9 idei de cadouri pe care le poți dărui persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiților

Home $ Articole $ 9 idei de cadouri pe care le poți dărui persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiților

by | Feb 12, 2018 | Articole

Love is in the air, everywhere I look around…

Februarie, luna în care iubirea plutește în aer. Nu mai e mult până în data de 14, zi în care vă puteți sărbători dragostea. Totuși, Valentine’s Day aduce o întrebare nerostită: Ce aș putea să îi cumpăr? Eu vă sfătuiesc să nu pierdeți ore în magazine în căutarea cadoului perfect, ci să aruncați o privire peste ideile pe care noi le recomandăm pentru a vă surprinde jumătatea. E mult mai simplu.

Ești în căutarea unui cadou simplu, dar de efect? Felicitările și cărțile poștale de la Daisler Print House au un design special pentru această sărbătoare, iar mesajele amuzante vor aduce zâmbetul pe buzele persoanei iubite. O altă idee mai practică, dar la fel de drăguță, este calendarul 365, unde găsești notate majoritatea evenimentelor și zilelor speciale din anul 2018. Numai bun pentru a vă face planuri împreună încă din timp. Nu uitați totuși de regula nr. 1 într-o relație: sunteți împreună de-o lună, vă faceți planuri pentru următoarea lună; sunteți împreună de două luni, vă faceți planuri pentru următoarele 2 luni. Și tot așa.

Domnilor, știați că doamnele și domnișoarele nu se mai dau în vânt după poșete, ci acum preferă… borsetele? Pentru a-ți surprinde iubita de acest #Vday, îi poți arăta că ești în pas cu noile trenduri feminine și să îi cumperi o borsetă creată de Adina Grapa. Le găsești pe pagina de Instagram, unde ai de ales între mai multe modele și culori. Tu știi care se asortează mai bine cu personalitatea iubitei. Sau ar trebui să știi.

Din punctul meu de vedere, există un accesoriu care nu se va demoda niciodată, indiferent de vreme, un accesoriu care îți oferă atât o notă elegantă, cât și un aer business. Vorbesc despre ceasul pe care îl prindem la încheietură pentru a ne completa ținuta. Brand-ul Optimef este de aproape 40 de ani pe piață, iar ceasurile pe care le creează sunt unisex și au un design minimalist, dar original. Cadoul perfect pentru a te asigura că persoana iubită ajunge la ora stabilită întâlnirii.

Iubitul/iubita este o persoană energică, fresh, mereu cu chef de distracție? Eu recomand să îi cumperi un cadou care să exprime întocmai aceste calități. Ce spui de o agendă, un ceas de perete, o broșă sau o sacoșă, toate în culori vii și cu un aspect „fructat”? Aruncă și tu o privire pe Fruitables, dacă îți dorești să oferi un cadou cu personalitate.

 

Uneori, o floare poate fi cadoul perfect, mai ales într-o zi friguroasă de februarie. Dacă îți dorești să fii puțin mai creativ și să renunți la tradiționalul buchet de trandafiri, îi poți cumpăra iubitei o floare pe care să o poarte ca bijuterie. Fior produce accesorii altfel, unde elementele surpriză sunt plante naturale presate. O altă sugestie pentru cercei sau lănțișoare neconvenționale este brand-ul Indame Design, unde bijuteriile create sunt din lemn, sticlă sau marmură.

Un cadou sensibil, dăruit din dragoste, nu va eșua niciodată să impresioneze persoana iubită. Cei de la Anuki Crafts sunt specialiști atunci când vine vorba de finețe sau de o surpriză delicată. Tu ai văzut tablourile și felicitările pe care le pictează manual?

Ai pățit vreodată să mergi la cumpărături cu iubitul/iubita, iar când dorește să plătească, el/ea te întreabă ușor panicat/ă: Știi cumva unde mi-am pus cardul? Îl găsește în final, după lungi căutări, însă ți-ai dori să evitați astfel de momente pe viitor. Pentru a veni în ajutor, îi poți dărui un portofel special pentru carduri de la Oona Studio. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate și biodegradabile, un plus pentru cei ce își doresc să protejeze mediul.

Cauți un cadou de home decor, care să îi reamintească mereu de tine? Atelierul Iluminiș produce mobilă, dar și obiecte de iluminat din lemn cu un design ingenios. Pentru împătimiții de seriale, care stau ore în șir cu laptop-ul în brațe din dorința de a termina un sezon într-o singură zi, am o recomandare venită de la aceeași producători: un suport pentru monitor. Astfel, puteți realiza cadrul perfect pentru o seară romantică mai chill: stingeți becurile, așezați laptop-ul pe suport și vizionați filmul preferat împreună. Mai bine ca la cinema!

Dacă la începutul acestui articol vă spuneam despre felicitările simpatice de la Daisler, voi încheia prin a vă vorbi tot despre felicitări, însă personalizate de Irina Rusu, aka Coffentropy. Urbane Tale este o colecție de cărți poștale simpatice, colorate, perfecte pentru un cadou în genul less is more. În acest articol găsiți mai multe detalii despre felicitări, precum și locurile de unde să le achiziționați.

În final, cel mai frumos cadou pe care îl poți dărui persoanei iubite de Valentine`s Day este timp de calitate petrecut împreună. Voi ce planuri aveți în data de 14 februarie? Noi le-am scris pe ale noastre aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!