L-V: 08-21; Sâmbătă: 08-15; Duminică – închis
Contact: 0736 305 076

Lavanda Sky

Despre Lavanda Sky aș putea să scriu foarte multe, deoarece este un centru care oferă servicii complexe de înfrumusețare sau remodelare corporală. Însă, aici vorbim doar despre masaj. Eu, personal, numai când aud numele deja mă gândesc la starea de relaxare, îmi imaginez o cameră primitoare parfumată cu flori de lavandă. În plus, oferta de masaj la 4 mâini sună atât de bine, mai ales după o zi agitată. Nici un masaj facial nu ar strica… Vă las pe voi să alegeți din lista de servicii și îmi puteți spune într-un comentariu care v-a plăcut mai mult.

Adresă: str. Ciocarliei, nr. 40A
Orar: L-V: 09-21; S-D: în funcție de programări
Contact: 0799 431 800

Voi unde mergeți atunci când doriți să vă bucurați de un masaj excelent?

ClujLife - Te scoate din casă

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 24

24 Ianuarie 2019 la Cluj-Napoca

24 January, 9:00 am - 9:00 pm
Thu 24

Beluga Signature Tasting

24 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 24

Sisters Stories: Bowie

24 January, 6:00 pm - 25 January, 12:00 am
Thu 24

Atelier C | Pictură pe ceramică

24 January, 6:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC