6 locuri unde poți să te bucuri de un masaj de relaxare excelent

Home $ Articole $ 6 locuri unde poți să te bucuri de un masaj de relaxare excelent

by | Feb 12, 2018 | Articole, Servicii

Articolul a fost actualizat în decembrie 2023.

Oricât de mult ne-am dori, nu putem să scăpăm de zilele stresante. Uneori, alergăm dintr-o parte în alta. Nici să mâncăm așezați la masă nu mai avem timp și ne cumpărăm veșnicul covrig de la patiseria din colț. Abia seara, când ajungem acasă și ne trântim în pat, realizăm cât de încordați și obosiți ne sunt toți mușchii. În asemenea situații, e absolut necesar să luăm o pauză și să mergem la… masaj!

Mai jos vă recomandăm 6 saloane de masaj, unde puteți să spuneți adio stresului și să vă lăsați pe mâinile profesioniștilor. La propriu!

Thai Therapy

Dacă nu putem noi să ajungem în Thailanda pentru bine-cunoscutul masaj, Thai Therapy aduce tehnicile specifice mai aproape de plaiurile noastre. Primul centru de acest gen din Transilvania vă promite clipe de relaxare datorită masajului care destinde atât trupul cât și mintea. Un secret constă în ierburile aromate specifice thailandeze care ajută la refacerea stării de bine a întregului organism. Din cele 21 servicii oferite, cu siguranță îl veți găsi pe cel de care aveți nevoie. De asemenea, puteți opta pentru un pachet ce include mai multe ședințe.

Adresă: str. Emil Racoviță, nr. 5
Orar: Marți-Vineri: 09-21; Sâmbătă: 12-20
Contact: 0364 737 829 / 0770 375 781

Bishōjo

Lista este completată de către cei de la Bishōjo. Poate că încă nu ați apucat nici să aflați, dar da, și aici vă puteți bucura de un masaj de relaxare excelent, fetele nu sunt experte doar în înfrumusețarea feței, ci și calmarea minții, așadar. Programările pot fi făcute pe site-ul lor sau la numărul de telefon ‭0774 043 561‬.

Adresă: Str. Romulus Vuia, nr 18
Orar: Luni-Marți, Joi: 11-19; Miercuri: 09-19; Vineri: 12-19; Sâmbătă 08-13
Contact: 0774 043 561

SunGarden Resort and Spa

Din listă nu poate lipsi SunGarden Resort and Spa, un loc în care relaxarea oricum e la ea acasă, iar masajul este doar un plus. Pe lângă numeroasele camere spa în care puteți uita toate grijile de pe pământ, ei vă oferă și servicii de masaj și terapii: masaj aromaterapeutic, masaj de detensionare profundă, masaj sportiv, reflexoterapie, drenaj limfatic, masaj cu rocii, și multe altele. Dacă copiii sunt cei care vă preocupă în ecuația dată și ce vor face ei cât voi vă răsfățați cu puțin timp pentru voi, aflați că au și masaje pentru copii, cu uleiuri parfumate. Detalii despre oferta lor aici.

Adresă: Poiana Cerbului, nr. 1000
Contact: 0735 888 001

Privée

Un alt salon pe care îl recomandăm este Privée. Pe lângă masajele terapeutice sau de relaxare despre care am menționat și în paragrafele de mai sus, aici mai puteți beneficia și de servicii speciale. Aș fi curioasă să încerc un masaj cu bambus, ventuze sau cu pietre calde. În plus, dacă vreți să învățați câteva tehnici prin care să vă relaxați mușchii acasă, puteți să participați la un workshop de automasaj sau la un workshop de masaj pentru cupluri. Dacă vă place să vă răsfățați mai des, vă încurajăm să discutați cu echipa mai multe despre tipurile de abonamente pe care le puteți alege.

Adresă: B-dul Eroilor, nr. 19
Orar: Luni-Vineri: 08-20; Sâmbătă: 08-16; Duminică: închis
Contact: 0787 804 849

Ramada

Atunci când mergeți la masaj, toată atmosfera creată contează pentru a vă relaxa cât mai bine. Dacă alegeți centrul oferit de Ramada, atmosfera e deja asigurată. Spun acest lucru deoarece SPA-ul și salonul de masaj sunt situate la ultimul etaj, loc de unde puteți admira întregul oraș. Să nu mai vorbim despre pozele demne de Instagram pe care le puteți face. La Ramada opțiunile variază de la masaj de relaxare, terapeutic, anticelulitic sau reflexoterapie. Prețurile nu depășesc 160 lei și diferă în funcție de timpul pe care doriți să îl petreceți în compania maseurilor profesioniști.

Adresă: Calea Turzii, nr 43-49
Orar: Luni-Duminică: 09-21
Contact: 0372 743 143. Programările se fac cu minim 2 ore înainte, în limita disponibilității, la numărul de telefon sau prin e-mail la [email protected]

Wonderland Cluj Resort

Wonderland Cluj Resort este deja una dintre cele mai populare locații din Cluj, mai ales pentru că aici găsim de la hotel și restaurant, până la SPA, dar și o multitudine de servicii precum echitație, zbor cu balonul sau cu elicopterul. Prețul unui masaj pornește de la 50 de lei, în timp ce un abonament începe de la 470 de lei. Iar printre tipurile de masaj oferite se numără masajul anticelulitic, masajul cu pietre vulcanice, masajul pentru terapie și nelipsitul masaj pentru relaxare, iar din această categorie se numără și un tip de masaj mai special: masajul Hawaiian Lomi-Lomi – un masaj care conține tehnici vechi hawaiiene, în care sunt folosite în special antebrațele pentru a masa. Filosofia acestui fel de masaj urmărește vindecarea sufletească și trupească prin armonie și atenție. Cel mai bine e să arunci o privre pe site-ul lor pentru a alege cele mai potrivite servicii, în funcție de ce-ți poftește inima. Și, desigur, să stai geană pe pagina de Facebook, unde postează des pachete promoționale.

Orar masaj: Luni-Vineri: 16-22; Sâmbătă-Duminică: 10-22
Contact: 0364888840 / 0740966337

Voi unde mergeți atunci când doriți să vă bucurați de un masaj excelent?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!